Trendylife Anmeldelser 14

2,7

2,7

Under middel

Bestilte 29/11-20..

Bestilte 29/11-20... fik mail d. 9/12 at de har travl - ring eller skriv ikke stod der... den 12/12 skriver jeg mail om at jeg gerne vil annullere min ordre da jeg skulle bruge gaven 13/12... hører intet - d. 14/12 skriver jeg via messenger (Facebook) om at jeg har skrevet på mail jeg annullere min ordre og prøver den vej igennem i håb om at de ser det i den de sender varen....
her til afhen 17/12 har jeg fået besked om de har sendt varen!
Jeg forventer at få alle mine penge INKL. Fragt - det er jer der har fejlet i at i ikke læser jeres mails og man ikke må ringe til jer!
Handler ALDRIG her igen med den dårlige service - selv når man har travlt og tager højde for covid-19 så svarer man sine kunder på henvendelser!

Efter flere måneder lykkedes det dog at få pengene retur - det viste sig firmaet var lukket…

17. december 2020

Intet svar og ingen pakke

Bestilte 3. December en række vare og har fået bekræftelsen på mi ordre. Også sendte jeg en mail hvor jeg spurgte til hvad der skulle ske, modtog 3 dage senere en fælles besked med opfordring til at man ikke kontakter dem da de har travlt. Så nu må vi se om der kommer julegaver i år eller ej. For man kan ikke komme i kontakt med nogen.
I handelsbetingelserne står der at levering tager 2-4 hverdage med mindre der er kampagne så 2-10 dage.. og jeg er jo “kun” på 7. Hverdag men min ordre er hverken pakket eller yderligere behandlet og de kan detsværre stadig nå st annullere. Også har jeg detsværre ingen chance for at nå at købe julegaver inden jul. Også var d.3. December altså også ugen efter Black friday så ved ikke lige om det helt gælder som kampagne. Det syntes jeg ikke det gør.
Nu har jeg fået et faktura nr og leverings nr samt at de har hævet pengene på mit kort, kan dog stadig ikke for kontakt til nogen og har heller ikke modtaget et pakke nr til sporing af min pakke.
Kan ikke anbefales, og kommer ikke til at handle her igen.

14. december 2020

Kan klart anbefales

Her kan du nemt handle uden bekymringer. Varen var billig og efter to dage kunne jeg hente den på posthuset. Helt fantastisk.

10. december 2019

Skuffende

Bestilte en vare d. 30 november. Jeg vidste godt at pga Black friday ville der nok gå noget tid før jeg ville modtage varen.i dag d. 8 December modtager jeg en mail om at min ordre er annulleret. Det bliver jeg meget skuffet over, da jeg ikke har modtaget noget som helst om længere leveringstid (selvom jeg forventede det) eller en mail om de kunne sende noget andet tilsvarende.

Eneste årsag til 2 stjerner er fordi de gav svar på en Søndag på support.

8. december 2019

Bestilte varer som jeg fortrød

Bestilte varer som jeg fortrød, så skulle jeg selv betale retur Porto plus trendylife modregner jeres fragtpris, så ved fortrydelse af mit køb kom jeg Til at betale Porto 2 gange. Rigtig dårlig service

15. november 2019

Billige og hurtige

Bestilte søndag, fik mail mandag om at den var sendt og tirsdag klar til afhentning i pakkeboks. Så det kunne ikke være hurtigere! Fin pris og god maskine.

2. juli 2019

Fantastisk service!

Modtog en varer der var itu, og kontakter dem derfor via mail. Dagen efter er der svar om, at de sender en ny afsted med det samme, og at jeg ikke behøver at sende retur. Fantastisk god service! Ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

9. december 2018

Meget tilfreds 👍

Meget tilfreds 👍
Købte en elefant fra Elefant Parade. Den var nedsat fra 500 kr til 200 kr.
Bestilte den søndag aften og kunne afhente den på posthuset om tirsdagen. Super hurtigt!
Den er i perfekt stand. Og var fint og forsvarligt pakket ind.
Vil til enhver tid anbefale Trendylife.dk
Det er ikke sidste gang jeg handler der 😊

21. august 2018

Er dette din virksomhed?