Trendymusthave Anmeldelser 94

4,3

Bestelling ontvangen met vlekken. Meteen gemaild en ondertussen al 6 mails gestuurd zonder reactie te krijgen. Heel erg sonde dit. UPDATE. Na vele mailtjes, een nieuw setjes gekregen in goed... Se mere

Fantastische kwaliteit! Enkele dagen geleden de skinny jeans aangeschaft, wat een geweldige broek! Vind het overigens ook heel fijn dat Julia altijd reageert als je ergens vragen over hebt. De webshop... Se mere

Producten van heel fijne kwaliteit die heel lang mee zullen gaan. De verkoopster is heel vriendelijk en correct. Ik woon zelf in België en heb bij al mijn vorige bestellingen slechts 1 dag moeten wach... Se mere

4,3

Super fijne jeans !

Super fijne jeans !! Zit als gegoten & heerlijk aansluitend met veel stretch !! Heb altijd moeite met goeie broeken te vinden & deze zijn perfect. Snelle levering ook ! 😍😍

25. juli 2024

Super tevreden

Laatst een jumpsuit besteld super kwaliteit en snelle levering super tevreden. Ik zou zeker vaker bestellen je doet ook super vaak leuke acties word gewaardeerd❤️

9. september 2024

Trendy kleding en super service!

Super blij met mijn bestelling! De kleding is van goeie kwaliteit en precies zoals op de foto’s. Ik had wat vragen over de maat en kreeg super snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice, echt top! De levering was ook sneller dan verwacht, wat een fijne verrassing! Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar trendy en kwalitatieve kleding. Ik ga hier zeker vaker bestellen! ⭐⭐⭐⭐⭐

8. september 2024

Top kwaliteit kleding en hele goede service!

Toen ik in mei zag dat de black denim skort was uitverkocht heb ik Julia een berichtje gestuurd via Instagram met de vraag of deze nog op voorraad zou komen. Ik kreeg heel snel een reactie dat deze weer op voorraad zou komen. Natuurlijk gelijk besteld toen deze weer op voorraad kwam en super snel thuis geleverd gekregen! Dikke aanrader deze super leuke webshop! :)

14. maj 2024

Snelle levering

Snelle levering

Julia, is een hard werkende meid die het allerbeste over heeft voor haar klanten, helpt goed met maatgevoerd, kleding is van goed kwaliteit!
Ik heb nu al meerdere keren besteld en altijd erg tevreden

28. august 2024

Super super tevreden

Super super tevreden! Al een paar keer besteld en de spijkerbroeken en de jogger zijn echt mijn favoriet! Alles word zorgvuldig en netjes ingepakt!

Dromen volgen!

Super mooi om te zien dat je je dromen volgt en een mooie webshop hebt gelanceerd! Na een tijdje een bestelling bij je geplaatst! Zeer tevreden over de snelheid, wijze van verpakken en kwaliteit. You go girl!

10/10

Snelle service, goede kwaliteit, producten zijn exact hetzelfde als op de foto’s. De founder is een lieve meid die tijd voor je neemt als je een vraag hebt.
Zeker ga ik hier nog een keer bestellen!

26. juli 2024

Top!

Super goede service, je kan altijd terecht voor vragen. Snelle levering en super leuke kleding 😊
Niks op aan te merken!

Goeie ervaring

Goeie ervaring, zeker aan te raden! Al een paar keer iets besteld en ging elke keer heel goed, alles was netjes en onbeschadigd aangekomen. Retour werd ook heel snel mee gehandeld!

4. september 2024

Super webshop!

De kleren waren super snel geleverd naar België! Ik ben super tevreden met mijn bestelling en de kleren waren van super kwaliteit. Heel blij mee en ik ga zeker nog vaker bestellen!!

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto