Vi havde i februar købt 2 returbilletter med SAS fra Tirstrup til Stockholm ultimo april 2020. Pga. corona er Tirstrup i mellemtiden lukket og flyene aflyst. Ved henvendelse til Tripair henviser d... Se mere
Jeg skulle have min familie pä besög i päsken men som alle ved blev alle fly aflyst grundet corona virus. I mere end 1 mäned har de ikke svaret pä mine henvendelser om at fä refunderet billette... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Travel/Leisure
26, Pentelis str. P.Faliro, 175 64, Athens, Grækenland
- +30 210 9469299
- tripair@tripair.com
- tripair.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fed tur til Thailand i 2 timer
Fedt at bestille en rejse til Thailand, også 2 timer efter modtage en mail/besked fra tripair at min bestilling er aflyst, grundet teknisk problemer, forstår faktisk slet ikke hvad for et teknisk problem der kan være opstået... men fair nok der står i mailen at Vær opmærksom på, at dit kreditkort allerede er blevet fuldt refunderet. Og komisk nok står pengene stadig som reserveret på mit kort...

Besvarelse fra Tripair
Manglende svar og refusion!!!
Købt billet gennem Tripair fra Hamburg til Skyros t/r - har fået besked om, at fly til/fra Skyros er ændret, hvorfor jeg har bedt om fuld refusion - har efter adskillige mails stadig INTET hørt fra Tripair - virkelig dårlig kundeservice!
Ringede til dem samme dag, jeg skrev denne anmeldelse, hvor jeg fik at vide, at de ville svare mig snarest, men har nu, 6 dage efter, stadig intet hørt fra dem!

Besvarelse fra Tripair
Købt BA billet gennem Tripair fra Lon …
Købt BA billet gennem Tripair fra Lon til Cph søndag d 10. dec. Alle fly aflyst - BA oplyser at Tripair refunderer billetten
, men nej ingen svar fra Tripair overhovedet.

Besvarelse fra Tripair
Manglede svar og refusion trods flere mails!
Rigtig dårlig “kundeservice”.
Kort fortalt, så blev min mand og jeg nødt til at gøre brug af vores afbestillings rejse, da vores søn, blev syg og vi derfor ikke kunne rejse som planlagt. Vi fik læge dokumentation for dette, samt indsendt både kopi af billetter og rejseafbestillingsforsikring.
Fik en mail om at vi skulle kontakte et andet selskab som stod for deres afbestilling, mondial, - det selskab henviste til Tripair, igen skrev vi - men hørte intet. Har sendt flere mails efterfølgelse, men disse er ikke blevet besvaret.
Det er frustrerende, meget useriøst og virker til at være et fupfirma!.
Hold jer fra at bestille via dem.

Besvarelse fra Tripair
online check in ikke muligt
online check in ikke muligt. Ingen mulighed for service udenfor 8-16

Urimelig dårlig service
En veninde og jeg bestilte to billetter til Zanzibar tur/retur. Vi havde ikke fået angivet vores mellemnavne på billetterne, hvormed det selvfølgelig skal rettes, så det stemmer overens med navnene i vores pas.
MEN, det er en helt umulig opgave at forsøge at få kontakt til Tripair! Skriver man e-mails, kommer der intet svar. Ringer man til dem, kommer man 80% af gangene ikke igennem med telefonen, der bliver bare lagt på.
Får man endelig hul igennem til en servicearbejder, så er de ikke særlig rare at snakke med, og kommer med forskellige forklaringer og løsningsmuligheder.
Vi brugte 3 hele dage på at prøve at løse problemet, og i dag, dagen før vi skal rejse, er der stadig ikke styr på det. Lige nu sidder jeg stadig i kø over telefonen, og jeg sværger, at jeg aldrig nogensinde håber på, at skulle høre deres ventemelodi igen!
Jeg har købt en returbillet fra …
Jeg har købt en tur/retur-billet fra København til Hong Kong. Jeg har lavet en fejl i mit navn, hvorfor jeg kontaktede TripAir pr. mail samme dag. Jeg fik af vide, jeg inden kl. 23 samme aften skulle indbetale 30 Euro pr. billet (4 billetter), hvilket virkede meget mystisk, da deres hjemmeside sagde, de ikke havde åbent om søndagen. Dagen efter ringede jeg ind til TripAir, men jeg kom aldrig igennem, og når jeg gjorde blev der lagt på. Jeg står nu med denne billet købt og betalt, men ingen service til at hjælpe mig.
Jeg ønsker samme rejse med samme selskab, dato osv., men bare at få ændret mit navn, så ikke jeg sidder fast i lufthavnen til November og min billet går tabt. Det er for dårligt TripAir ikke er mere behjælpelig i denne situation!!!
Ingen problemer herfra
Bestilte billetter til Zanzibar med 2 mellemlandinger fordi de var billigst. Havde læst dårlige anmeldelser her på trustpilot. Det viste sig dog at både SAS og alle andre flyselskaber har ligeså dårlige anmeldelser, fordi folk kun anmelder det negative.
Fik billetterne på mail kort tid efter køb og det hele fungerede problemfrit.

Priserne ændrer sig
Priserne ændrer sig.
Når man klikker videre stiger prisen lige med op til 3000kr. - Det er slet slet ikke ok!

Besvarelse fra Tripair
Jeg har for få dage siden anmeldt …
Jeg har for få dage siden anmeldt tripair for deres utrolig dårlige service. Nu har jeg så fået svar fra tripair her på trustpilot, hvilket er fint nok. Jeg anerkender fuldt ud deres svar, hvor de ganske rigtigt nævner regler mm og hvor de også gør opmærksom på, at vi får vore penge retur - så fint og vel fuld ud rimeligt. Når det så er sagt: reelt kan jeg ikke bruge mine retur penge til ret meget. For ikke at få ødelagt min planlagte ferie har jeg i sidste øjeblik måtte købe nye temmelig dyre flybilletter , dobbelt betaling i lufthavn, da jeg jo havde bestilt med andre tider ( for over 3 mdr siden)! Derudover kan jeg ikke forstå, at de aldrig svarede på de mails, jeg skrev til dem. Jeg synes det er rigtig ærgerligt at vi kun har kunnet kommunikere med tripair her på trustpilot. Jeg er blevet mange erfaringer klogere og mange penge fattigere. Laver aldrig samme fejl mere med selskaber som dette -airberlin ej heller.
Dårlig kundeservice.
Ikke så god kundeservice. Deres hjemmeside er ikke så godt indrettet og førte til en fejl. Jeg sendte en mail fordi jeg så problemet lige da jeg havde bestilt min billet og de ventede 1½ time med at svare så de kunne godkende min billet lige før jeg fik svar. De vilel have penge for at refundere billeten. Jeg prøvede at ringe flere gange men jeg blev afbrudt imens jeg sad i kø og når der er nogen der tager telefonen så var der intet svar. Det tog nogle dage før jeg endelig fik skrevet nok til dem til at de tog sig af mit problem, men jeg blev også nød til at skrive over flere platforme. Fint nok pris men kundeservice er næsten ikke eksisterende.

Rigtig dårlig firma
Rigtig dårlig firma, fik kun en bekræftelse, men aldrig billetterne, eller besked om online-check in.

Meget dårlig service...
Efter mange telefon samtale omkring en fly billet, vælger tripair at undlade at kontakte mig tilbage.. Til alle: bruge ALDRIG TRIPAIR DE ER SUPER DÅRLIG...

Total mangel på kundeservice
Jeg havde ved en fejl fået booket en hjemtur fra Malta på en forkert dato (en måned senere end intenderet). Da jeg skriver til Tripair får jeg en total sjælløs mail tilbage. Først og fremmest skriver de "dear passenger" og ikke mit navn, som de jo ellers er blevet oplyst i min mail. Og på en kort linie oplyser de, at der ikke er rejser hjem på den dato jeg tænker at ville hjem - ingen yderligere hjælp til at komme hjem andre dage, tilbud om refundering af min billet eller andet løsningsorienteret forslag.

Besvarelse fra Tripair
Paspå med at bestille via smartphone
Pas på med at bestille via smartphone, da de vil trække det dobbelte pris. jeg har skrevet flere breve til dem og forklarede dem at det kan ikke lade sig at gøre at trække pengene i samme minut, for en flybillet til den samme person, samme fly og samme tidspunk.
Efter masse emails frem og tilbage fik jeg min penge tilbage minus 80euro i gebyr, selvom det ikke var min fejl.

Flybilletter ok
Modtaget en særlig mail med e numre som flybilletter, så derfor troede vi ikke de var gyldige. Ligner langt fra en gyldig billet. Da vi efterfølgende læste anmeldelserne her på trustpilot, troede vi det var et fup firma. Tripair svarede flere gange hurtigt på mail og tilsidst henviste til SAS, som flybilletterne var udstedt til. De bekræftede, at billetterne var registreret. Nu håber vi bare, at alt er ok.