Voor een uitgebreide 3D-hardloopanalyse ben ik naar Traithlonworld in Meppel gegaan en dat was absoluut de moeite waard. Tijdens de analyse kreeg ik de mogelijkheid om ongeveer vijf verschillende... Se mere
Het pakketje heb ik tot op heden, na 3 weken nog niet ontvangen. Op mijn e-mail naar triathlonworld voor de stand van zaken, heb ik geen reactie gekregen.
Keuze om GLS als koerierdienst te nemen valt enorm tegen. Ze hebben reeds 4 pogingen gedaan om het pakketje te leveren en telkens krijg ik melding dat leveren onmogelijk blijkt te zijn. Ik heb versch... Se mere
Super vriendelijke medewerkers met uitstekende service zowel fysiek in de winkel als via mailcontact! Mijn pakket was volgens GLS bezorgd, toen ik thuis aankwam was deze nergens te bekennen ook niet... Se mere
TriathlonWorld is dé triathlonwinkel van Nederland. Met zowel online als fysieke verkooppunten door het hele land, kunnen we je snel voorzien van alles wat met triathlon te maken heeft. Naast triathlon zijn we er ook voor de andere multisporten, maar ook de pure hardloper, zwemmer en fietser. Are you ready to Find Your Best?
Blankenstein 631, 7943PA, Meppel, Holland
- 070-7370250
- info@triathlonworld.nl
- triathlonworld.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Echt uitstekend geholpen afgelopen zaterdag...
Ik ben echt uitstekend geholpen afgelopen zaterdag in Meppel. Een vakkundige en geduldige loopanalyse gekregen op de loopband. De afgelopen week al weer twee keer erg fijn gelopen op mijn nieuwe schoenen.
Wat mij betreft een aanrader!
Snel geleverd en tegen een zeer scherpe…
Snel geleverd en tegen een zeer scherpe prijs!

Prima product
Prima product , zit goed en is warm , ziet er mooi uit, snel en goed bezorgd.

Besvarelse fra TriathlonWorld
2 januari Maurten gel en drink besteld…
2 januari Maurten gel en drink besteld normaal is volgende dag in huis kan een dag later zijn paar keer mail verkeer gehad maar heeft niks geholpen veel beloven maar niks geleverd en nog steeds niet

Triathlonworld is gewoon DE SHOP
Triathlonworld is gewoon de shop om je voeding, triatlon gear te kopen. Perfecte service goede leveringen. Service gericht en altijd snel antwoord.

Altijd goede Service
Altijd goede Service, vriendelijke uitleg en topproducten, heel blij mee!! Happy new year!!

Vriendelijk en goed advies
Ik werd goed en vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je en geven een eerlijk advies.

Besvarelse fra TriathlonWorld
Prima geholpen en ook nog een goed…
Prima geholpen en ook nog een goed gesprek gehad

Besvarelse fra TriathlonWorld
Levertijd erg lang/ terugbetaling duurt nog langer
Op 11 oktober een Garmin horloge besteld. Ik hoefde het echt niet binnen 24 uur in huis te hebben maar als na een week je horloge nog niet eens onderweg is… Om die reden heb ik de order heb geannuleerd. Na herhaaldelijk contact zoeken werd de annulering bevestigd op 21/10. We zijn nu tien dagen verder en mijn terugbetaling heb ik nog altijd niet ontvangen. Ik bestel hier niet meer.