Jeg er også sikker på det er fup firma, ligger under bestilling en ekstra bestilling ind på dit kort, fik derefter 6 ordrebekræftelser. Efterfølgende sendte vi en mail til dem og bad dem annulle... Se mere
ADVARSEL Da de ikke bliver bremset af myndighederne. Så er her en advarsel om ALDRIG at bruge dette fupper firma. De sender aldrig de varer man køber. Så har du ikke modtaget varen indenfor 14 dage... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Jeg har bestilt og en jakke…
Jeg har bestilt og betalt en jakke efteråret 20, fik en besked at de var ved at sende, ved henvendelse at corona gjorde de var forsinkede, siden intet hørt, og de svarer ikke på henvendelser. Nu vi 2 juni. Ren svindel. Man burde kunne give 0 stjerner, de har ikke engang fortjent 1
ADVARSEL
ADVARSEL
Da de ikke bliver bremset af myndighederne. Så er her en advarsel om ALDRIG at bruge dette fupper firma. De sender aldrig de varer man køber. Så har du ikke modtaget varen indenfor 14 dage efter bestilling så lav indsigelse igennem din bank. Så kan de trække pengene retur.
De svarer mails med at produkterne er forsinkede, men det er bare løgn og latin. Jeg fatter ikke mennesker kan have sådan en samvittighed. Jeg fik aldrig de støvler igennem en hel vinter, som har været mega kold i år. Fordi jeg stolede på, lige siden september 2020 at de var på vej, som indehaveren NICO BABIC mailede tilbage når jeg skrev. Uempatiske, bedrageriske og løgnagtige. Jeg fatter ikke man kan behandle andre mennesker sådan, kold og uden samvittighed!!!
Bestilte et par støvler i oktober 2020
Bestilte et par støvler i oktober 2020, pengene blev trukket med det samme. Her i feb 2021, er støvlene stadig ikke kommet. Sendt 8 mails ( eller flere ) får intet svar. Hvordan kan de få lov til at blive ved med at snyde på denne måde??????? KÆMPE ADVARSEL !!!!!!!!!!!!!!!!
Bestilte 2 par støvler i september men…
Bestilte 2 par støvler i september men stadig ikke modtaget noget som helst!!! Har skrevet utallige mails, men kun svar i starten. Går videre med sagen, det er fup og svindel det her.
Giver dem minus 5 stjerner :-/
Støvler!
Jeg bestilte støvler i oktober og har stadig ikke modtaget dem 😡
Bestilte jakke 3/10-20 og har
Bestilte jakke 3/10-20 og har, på trods af flere henvendelser til firmaet, ikke fået min vare.
Fik svar først i december om at være tålmodig, da det ville tage ca 2-3 uger at få varer fra dem!!!!!!!
Jk. Pries
0 stjerner. Har ikke modtaget mine støvler jeg bestilte i september. I starten svarede de på mine mail, men ikke mere nu. KØB IKKE HERFRA DET ER FUP.
Køb ikke noget her - det er fup
Som alle andre. Har aldrig modtaget jakken som er bestilt i august måned. Nu er det januar. Det er fup og svindel. Nico babic svarer på de første mails og herefter intet.
Har ikke fået mine støvler
Har ikke fået mine støvler, er bestilt for 3 måneder siden. Har prøvet kontakte dem flere gange. I starten svarede de på mine mails.
Burde ikke engang have 1 *
Burde ikke engang have 1 *
Det mest utroværdige fb selskab som burde blokeres og lukkes ned
Køb ALDRIG noget der
Har stadig ikke hørt eller set noget…
Har stadig ikke hørt eller set noget fra dem.
Værker vare
Eller mail
Eller penge
Det er sku for dårlig i ikke gør noget men nu hvis jeg ikke hørt fra jer inden en uge går jeg til politiet .
Mest utroværdige selskab nogensinde.
Mest utroværdige selskab nogensinde.
Har bestilt en jakke, som aldrig er ankommet selvom en af deres konsulenter har skrevet at den ville....SVINDLERE OG LØGNERE! De burde politianmeldes!!!
Som så mange andre er jeg blevet…
Som så mange andre er jeg blevet fuppet... Har også bestilt støvler hos disse klaphatte... Har ikke set skyggen støvler... Fup og svindel.... Tyveknægte 😠
Dårlig dårlig dårlig
Dårlig dårlig dårlig, svindel... bestilte et par støvler d.31-9-2020 og pengene blev trukket dagen efter. Støvlerne er endnu ikke ankommet her d. 16-12-2020 og trods talrige henvendelser og lidt svar i begyndelsen og snak om forsinkelse p.g.a Corona , nu den sidste tid intet svar og stadig ingen støvler..... svindel....køb endelig ikke noget der.
Hold jer langt væk
Oplevelsen med dette firma, har lært mig, hvor vigtigt det er at tjekke Trustpilot !!
Men det er så også det eneste jeg har fået ud af den 'handel'. De trak pengene med det samme, men trods flere skrivelser med Nico har jeg stadig ikke set varen !
Hold jer langt væk !!
Svindel hold jer væk....stjæler jeres…
Svindel hold jer væk....stjæler jeres penge, du får ikke varen...
Tyveri
Jeg har bestilt et par støvler for snart 3 måneder siden.
Pengene er trukket, men jeg har ikke fået mine varer endnu.
Deres undskyldning er grundet coronaen tager det lidt længere tid. 😳
Jeg har bestilt varer fra andre steder som er kommet ret hurtigt. Så den kommentar tager jeg for at stjæle mine penge.
Jeg har skrevet til dem mange gange, men her de sidste gange har jeg INTET hørt.
KØB ALDRIG NOGET IGENNEM DEM!
Jeg har akkurat samme oplevelse som…
Jeg har akkurat samme oplevelse som jer. Bestilt et pr støvler, men kom ved en fejl til at bestille 2 pr. Har endnu ikke modtaget min varer. Ej heller fået mine penge retur trods gentagende henvendelser.
svindel og humbug
svindel og humbug
har aldrig modtaget min varer - eller for den sags skyld svar på mine henvendelser
Så er der en dårlig anmeldelse herfra…
Så er der en dårlig anmeldelse herfra igen. De er nogle snydere og holder kunder hen ved konstant at bruge covid 19 som undskyldning. Jeg spammede dem ned, og endte med at få penge retur for 1 par støvler som var bestilt oven i bestillingen da de automatisk kom med som valg når man købte, og som man ikke kunne undgå kom med i bestillingen. Jeg går videre og melder dem for svindel og kontakter avisen, de folk skal dæleme ikke snyde folk på den måde, svineri. Er andre med på at anmelde dem til politiet og gå til avisen, det skal stoppes!