OFFLINE404 Anmeldelser

1,8

Commande de 139 € passée chez TrenchKids, et à ce jour je n’ai toujours rien reçu. Malgré mes tentatives pour obtenir des informations, je n’ai pas de réponse claire concernant ma commande. Je tr... Se mere

Ordered baby clothes months ago in july havent received anything tried emailing company and received nothing back from them, and now tracking number saying items have been delivered when they havent... Se mere

Je wordt ongelooflijk lang aan het lijntje gehouden. Heb al 2 maanden geleden een trainingpak besteld. Het heeft vertraging, pakketje is onderweg.Het is geleverd bij 'een buur'. Altijd wel iet... Se mere

Zeer slechte ervaring met TrenchKids. Ik heb ruim twee maanden geleden een trainingspak besteld van €135, maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb meerdere keren geprobeerd c... Se mere

1. Ungdomstøjbutik

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

26 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

TOTAAL NIET WAARD

Wat ging er niet mis.. Heeft 2.5 maand geduurd voordat er iets binnenkwam. In die 2.5 maand tijd is er 4x verteld dat ie volgende week binnen zou komen. 4x niet na kunnen komen. Ik heb continue contact proberen op te zoeken maar er werd telkens pas na 3-4 dagen terug gereageerd. Vervolgens werd na de 4de keer zijn afspraak niet nagekomen te zijn een zip-up erbij beloofd. Kwam bij de eerste levering ook niet. Toen werd er nog wat over en weer bericht en toen zou die nog de andere dingen opsturen die ik hoorde te krijgen maar heb daar nu de helft van gekregen. De andere helft zou die bij het postbedrijf over navragen maar heb sinds dat antwoord al 4 dagen niets meer gehoord. Enorme slechte service en totaal geen gevoel dat ie ze klanten zou willen behouden. Geen aanrader dus.

3. juni 2024

Top product

Na mijn eerste bestelling was ik erg benieuwd naar de kwaliteit aangezien ik dacht dat het de kwaliteit zou hebben zoals de meeste merken die je ziet voorbij komen. Eenmaal ik ze binnenkreeg was ik echt onder de indruk van de kwaliteit waardoor ik 2 weken geleden mijn tweede heb besteld. Top merk met top kwaliteit!

26. januar 2024

Topper

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Trench Kids en alles is moe goed bevallen. Levertijd was zeer snel en alles werd professioneel afgehandeld! Klasse dit!

15. december 2023

Aangenaam verast

Ik bestelde met een beetje scepticisme bij trench kids maar toen mijn pakketje vrij snel voor de deur kwam was ik zeer aangenaam verast, de originaliteit en de kwaliteit van een redelijk nieuw merk. Ik zag het voorbij komen op tiktok en ik dacht dat ik het kans zou wagen maar nu ben ik zeker een vaste klant en ben ik telkens weer verast door de leuke drops. Zeker een aanrader.

ps. de meeste kleding stukken zijn oversized dus als je dat minder vind raad ik aan om een maatje kleiner te nemen.

4. januar 2024

Awesome

I’m really pleased with my recent purchase from this brand. The service was efficient, shipping was fast, and the quality of the clothes exceeded my expectations. The fabric feels durable and has maintained its look after several washes.
Definitely recommend for great quality and service

18. januar 2024

Tevreden

Trainingspak is snel binnengekomen. Al een aantal keer gewassen, pluist niet en de kleur vervaagd ook niet. Lekker warm. Goede communicatie. Erg tevreden.

15. december 2023

Hele tevreden klant

Ik heb nu al 4 trainingspakken bij Trench kids bestelt en alles zag er super uit ! Goede kwaliteit en ook hele beleefde en aardige mensen die bij elke vraag je graag willen helpen !

20. januar 2024

Goeie Kwaliteit

Ik heb 2 trainingspakken van Trench kids en ben zeer tevreden. De kwaliteit is echt top en de fit valt ook precies hoe ik het had gehoopt. Ik ga zeker nog een trainingspak bestellen als de nieuwe collectie uitkomt!

6. februar 2024

Trenches review

Dit kledingmerk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, trendy ontwerpen en redelijke prijzen. Hun aandacht voor duurzaamheid en klantenservice maakt het een favoriet onder modeliefhebbers.

6. februar 2024

zeer tevreden!

ik heb vorige week een trainingspak besteld, en ik moet zeggen dat de kwaliteit erg goed is. Ik ga in de toekomst zeker meer bestellen!

31. januar 2024