4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

TRETTI er det væste netfima jeg har oplevet

TRETTI er en skandale. Man kan ikke få fat i dem. Få reel information. d. 31.oktober fik jeg tilsendt en slowjuicer til kr. 4.500,. alt for dyr, kan købes i DK for kr. 3.000,- . Den virkede ikke. skriver til dem flere gange, TRETTI kan ikke ringes op, får henholdende automatsvar der lover svar inden for 48 timer. Den 8.sep. sender jeg Juiceren tilbage for egen regning til en adresse jeg finder på nettet under fortrydelse og reklamation. D. 9. får jeg et svar, at jeg kan henvende mig juicerfirmaet, svarer at jeg har returneret varen og gerne vil have mine penge tilbage. Fejl adresse får jeg at vide. Lang og henholdende korrespondance. Jeg har stadig ikke fået pengene tilbage. Post Danmark har leveret maskinen tilbage til TRETTI. GODT RÅD: HANDEL ALDRIG MED TRETTI!!! De har så dårlig en kundeservice at de burde meldes til KONTANT, eller et andet kritisk forbrugsprogram.
Jan Jensen ingen stjerner

28. september 2015
Tretti-logo

Besvarelse fra Tretti

Hej Jan, beklagar att din återbetalning har dröjt. Vi har varit i kontakt med vår fakturapartner Collector som behöver komma i kontakt med dig för att kunna genomföra återbetalningen. En kreditering har varit aktiv sedan den 9 september men Collector måste först tala med dig.

Du kan antingen ringa Collector direkt på +46(0)31 – 7502773 (telefonnumret är aktivt, ser att du tidigare meddelat att det inte fungerar) eller genom att skicka ett e-mail till customerservice.dk@collector.se.

Med vänlig hälsning,
Tretti.se

Respektløs Kundeservice!

Jeg modtog i slutningen af januar en defekt vare. Der var ridser og buler i produktet som desuden manglede knap. De medfølgende kaffekapsler udløb i august 2013. Maskinen blev derfor returneret straks - til returadresse opgivet på hjemmesiden.
Siden er der INTET sket! Jeg har skrevet og rykket af flere omgange - modtager herefter autosvar - og hører så aldrig mere.
Jeg vil have mine penge retur! - og kan på ingen måde anbefale andre at handle hos Tretti.

16. april 2014
Vis anmeldelser på alle sprog (327 anmeldelser)