Supertrevligt bemötande och serviceminded !! Alla 3 olika jag pratade med va tillmötesgående och noga med detaljer samt visade intresse av att jag sim kunde skulle bli nöjd !! Tröjorna visade sig vara... Se mere
Jag med vårt företag har beställd varor från trinityreklam under flera års tid! Vi har varit nöjda varje gång! Fått trevligt o kunnigt bemötande o hjälp vid varje beställning med allt! Även leveranse... Se mere
Tycker kläderna håller bra kvalitet och man får passa på när det är kampanjer. Då får man dem billigt också, tyvärr är de lite hårda dock om det går över en dag över kampanjen. Då får man inte ta de... Se mere
Snabba på att svara via mail. Trevliga och tillmötesgående. Snabb leveranstid, skulle ta en vecka men kom efter två dagar. Grymt härliga tröjor och trycket blev precis som vi önskade! Rekommenderar... Se mere
Profilkläder, arbetskläder, skyltar, dekorer, reklamartiklar och presentartiklar till ditt företag. Det mesta går att få med ditt eget tryck på.
Fridhemsgatan 14, 73339, SALA, Sverige
Bra kvalitet på t shirt o tryck👍 hel nöjd som tidigare köp. Snabba Bra leveranser.
/Mvh
snabb leverans och bra handläggningstid. trevlig
bemötande.. bra produkter! rekommenderas!

Besvarelse fra Trinity Reklam AB
Har handlat under många år hos Trinity Reklam. Både profilkläder och företagsgåvor.
Bra bemötande och kvalitet på produkterna som utlovats.

Besvarelse fra Trinity Reklam AB
Bästa företaget nära det gäller reklamtryck och
kläder. Bra kvalité rakt i genom.
alltid tillmötesgående och serviceminded.
Vi har varit kund hs Trinity under många år.
Rekommenderar dessa varmt.
Med vänlig hälsning
Tony
Move-it AB

Besvarelse fra Trinity Reklam AB
Vårat städfirma är kund hos Trinity Reklam AB från 1993 och har alltid fått bra kvalitet på arbetskläder och kan varm rekommendera till alla företag !

Besvarelse fra Trinity Reklam AB
Kan rekommendera denna leverantör av reklamprodukter ! Bra bemötande , snabb leverans !