2,0

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Samme metode som alle andre oplever

Vi har oplevet ca. samme historie som alle andre herinde. Vi var nødsaget til at opsige samarbejdet med Rikki Bekir (Recail Bekirovski) 5 uger efter opstart, da de ikke kunne levere nogle materialer til projektet, og ej heller havde betalt deres underleverandør. Vi har ligeledes en dom på, at han skylder os penge.

Jeg er overbevist om, at det systematisk snyd og bedrageri, og har anmeldt sagen til politiet og til likvidator, så der kan efterforskes for personlig hæftelse jf. selskabslovens regler om kreditorbeskyttelse og ledelsesansvar. Jeg opfrodrer jer andre til at gøre det samme, hvis ikke I allerede har gjort det.

Sådan en mand skal ikke have lov til at drive forretning.

1. april 2025

Samme historie som alle andre: inkompetence eller bedrageri

Samme historie som alle andre: indgået aftale i oktober 2024 med Rikki Bekir (Recail Bekirovski), arbejdet blev startet i januar 2025 og varede omkring 4 arbejdsdage før det stoppede og de efterfølgende bare opsagde kontrakten pga "likviditetsproblemer". De betalte selvfølgelig aldrig pengene tilbage jeg allerede havde været naiv nok til at forudbetale. Retten har dømt de skal betale mig 100.000 kr tilbage (som de “desværre” ikke kan, ifølge dem selv). De har nu også afleveret insolvenserklæring til fogedretten.
Virker som et utroligt inkompetent firma siden alle på trustpilot oplever cirka samme behandling, eller også er det bare helt basalt bedrageri.

1. februar 2025

Jeg ville helst give nul stjerner til TreeB

Jeg ville helst give nul stjerner til Rikki og TreeB. Det kan man desværre ikke.
Jeg tog firmaet til en renovering af en lejlighed. Jeg kan fuldstændig genkende de historier der er beskrevet, hvor der er givet 1 stjerne.
Jeg har eksempler på meget af det samme: opgaver bliver ikke udført til tiden og aftalte kvalitet, der var arbejdsfolk der boede i min tomme lejlighed uden mit vidende, el arbejdet er ulovligt udført, maling skaller af i kæmpe flager, dårlig kvalitet ved udskiftning af alle fodpaneler der skulle være special fremstillet (det er de ikke), det er virkelig noget amatør arbejde, langt fra alle opgaver blev udført, blev også truet med en såkaldt besked fra en underleverandør der ville møde op på min adresse hvis ikke jeg STRAKS betalte, umulige at få fat i. Jeg stod med 2 flyttelæs og flyttefolk og Rikki sagde samme dag at det hele var klar. Da vi mødte op, var det IKKE indflytnings klart. Rikki mente at vi ‘bare’ kunne placere møblerne i et værelse og så kunne ‘håndværkerne’ arbejde igennem efter vi var flyttet ind.
Jeg var nødt til at få alle mine ejendele opbevaret i 6 uger og imens bo på hotel og en leje et midlertidigt sted.
Jeg har mistet ALT for det firma og de er SÅ ligeglade. Jeg havde ikke hverken penge eller energi til at vente mere, ville bare have dem ud af mit liv.
Jeg vil ABSOLUT IKKE anbefale dette firma til andre. Det giver KUN problemer og koster mange penge.

16. august 2024

Snyd og bedrag, hold dig LANGT væk!

Ligesom alle andre anmeldelser her, kan vi kun sige at du skal holde dig meget langt væk fra TreeB og Rikki/Recail Bekirovski. Så snart sidste betaling er sendt, fordufter al form for kommunikation og videre arbejde på ens projekt. Ting bliver efterladt enten halvfærdige eller slet ikke lavet, udført af udenlandske håndværkere uden nogen form for viden om hvordan ting laves efter danske regler og standarder. TreeB skylder os pt. over 130k for et solcelleanlæg som de skulle sætte op, fik den arrogante besked at “dem havde de skam brugt på andre projekter”, efter vi havde betalt alle rater. Pt. står vi også med pvc tagrender som er limet sammen, hvilket man ikke må når de sidder på et valmet tag, skotrender som er monteret uden understøttelse så de leder vand ned bag sternbrædderne, og er i øvrigt skåret for korte og uden den påkrævede tud ud over fodblik og tagrender.
Du får løgn efter løgn serveret, dårlige undskyldninger og bliver holdt hen.
Hvis du er klar på at tabe alle dine penge og køre retssager, skal du bare hyre dem her.

Opdatering 17/7-25 efter svar fra TreeB: Vi har virkelig forsøgt alt hvad vi kunne finde på, for at løse den konflikt uden retssag og andet, men der har ingen anden udvej været, da der jo som bekendt har været ingen hjælp eller brugbar kommunikation fra jeres side. Hvis TreeB oprigtigt er interesseret i at løse denne tvist, så kan TreeB starte med at tage den nyligt afsagte dom seriøst, og betale os de mange penge I skylder os, og dertil komme ud og rette op på al den sjusk som vi tidligere har sendt beviser for til jer.

17. juli 2025

Kære Jakob,

Tak for din ærlige feedback – selvom det naturligvis gør ondt at læse, hvor skuffet og frustreret du har været over forløbet.

Vi vil gerne starte med at give dig en oprigtig undskyldning. Det er tydeligt, at du har haft en meget negativ oplevelse, og det er dybt beklageligt, at vores samarbejde har efterladt dig med en følelse af mistillid og utilstrækkelighed. Det er på ingen måde sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve os.

Vi erkender, at der i en periode var problemer med projektstyring, kommunikation og kvalitet – særligt i sager, hvor vi brugte underleverandører, som desværre ikke levede op til de faglige og etiske standarder, vi forventede. Det har vi siden taget konsekvensen af. De pågældende underentreprenører er ikke længere tilknyttet vores virksomhed, og vi har omlagt vores arbejdsgange netop for at sikre større gennemsigtighed, kontrol og faglighed i det arbejde, vi leverer.

Vi er selvfølgelig kede af, at sagen har udviklet sig til en konflikt, og at vi ikke har formået at finde en løsning i tide. Det er hverken i vores eller kundens interesse at ende i en situation, hvor frustrationer ophobes og tilliden mistes. Vi tager din anmeldelse alvorligt, og vi bruger den – ligesom andre kritiske tilbagemeldinger – som en del af vores interne arbejde med at forbedre os.

Vi håber, at sagen en dag kan få en form for afklaring og afslutning, som du også kan finde rimelig – og vi beklager igen oprigtigt de gener og bekymringer, dette forløb har forårsaget.

Advarsel: Dybt uprofessionel oplevelse med Tree B ApS og Rikki Bekir

I marts 2024 indgik vi en aftale med Rikki Bekir fra Tree B ApS om følgende opgaver i vores bolig:
• Lægning af nyt klikgulv inkl. undergulv
• Maling af vægge og lofter
• Pudsning af pejseområde
• Lægning af microcement omkring pejsen
• Montering af to nye indvendige døre
• El-arbejde i forbindelse med installation af nyt køkken
Projektet begyndte den 15. juli 2024 og skulle være afsluttet senest den15. august 2024, hvor vores nye køkken blev leveret. Den 18. oktober 2024 var projektet stadig ikke færdigt!
Allerede fra første dag opstod der problemer.
Et østeuropæisk arbejdshold mødte op sammen med flere underentreprenører, som vi aldrig havde mødt før, kun én repræsentant fra Tree B ApS var kendt for os. Vi måtte derfor selv bruge tid og energi på at gennemgå projektet med dem.
Vi har intet imod udenlandsk arbejdskraft – men når vi betaler en fuld "dansk pris", forventer vi også arbejde udført af faglærte håndværkere. Desværre var dette langt fra tilfældet.
Blandt de mange problemer kan nævnes:
• Gulvkonstruktionen blev lavet forkert og måtte laves om fire gange – dog først efter at vi selv fik en uvildig tømrer til at vurdere arbejdet.
• Vægge blev pudset og spartlet ujævnt
• Malerarbejdet var under al kritik med tydelige helligdage
• Der blev ikke afdækket som lovet, hvilket efterlod stuen, vinduer og radiatorer dækket i byggestøv
• Manglende kendskab til faggrænser og koordinering skabte kaos
• Deadlines blev konsekvent overskredet
• Vores nye vinduer blev brugt til at smide byggeaffald ud gennem, hvilket forårsagede skader og ødelagte karme
Vi blev desuden jævnligt bedt om at lave straks betalinger, så Tree B ApS kunne betale deres underleverandører som ellers nægtede at arbejde. Trods disse straks betalinger blev vi direkte kontaktet af underleverandørerne, som nægtede at udføre arbejde hos os, idet de hævdede vi ikke havde betalt Tree B APS som aftalt. I perioder dukkede der ingen håndværkere op i ugevis, og når de kom, var det ofte uden for normal arbejdstid – fx efter kl. 17.
Vi kontaktede gentagne gange Rikki Bekir undervejs, men blev mødt med arrogante svar. Løfter om "nyt mandskab", "bedre styring" og "bedre kommunikation" blev aldrig indfriet.
I sidste ende blev vi nødt til at inddrage en advokat. Sagen endte i Byggeriets Ankenævn, hvor vi fik medhold i 41 ud af 42 klagepunkter.

Her, et år senere, står vi stadig tilbage med halvfærdigt arbejde og stor frustration:
• Elinstallationerne var ufærdige og delvist ulovlige (Dette har vi efterfølgende fået lovliggjort)
• Pejseområdet fremstår stadig meget ujævnt – hvorfor der ikke kan laves en pæn afslutning mod gulvet.
• Pejseområdet mangler microcement (dette har vi nu fået lavet af en professionel håndværker)
• Finish og detaljer er generelt mangelfulde
• Alle vægge og lofter i stuen og køkkenområdet har vi været nødsaget til at få spartlet og malet af en professionel maler.
Vores klare anbefaling: Hold jer langt væk fra Tree B ApS og Rikki Bekir, hvis I vil undgå en dyr og dybt frustrerende oplevelse.

18. oktober 2024

Kære Sascha,

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse over den uheldige oplevelse, I har haft i forbindelse med jeres projekt og samarbejdet med Tree B ApS.

Vi er fuldt ud klar over, at det forløb, I beskriver, på ingen måde lever op til de standarder, vi ønsker at være kendt for – hverken i forhold til kvalitet, kommunikation eller ansvarlig projektstyring. Det er bestemt ikke acceptabelt, at I har stået tilbage med ufærdigt og utilfredsstillende arbejde, gentagne forsinkelser og den frustration, som følger med et forløb som det, I har været igennem.

Det skal siges meget klart: De underleverandører, der var involveret i jeres sag, opererer ikke længere for eller med os. Vi har efterfølgende ændret vores praksis og samarbejdspartnere, netop for at sikre, at noget lignende ikke kan ske igen. Vi har taget jeres sag meget alvorligt og har internt gennemgået forløbet for at lære af fejlen.

Vi anerkender også den dom, som er faldet ved Byggeriets Ankenævn, hvor I fik medhold i stort set samtlige klagepunkter. Vi er tilfredse med, at sagen nu er afsluttet juridisk, og vi håber, at det trods alt har givet jer en vis form for retfærdighed og afklaring.

Vi er meget kede af, at vores virksomhed har været årsag til både økonomisk og personlig belastning for jer, og vi forstår fuldt ud jeres frustration. Vi arbejder i dag under væsentligt skærpede vilkår og med et fast, professionelt team, hvor kvalitet og gennemsigtighed er i højsædet. Vi gør os umage for, at vores kunder skal kunne have tillid til os – og vi tager det som en vigtig opgave at genoprette den tillid, der desværre blev brudt i jeres tilfælde.

Afslutningsvis vil vi endnu en gang beklage de mange problemer, der har været – og takke jer for at have taget jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi tager det til os og bruger det som en påmindelse om, hvor vigtigt det er at levere ordentligt håndværk og respektfuldt samarbejde – hver gang.

Advarsel mod TreeB

Advarsel mod TreeB – useriøst firma og mulig svindel
Vi har haft en meget dårlig oplevelse med firmaet TreeB. De holder ikke deres aftaler, ringer ikke tilbage, og arbejdet blev aldrig færdiggjort, selvom vi blev bedt om at betale alligevel.
De har gentagne gange ignoreret vores henvendelser og virker helt ligeglade med kundetilfredshed og aftalt arbejde. Derudover har vi observeret, at de benytter udenlandsk arbejdskraft, som tilsyneladende ikke arbejder efter danske regler og standarder – hvilket rejser alvorlige spørgsmål om både sikkerhed og lovlighed.
Vi kan på ingen måde anbefale TreeB og vil kraftigt advare andre mod at benytte dem!

17. juni 2025

Kære Farije

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse med os.

Vi vil gerne beklage, at vi tilsyneladende ikke har levet op til dine forventninger, hverken i forhold til det aftalte arbejde eller vores kommunikation undervejs. Det er på ingen måde den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi tager din kritik meget alvorligt, og vi vil derfor meget gerne i dialog med dig for at finde en løsning og lære af forløbet, så vi kan undgå lignende situationer fremover. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på e-mail, så vi kan få klarlagt, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan rette op på det.

Endnu en gang tak for din feedback – og undskyld for den oplevelse, du har haft.

Venlige hilsner
Tree B ApS

Mere utroværdigt firma skal man lede længe efter!!!

D 30 oktober 2024 accepterede vi en aftale med Rikki (TreeB) om at de skulle ligge et nyt tag hos os, med integrerede solceller, og vi gik med til at betale 1/3 i udbetaling, da vi fik ham anbefalet fra solcelle firmaet.
Da der var gået 1 1/2 månede, og og Rikki ikke kunne finde flere undskyldninger, meldte han ud at han ville sende et sjak der ville tage vores tag af, som kompensation, da vi var tæt på jul/nytår, og ligge det undertag, vi havde bestilt dem til.
Da dagen kom, ankom 4 østeuropæer, som ikke var bekendt med de danske regler omkring sikkerhed, og asbest.
Da de var færdige, var hele vores loft fyldt med asbest rester, og der var kun oplagt en tynd pressending, og ingen undertag.
Jeg tog kontakt til Rikki med det samme, men han kunne/ville desværre ikke gøre noget inden jul/nytår, på trods af at jeg sagde at det ikke ville holde.
Mellem jul og nytår startede vandet at komme ind i vores tilbygning, og ved skorstenen. Hen over nytåret, løb det ind i en ydervæg, og vi fik fugt i alle lofter i hele huset, med store plamager i vores helt nye lofter.
Det skal lige siges at vi lige er blevet færdige med, at renovere hele stueplan, og når de engang bliver færdige med at lave taget, skal vi genhuses, for at de kan tage alle lofter ned igen, for at banke de pudslofter ned, der er oven over.
Rikki regnede også med at han kunne nøjes med, at sætte et stillads, alla murerbukke op, hvilket vi ikke ville acceptere når vi havde betalt 25.000 kr for det, og da der ikke var nogen der ville sætte et stillads op for ham, gik vi med til at vi ville trække det fra hans tilgodehavende.
Da stilladset var oppe i uge 2 gik det helt galt, for Rikki lover og lover at nu sker der ikke noget, når man endelig for fat i ham, hvilket i sig selv er meget svært.
Det normale svar var jeg sidder i møde, jeg ringer i morgen, dog kom der et “jeg er i retten” den ene dag.
Vi sidder stadig med en kæmpe frustration, stilladset koster hver dag, saneringen af loftet koster 3/4 af den entreprise han havde lavet, og vi kan ikke komme videre før han bruger Max 10 min på at sende det til sin forsikring, hvilket han ikke vil.
Det eneste tidspunkt han er til at komme i kontakt med, er når han tror der er nogen, der har et nyt projekt til ham.
Vi har nu fået advokat ind over, men han har ikke betalt vores 1/3 tilbage, og tænker klart det ender i retten.

Ved søgning på viser det sig også, at dette er ikke et enestående tilfælde.
Og de har bare postadresse på Strandvejen ikke kontor, og hvis du skal have møde med ham, booker han et mødelokale i Nordhavnen.
Så holder jer langt væk, medmindre I vil risikere at komme i samme situation.

Opdatering efter TreeB’s svar.
Jeg blev kontaktet få timer efter denne anmeldelse af Rikki fra TreeB hvor han forsøgte at true mig, hvis jeg ikke fjernede min andmedelse, hvilket ikke stemmer overens med de opsøgende på en løsning pæne ord, der er skrevet nedenfor.
Han fik dog efter 5 dage meldt det til sin forsikring.
Det vidste sig så at TreeB ikke havde nogen ansvarsforsikring for den var ikke betalt, og den er lovpligtig, hvilket han selv ikke mener er noget problem, for han kan jo bare lave en ny🙄
Det firma han sendte ud for at tage vores tag af, er er havefirma.
Han mener det kan løses af dialogensvej, og tro det er forsøgt.
Vi bor i en plastik pose siden midt December, hele huset er sat til i stilladser, vi kan ikke bruge vore terrasser eller terrassedøren, skal ud og låne rigtig mange ekstra penge for at komme i mål, og Rikki sidder og gemmer sig bag telefon, så man ikke har mulighed for at komme direkte i kontakt med ham.
Så ja, vi kan også kun se muligheden i at gå rettens vej, så må han jo vise sin vilje til at få løst dette der, han kunne starte med at tilbagebetale vores startbeløb.

24. april 2025

Kære Tina

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din meget grundige oplevelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft så mange udfordringer og frustrationer i forløbet med os.

Vi vil gerne starte med at give en uforbeholden beklagelse for, at du har stået i denne situation, og at vi ikke har levet op til dine forventninger – hverken i forhold til selve arbejdet, kommunikationen undervejs eller den opfølgning, du med rette kunne forvente. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi tager dine kommentarer meget seriøst – især omkring sikkerheden på pladsen, asbesthåndtering og den skade, som du har beskrevet, at det har medført. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende og belastende det må være, særligt når det handler om jeres hjem og noget, I lige har sat i stand.

Vi vil meget gerne i direkte dialog for at få afklaret alle detaljer og finde en løsning, der kan rette op på det skete, og vi ønsker selvfølgelig at medvirke til, at sagen bliver behandlet korrekt – også over for forsikringen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på e-mail, så vi kan få talt det hele grundigt igennem.

Endnu en gang vil vi gerne undskylde for de gener, du har oplevet – og tak fordi du gør os opmærksom på det. Vi håber, at vi sammen kan finde en vej videre.

Venlige hilsner

Firmaet holder ikke aftaler

Firmaet holder ikke aftaler: håndværkere kommer ikke som aftalt, der bliver ikke ringet tilbage som lovet, tidsplaner bliver ikke overholdt. Byggeaffald smidt i en kælderskakt.
Firmaet er inkompetent: Laver projektplaner som ikke er realistiske. Udfører arbejde forkert: f.eks fuldspartler man før en elektriker har rillet i væggen til el-ledninger. Beder mig om at overføre 5000 kr på mobilepay til en af firmaets underleverandører, som ellers ikke vil starte arbejdet.
Firmaet tilbageholder penge: Der er betalt et aconto beløb på ca. 30.000 kr. Der er udført arbejde for maksimalt 15.000 kr. (gulvafhøvling og fuldspartling) da jeg var nødt til at stoppe arbejdet pga manglende overholdelse af tidsplan og aftaler. De resterende 15000 kr. nægter firmaet at tilbagebetale.

27. februar 2025

Kære Michael Pedersen

Vi har d.d. sendt dig en mail med følgende indhold.

Se venligst mail af d.d. herunder;

"Hej Michael

Hermed fremsendes opgørelse som lovet ved telefonisk samtale, g.d.

Som det fremgår af opgørelsen, er omkostningerne beløbet sig til 36.404,05 kr.

I den forbindelse forbeholder vi os retten til, at fremsende en faktura for at dække de resterende omkostninger, udover de allerede betalte 30.000 kr. inkl. moms.

Såfremt du er uenig med os heri, står det naturligvis frit for at rette henvendelse til byggeriets ankenævn, som nok anses at være en bedre løsning for parterne, især med tanke på de færden og omgang på diverse medier.

Alt andet lige, ønskes du held og lykke med det videre forløb i projektet."

Mvh

Tree B ApS

Tree B. Nul troværdighed.

Tree B gav et fint tilbud i forhold til andre bud på opgaven.

Derefter var de reelt umulige at komme i dialog med i flere uger. Da vi endelig kom i dialog igen viste det sig at der var flere elementer, der ikke var med i deres tilbud. Som de øvrige tilbuds givere havde med.

Disse ændringer hævede prisen 30%.
Nu var de ikke længere de billigste.

Nu gik der igen uger hvor vi ikke kan komme i dialog. Når der endelig var svar var Mail korrespondance præget af arrogance og faktisk uforskammet. Her burde vi have droppet den videre dialog, men nu var vi så langt med dem.

Ikke mindst da vi er klar til at gå i gang, tiltrods for at vi faktisk allerede var træt af dem - hævede de prisen en gang til - uden at der var ændringer - denne gang med 50%. De kaldte det en regne fejl.

50% stigning,efter accept af tilbud, er ikke en regnefejl - det er enten frækt, arrogant og utroværdigt …. Eller blot inkompetent.

Vi valgte i stedet HTH til opgaven. Samme pris. Høj gennemsigtighed. Venlig betjening.

5. februar 2025

Kære Claus,

Vi er naturligvis kede af, at du måtte have fat i en kedelig oplevelse af situationen.

I nærværende svar, vil vi undlade at kommentere, på dine ondsindede verbaler udtalelser og i stedet forholde os til det faglige og det savlige i forløbet.

Som entreprenør er vi forpligtet, at belyse kunderne i tilfælde af, at der sker fejl i vores tilbudsgivning, hvilket sker i dette tilfælde, før kontrakten bliver indgået.

Tree B ApS har til enhver tid handlet i god tro, hvorfor du og din hustru blev inviteret ind på vores kontor, af gennemgang af jeres projekt, netop med henblik på, at afstemme forventninger til projektet.

Med afsæt i dette, har vi på intet tidspunkt haft nogle intentioner, om at spilde hverken jeres tid, eller for den sags skyld, vores tid.

Vi har blot valgt, at informere Jer, i fuld åbenhed, således at der ikke skulle ske nogle misforståelser, i et eventuelt videre forløb.

At vi d.d. bliver mødt med, en sådan reaktion, overrasker os mildest talt, især fordi dialoggen, under hele forløbet har været meget positivt.

Slutteligt, ønskes I alt mulig held og lykke med det videre forløb i jeres projekt.

Med venlig hilsen,

Tak til Rikki og Tree B ApS for en god oplevelse

Tak til Rikki og Tree B ApS. De håndterede vores projekt som totalentreprenør, og alt gik glat. God kommunikation, professionelle håndværkere, og resultatet blev lige, som vi havde håbet. Kan klart anbefales, hvis du vil have et firma, der tager ansvar fra start til slut

5. november 2024

Kræver forudbetaling og sender regninger inden aftalen er indgået

Jeg skulle have lavet en mindre renovering på mit hus og fik Rikki til at se på opgaven. Meget flink og imødekommende og kom med masser af gode forslag og input, endda flere ting som jeg ikke selv havde tænkt på. Så intet dårligt sagt om ham som person, han virkede også til at have masser af erfaring og ekspertise på området.
Vi bliver enige om at han udarbejder et tilbud, som jeg takker ja til og herfra bliver processen lidt underlig. Samme dag som tilbuddet accepteres, sender firmaet også en faktura for forudbetaling, dette på trods af at betalingsaftale og entreprisekontrakt slet ikke er indgået endnu. Intet arbejde er endnu udført eller endda startet. Ydermere rykker Tree B's bogholderi adskillige gange for betaling af fakturaen, selvom entreprisekontrakten slet ikke er underskrevet.
Jeg valgte ikke at forudbetale og bad om at betalingen faldt efter udført arbejde, hvorefter de sagde nej tak.

12. november 2024

Besvarelse fra Tree B ApS

Tak for din feedback og de pæne ord om Rikki. Vi er glade for, at du værdsatte hans ekspertise og forslag til dit projekt.

Vi beklager, hvis der har været forvirring omkring vores betalingsbetingelser. Hos Tree B er det vores standardpolitik at opkræve 30% af tilbudsbeløbet ved accept af tilbuddet. Herefter følger løbende betaling i forhold til udført arbejde samt bestilling af yderligere materialer. Vi sender altid en standardmail, der forklarer denne proces, sammen med en AB Forbruger-kontrakt, når vi modtager accept på et tilbud via mail. Dette hjælper os med at planlægge og sikre en effektiv opstart af projektet.

Vi forstår, at vores procedure måske ikke blev kommunikeret tydeligt nok i dit tilfælde, og vi undskylder for den oplevelse. Vi værdsætter din feedback og vil bruge den til at forbedre vores kommunikation fremadrettet.

MvH Tree B ApS

Vis anmeldelser på alle sprog (14 anmeldelser)