Prima bedrijf waar ik zeker nog eens zou bestellen. De site is goed en duidelijk, ook was mijn bestelling gauw geleverd. Ik heb helaas beschadigde producten ontvangen en heb daarom een mailtje gestuur... Se mere

Snelle levering en goeden klantenservice! helaas was 1tafelpoot een beetje beschadigd en hadden wij geen zin om deze te retourneren. Ze waren echter wel heel goed ingepakt. Dus ik denk als voor verzen... Se mere

1. Leverandør af specialbyggede møbler
  2. Leverandør af kontorudstyr

Wij maken voor u tafels, tafel-en bureaubladen op maat in elke vorm, afmeting en uitvoering. Wij willen onze klanten tafels of tafelbladen leveren die zich onderscheiden in vorm en materiaal. Tafels die van topkwaliteit zijn en dezelfde kwaliteit hebben als topmerken in de meubelindustrie. En tegen een redelijke prijs. Omdat de bureau en tafelbladen op maat gemaakt worden is er een enorme keuze in de vorm, dikte en toplaag van de bladen. U heeft de keuze uit meubellinoleum, HPL, Fenix en houtfineer.

4,4

Perfect

Netjes op tijd geleverd in perfecte staat mooi en stevig materiaal ik heb er even naar moeten zoeken maar het was de moeite waard dank u wel voor de mooie pootjes die nu onder mijn tafel staan

18. juni 2025

Ik heb het pakje nog niet ontvangen

Nu alles goed ontvangen bedankt

1. december 2024

Geachte mevrouw Dobbelaere,
de tafelpoten zijn afgelopen vrijdag aan u verzonden. De poten waren niet op voorraad en daardoor heeft het iets langer geduurd.

met vriendelijke groet,
Trinity Furniture Solutions

Goede service, prachtige tafels op maat

Ik heb bij Trinity een tafel op maat besteld, onderstel, tafelblad en blad"bekleding" kan je hier zelf samenstellen. De keuze is groot, maten, materialen, kleuren. Dat is echt geweldig. Mijn tafel had een linoleum blad en helaas is daar tijdens het transport een beschadigingetje in gekomen. Na overleg hierover is mij kostenloos een nieuw tafelblad toegezegd en dat is 5 weken later afgeleverd en gemonteerd. Ben er erg blij mee

12. marts 2024

Besvarelse fra Trinity Furniture Solutions

bedankt Martine! Hoewel we klachten uiteraard willen voorkomen, lossen we klachten altijd op. Soms kunnen we besluiten om een nieuw tafelblad te leveren.
Uiteindelijk willen we dat een klant tevreden is met een van onze tafels/tafelbladen!

Trinity Furniture Solutions

Eerste ervaring met Trinity.

Eerste ervaring met Trinity.
Was op zoek naar een fijne, relatief dunne bureau mat zonder scherpe randen of die 'kruimelt (kurk). Moet comfortabel aanvoelen. Gevonden bij Trinity en bestelt via de site. Is keurig verpakt geleverd op aangegeven datum. Helemaal perfect.

15. april 2024

Prachtige tafel!

Goede informatie op de website over de tafel die ik kocht. Communicatie verliep vlot en correct. Levertijd klopte volgens afspraak.
Prachtige tafel, mooie afwerking. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

15. marts 2024

Wij hebben stad en land afgereisd maar bij Trinity gevonden!

Wij hebben stad en land afgereisd om een ronde tafel in de gewenste afmeting, afwerking en kleur te krijgen. Nergens te vinden, maar via Google kwamen we bij Trinity terecht. Daar kan alles! We hebben een tafel met tulpvoet besteld in HPL en in onze gewenste kleur en grootte. Deze werd snel geleverd en thuis gemonteerd tegen een zeer concurrerende prijs.

7. juni 2023

Prachtig tafelblad, dik tevreden!

Wij wilden een blad op een oude poot van een tafel van Leolux laten maken. Toevallig, via Google, bij Trinity terecht gekomen. Zij hebben een prachtig ovalen blad voor ons gemaakt met een verjongde rand en fenix afwerking. Ontzettend mooi geworden, deze tafel heeft niemand.

26. maj 2023

Wat een fijne zaak

Wat een fijne zaak. Of je nu belt of email stuurt , je krijgt meteen bericht terug. Super!!!
Hele vlotte verzending , alles zeer zorgvuldig verpakt ik had mijn bestelling met 2 dagen in huis
De meubelpootjes zijn van zeer goede kwaliteit echt heel mooi afgewerkt ook
Ik bedank hun voor de uitstekende services,en zal ze ook zeker aanbevelen. Top bedrijf dit. Ben er zeer blij mee

11. maj 2023

Besvarelse fra Trinity Furniture Solutions

Dank voor de complimenten!
Elke dag spannen we ons in om het beste te geven aan onze klanten!

Super tevreden

Ik heb een afspraak gemaakt om te komen kijken wat mogelijk was en ik heb een tafel op maat laten maken.
Ik ben erg tevreden, de tafel ziet er mooi uit precies wat ik in gedachten had.

5. maj 2023