Svindel! Kina-skrammel og produkter uden nogen værdi sendes fra et lager i Holland. Intet reelt firma. De sælger bare kina-skrammel fra en lageradresse i Holland til stærkt opskruede priser!
Trimove
følger mig SNYDT! Har købt kattefontaner (drikke fontaner til katte) til en høj pris (i sammenligning med andre udbud) men når man vil købe filtre til dem, så melder de PASS! Varer de sælger er fra... Se mere
Virksomheden giver ofte en tilbagemelding ved. forestående levering .. Men - men , da jeg ordnede varen var der ingen information om at varen skulle afsendes fra Kina! Det ville være rart at vide... Se mere
Jeg blev første gang bekendt med Trimove.dk fra en Facebook reklame. Reklamen viste et smukt Smart Watch, med mange funktioner. Man kan måle EKG, blodtryk og puls, samt mange andre smarte funktioner!... Se mere
Ren snyd
Ren snyd, hold jer væk fra dene hjemmeside. 3 mdr efter bestiling har jeg ikke fået mine vare. Har kontaktet dem så siger de at den er blive returneret fordi de kan ikke udlevere den til mig, selfølgelig løgn, så bede jeg dem returnere mig pengene tilbage det kan de godt men de trakke 29 procent så siger jeg ok. Dagen efter siger de at de kan ikke returnere pengene der bare er afsendt, igen en løgn.
Håbløs skrammel butik
Kina varer som bliver skovlet videre fra en hollandsk dækadresse. Umuligt at returnere noget som helst. De forsøger at spise folk af med at betale 20-30% tilbage, mod at man undlader at returnerer deres skrammel…
Håbløst !!
Snyd og humbug
Jeg har købt en Sipurr kattefontæne og foruden en meget lang leveringstid, så har jeg modtaget et helt andet produkt end det jeg bestilte. Kattefontænen skulle være af stål, men jeg har modtaget en kattefontæne i plastik, hvor kun en lille del i toppen er af stål. Kundeservice har forsøgt med at spise mig af med en masse (fejlagtig) information om hvor godt plastiskproduktet er, men i bund og grund har de leveret et andet produkt (som derudover også kan indeholde 1 liter mindre) end det jeg har betalt for og det er jeg ikke tilfreds med.
Kundeservice forsøger at spise en af med den ene AI-undskyldning efter den anden. Jeg gjorde Trimove opmærksom på, at de både er i strid med deres egne servicevilkår (siden kundeservice nægter at tage varen retur), men også den gældende lovgivning for forbrugere. Jeg blev mødt af komplet stilhed fra kundeservice og efter en uges tavshed viser de mig den storhed at tilbyde at refundere en tredjedel af det jeg har betalt. For et produkt som de endnu ikke har opfyldt at levere. De gjorde det endda meget tydeligt, at jeg skulle anse dette som værende storsindet fra deres side. De kan få deres pangelværk tilbage, men det er vist bare det helt store scam, så hold jer endelig væk.
HOLD JER VÆK!
Hvis jeg kunne ville jeg ikke give 1 stjerne!!Købte et "rygstabileringsbælte" til kr. 239,-. I str. XL, hvilket også stod på indpakningen, da jeg endelig fik den. Jeg er 90 cm om livet, og kunne ikke nå halvdelen med bæltet. Det passede min kone, der måler 78 cm om livet!XL? Da Trimoves hjemmeside angiver 14 dages returret skrev jeg dette til Trimove. Der nægtede "jfr. salgsbetingelserne, da der ikke er fejl på varen". Det er ikke korrekt i forhold til dansk markedsføringslov. Hvilket er påpeget, hvorefter Trimove ikke svarer. Så kære kunder HOLD JER VÆK!
Produktet kommer direkte fra Kina med…
Produktet kommer direkte fra Kina med anden amballage in i annoncen. Kan købes til kr. 6 på aliexpresss
Skodfirma fuld af fup
Skodfirma fuld af fup! Varen er laaaaang tid undervejs, og viser sig at komme fra Kina. Bras! Og her flere uger efter modtagelse af braset, modtager jeg STADIG ordreopdateringer. Har fået over 30 mails indtil videre. Når man beder kundeservice sørge for at slette mig i systemet, får jeg blot svaret at "Det er en fejl, det stopper på et tidspunkt"... HOLD JER LAAAANGT VÆK!!!!!!!
Ordre 13389
110%service og rigtig god kæledyrsbørste :)
Rigtig god service fra jeg bestilte til jeg modtog varen, og derefter også :) Anbefales ;)
Kan egentlig ikke anmelde produktet
Kan egentlig ikke anmelde produktet. Jeg har nemlig som mange andre ikke modtaget produktet endnu, selvom jeg hele tiden får mange underretninger om, hvor det nu befinder sig i processen.Hvis det nogensinde kommer, frygter jeg for kvaliteten, da det jo er fra Kina!!!!!! Suk. Jeg havde undtagelsesvist ikke konsulteret Trustpilot! Hvis det kommer, håber jeg, at min hund i det mindste bliver glad for det!
Hér 12 dage efter bestilling er min…
Hér 12 dage efter bestilling er min vare stadig i en kinesisk lufthavn. Hjemmesiden fremstår dansk, men jeg kunne lige så godt have bestilt samme vare for 1/5 af prisen på Temu, da nøjagtig samme vare sælges af dem. Så den falske danske hjemmeside sælger Temu-varer bare 5 gange så dyre. Svineri!
Endnu en Hollandsk dropshipping site…
Endnu en Hollandsk dropshipping site der fremstå dansk og sælger skammel direkte fra Kina... men var ikke en af de sites der fornyeligt var med I DRs Kontakt men der er åbenbart en del at disse site der sælger billige varer leveret direkte fra Kina. Overvej lige hvad der er tilbage af prisen til produktet efter fragt når de sendes 1 en af gangen fra den anden side af jorden og hvad med produktsikkerheden????
Temu i forklædning trods dansk hjemmeside!!!
Temu i forklædning, bare meget dyrere!!!De starter med en pæredansk mail der forklare leveringstiden. Den er længere end hvis det var sendt fra Danmark, det sendes nemlig fra Kina. Dernæst er varen ikke den der var beskrevet i ordren. Og returnering ikke en mulighed!
Vildledende markedsføring
De reklamere med en vand fontæne i stål, og overbeviser en om alt det gode ved en I stål, og når man modtager den er den "sørme " i plastik, kun top skålen er i stål.
Skriver til kunde service,bog bliver spist af med at den er lavet i noget fantastisk plastik der gør akkurat det samme som stål. R Ø V og nøgler.
Vildledende markedsføring 😡😡😡
Fik aldrig min støvsuger
Fik aldrig min støvsuger. Hold jer væk.
Hold jer væk fra dette firma.
Hold jer væk fra dette firma.
Lang leveringstid. Emballagen var revet itu og mast.😡
Ville sende den retur og have mine penge tilbage. Hvilket de skriver, deres politik siger nej til, når man først har hentet pakken.👊
Altså hos dem, har de ingen fortrydelsesret 👎
Håndtering og levering iht det lovede.
Håndtering og levering iht det lovede.
Vinduespudseren er svær at bruge, magneten slipper ofte, så det tager tid men er muligt.
Prisbilligt
Sipurr™ | Kattefontæne bestilt og…
Sipurr™ | Kattefontæne bestilt og leveret. Det viser sig så bare at den leverede model ikke svarer til den der vises på billederne. Modellen der reklameres med skulle have en rustfri stålbeholder, men den leverede har beholder af plast. Den leverede kan indeholde 3 liter vand mens den som der var brugt billeder af på hjemmesiden, og som vi allerede har - fra en anden leverandør - kan indeholde 4 liter. Og ja der bliver sendt fra Kina.Filterenhederne har også en anden form end det der ses på hjemmesiden, så ikke så nemt at mikse med dem vi allerede har til den "rigtige" model. Men vandskålen ser ud til at virke, så nu bruger vi den og lader det være ved det.
Kina-butik i forklædning
Kina-butik i forklædning. Samme skrammel som købes på Temu, men de lyver om det og tager 4 gange så meget. Deres kundeservice udgiver sig også for at være dansk. Det hele er svindel.
Hold jer langt langt væk fra denne…
Hold jer langt langt væk fra denne side. Jeg har ventet 30 dage på min vare nu. De trækker pengene når du bestiller varen. Det er ulovligt, da de først må trække pengene når varen bliver afsendt.
Deres kundeservice svarer ikke, så snart du stiller kritiske spørgsmål.
Jeg venter stadig på min vare
Jeg venter stadig på min vare. Nu kan jeg jo godt regne ud, at de slet ikke ligger inde med produktet, men første bestiller det når jeg bestiller. Det er første og sidste gang jeg køber noget den kælder. Jeg har bedt om at de sender pengene retur, da jeg ikke har modtaget varen, men det koster 29% i gebyr., Ja så blev jeg også snudt på nettet. Lad være med at købe noget fra den kælder.