Ex Trigion beveiliger hier niet doen…
Ex Trigion beveiliger hier niet doen niet doen ze dumpen als een stuk afval
Ex Trigion beveiliger hier niet doen niet doen ze dumpen als een stuk afval
Geachte Trigion,
Zoals u bekend is, blijkt uit de camerabeelden dat er slechts één getuige aanwezig was. Het hardhandig tegenhouden van mijn persoon op basis van één enkele verklaring acht ik dan ook onjuist en onrechtmatig. Tot op heden heb ik bovendien geen enkele vorm van excuses ontvangen, hetgeen ik als bijzonder kwalijk ervaar.
Ik heb in het winkelcentrum regelmatig aankopen gedaan en altijd correct gehandeld. Dat deze situatie desondanks heeft moeten escaleren tot een mogelijke juridische kwestie, vind ik betreurenswaardig. Als teamleider bent u ongetwijfeld bekend met het feit dat de verklaring van één ooggetuige onvoldoende grondslag biedt om iemand fysiek op dergelijke wijze tegen te houden. Wanneer iemand onterecht wordt beschuldigd, is een emotionele reactie begrijpelijk en menselijk.
Ik beschouw het als een ernstige zaak dat ik, terwijl ik onschuldig ben, op deze wijze ben behandeld en neergezet.
Vanochtend Breda snelweg op de snelweg achter mij en ik reed 103 km/u bestuurder van Trigion voertuig kenteken L-508-DB reclame gemaakt voor zijn firma.
Bumper kleven, toeteren, lichten knipperen, middelvinger .
Jullie mogen trots zijn op medewerkers zoals deze bestuurder.
Beste Trigion,
Controleer jullie beveiligers, hierbij wil ik mijn ernstige bezwaar uiten tegen de manier waarop ik recentelijk ben behandeld door de beveiliging van uw winkelcentrum op 02-10-2025
Ik ben door beveiligers staande gehouden op basis van een melding dat “iemand” mij iets in mijn tas zou hebben zien stoppen. Zonder concreet bewijs ben ik vervolgens behandeld als een winkeldief, wat ik als buitengewoon onterecht en vernederend heb ervaren. Er is geen diefstal vastgesteld, noch ben ik betrapt op enig strafbaar feit.
Toch is mij een winkelverbod opgelegd, zonder dat er sprake was van duidelijke grond of enig concreet bewijs van een overtreding. Dit acht ik onterecht, en ik verzoek u dan ook dringend om:
1. Het winkelverbod per direct ongeldig te verklaren.
2. Een schriftelijke verontschuldiging voor de onterechte beschuldiging en de wijze waarop ik ben behandeld.
Ik vertrouw erop dat u deze zaak serieus neemt.
Als trouwe en goede klant van uw winkelcentrum was ik zeer verrast en teleurgesteld door het ontvangen winkelverbod 02-10-2025. Ik bezoek uw winkels al geruime tijd en heb dit altijd als prettig en professioneel ervaren.
Het opgelegde verbod is voor mij dan ook onbegrijpelijk en naar mijn mening onterecht. Voor zover ik weet, heb ik mij altijd correct gedragen en niets gedaan wat een dergelijk besluit zou kunnen rechtvaardigen. Er is bovendien geen duidelijke uitleg of onderbouwing van het verbod verstrekt, wat het voor mij extra pijnlijk maakt.
Ik betreur het dat ik ondanks mijn loyaliteit aan uw onderneming op deze manier word behandeld. Niet alleen voel ik mij persoonlijk aangetast, maar het roept ook vragen op over de manier waarop u met vaste klanten omgaat.
Ik verzoek u dan ook dringend om deze beslissing te heroverwegen of op zijn minst in gesprek te gaan over de aanleiding en mogelijke oplossing. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te overwegen om mijn goede naam te herstellen.
“Ik sta altijd open voor een oplossing in deze zaak. De beschuldiging is onterecht, zoals ook blijkt uit het feit dat de politie mij heeft vrijgesproken.”
Ik wil een officiële klacht indienen over het gedrag van beveiligingsmedewerkers bij IND (Gatwickstraat 1, Amsterdam).
Op 03-09-2025 stond ik in de kleine doorgang tussen twee buitendeuren en voerde ik een telefoongesprek. Buiten was er veel wind, waardoor ik niet goed verstaanbaar was. Daarom moest ik in dit portaal staan. Ik bevond mij dus niet in de ontvangsthal of het foyer. Ik sprak niet luid, ik gedroeg mij kalm en netjes, en niemand heeft zich over mij beklaagd. Toch hebben de beveiligers mij zonder duidelijke reden het gebouw uitgezet.
Ik vind dit gedrag onprofessioneel, onaanvaardbaar en bovendien vernederend. Het heeft mijn gevoel van veiligheid als bezoeker van IND ernstig aangetast.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.