Treatesbjerg Anmeldelser 47

4,7

Jeg har taget et kursus hos Lone i , Japansk ansigts lifting. Der var teori , samt praksis , hvor jeg fik mulighed for at øve mig på en klient, hvor jeg fik, vejledning fra Lone undervejs .Jeg bruger... Se mere

Jeg får polynesisk massage hos Treat v/Lone Husted en gang i måneden og jeg elsker denne form for massage. Overkrop, nakke, hovedbund, arme og hænder bliver masseret, ansigtet bliver masseret og de... Se mere

Hos Treat får jeg altid den bedste behandling - jeg får japansk ansigtslifting og craniosakral terapi og massage. Det løsner mine gener pga nakkeskade og giver mig ro og velvære. 2 timer i Lones hænde... Se mere

Jeg har modtaget to kraniosakral behandlinger hos Lone ved Treat Esbjerg og haft det så godt efterfølgende. Lone udstråler ro og empati og man føler sig straks tryg i hendes selskab. Jeg vil helt sikk... Se mere

4,7

Denne skønneste Hovedbundsmassage ved Lone…

I tirsdags havde jeg en aftale til en hovedbundsmassage ved Lone og det var virkelig godt givet ud. Super behagelig og total afstressende, jeg var helt væk i den time jeg lå på briksen i Lones kyndige hænder. Jeg kan varmest anbefale behandlinger ved Treat Esbjerg til alle der trænger til et lille break fra hverdagen.

12. august 2025

Magisk oplevelse

Magisk oplevelse
Jeg fik en japansk ansigtslifting hos Lone og det var en magisk oplevelse. Behandlingen bestod bl.a. af ansigtsmassage, hovedbundsmassage samt vibrationerne fra gong skåle. Det var en fantastisk behandling og jeg gik derfra med fornyet glød og friskhed i ansigtet. Kan varmt anbefales.

6. marts 2025

Lone er fantastisk

Lone er fantastisk!
Det sødeste menneske og vildt dygtig til massage og kranio sekral terapi.
Jeg er også meget glad for samtaler hos Lone.
Jeg fortsætter gerne!

9. oktober 2024

Fantastisk investering til sig selv

Har haft et forløb på cirka 2 måneder med kranio sekrel ved Lone. Det kan kun anbefales at man investere det til sig selv. Jeg står klart et andet og meget bedre sted med mindre smerter og ubehag i kroppen efter forløbet end før. Lone er så behagelig et menneske og kan virkelig sit arbejde.

11. august 2024

Den bedste investering i mig selv

Jeg har været til 2 behandlinger hos Lone, med stor effekt — både ift. mit nervesystem og mit psykiske velvære. Jeg fortsætter uden tvivl, for at komme i Lones hænder er én af de bedste investeringer, jeg har gjort mig, i forhold til mig selv og min trivsel.

5. august 2024

Værste oplevelse nogensinde

Værste oplevelse nogensinde

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse hos Treat. Begge gange kom behandler for sent. Betaling skulle ske til en andens privatnr. - og én af gangene blev jeg bedt om at skrive “sko” i kommentarfeltet på mobilpay, hvilket virkede underligt. Ifm. behandling gik behandler ud tre gange i længere tid uden at give forklaring, og døren stod fuldstændig åben, mens jeg lå på briksen, og andre var udenfor - ubehageligt og utrygt. Efter japansk lifting var mit hår helt vådt og fedtet, fordi man ikke får pandebånd ell. lign. på.

Det absolut værste var dog, at min yndlingsbluse med høj affektionsværdi blev ødelagt ved den sidste behandling. Jeg spurgte rigtig mange gange, om jeg skulle tage blusen af og bare ligge i min top; og jeg understregede, at jeg ville undgå at få olie/creme på kraven ell. andet sted på blusen. Hver gang fik jeg at vide, jeg skulle beholde den på, hvilket jeg ellers aldrig har oplevet til en ansigtsbehandling før andre steder. En sidste gang spurgte jeg, om hun skulle længere ned end ansigtet, hvortil hun forsikrede mig, at det udelukkende var ansigt, og blusen skulle blive på. Under behandlingen (japansk lifting) trykkede hun mig flere gange på brystet, med hænderne indsmurt i olie, og jeg så, at hun havde lagt et klæde der. Jeg undrede mig, for hun havde jo netop sagt noget helt andet til mig, og jeg havde spurgt så mange gange. Jeg valgte at stole på, hun havde styr på det. Når man ligger der på briksen hos en behandler, er der også et autoritetsforhold, der gør sig gældende, og jeg troede, jeg kunne have tillid til hende. Desværre viste det sig ikke at være tilfældet. Da jeg kommer hjem ser jeg to store fedtpletter på blusen fra olien på hendes hænder, der er gået igennem klædet og er blevet presset ned på brystet utallige gange. Pletterne er lige netop der, hvor hun trykkede. Jeg bliver simpelhen så ked af det og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Senere skriver hun en privatbesked til mig, om jeg ikke vil skrive en anmeldelse på trustpilot. Jeg forklarer hende, hvad der er sket, hvortil hun efter lang tid beder om bevis på foto. Det er en ubehagelig kommunikationform hele vejen igennem. Igen efter lang tid kommer der dagen efter en kort besked om, at jeg skal vaske blusen. Jeg bliver rigtig overrasket og ked af, hun ikke engang vil tage ansvar over hændelsen. Hun siger ikke engang undskyld - og tilbyder ingen form for kompensation. Jeg skriver mine tanker til hende, hvortil hun blot svarer “sorry”. Jeg må ærligt indrømme, jeg er målløs over den respons og hele episoden. Jeg skriver og spørger, om det kan være rigtig, hun ikke yder nogen kompensation. Det er nu 11 dage siden, og jeg har stadig ikke fået svar. Det er uhyggeligt, så stor ligegyldighed hun udviser - en meget usympatisk og uprofessionel måde at drive virksomhed på. Jeg ærgrer mig så meget over, jeg tog derhen, og er rigtig ked af både den oplevelse og min ødelagte bluse.

2. juli 2024

Metakognitiv terapi

Jeg opsøgte Lone, da jeg efterhånden har et par terapi forløb bag mig, af forskellige slags. Jeg oplevede at jeg havde bearbejdet min fortid, og havde derfor ikke brug for at grave mere i den. Jeg søgte redskaber til hvordan jeg kunne handle på mine udfordringer som jeg oplevede nu, blandt andet tankemylder. Derfor bookede jeg en samtale med Lone omkring den metakognitive terapiform. Det skulle vise sig at være godt givet ud!
Jeg har fået redskaber til at styre mine tanker, hvilket jeg ikke troede jeg kunne. Det gik op for mig under forløbet, at det ikke var mine tanker der bestemte, men mig der bestemte!
Ydermere har Lone en ro omkring sig, som gør rummet trygt at være i!
Jeg vil klart anbefale at booke en samtale hos Lone, hvis man blandt andet oplever udfordringer med tankemylder, som jeg gjorde!

4. juni 2024

Kranie sakral terapi

Jeg har haft min søn på 14 måneder inde ved Lone.
Da vi kom ind havde vi en stor udfordring med søvnen, da han vågnede flere gange når han var blevet puttet til nat, og sov virkelig uroligt! Så jeg besluttede at prøve kranio sakral terapi inde ved Lone. Vi blev mødt af et meget behageligt menneske, som er imødekommende og fra man kommer ind af døren føler man sig i trygge hænder. Allerede efter en behandling er det helt magisk hvad det har gjort ved min søn’s søvn, ingen opvågninger og gråd til nat længere, samt er han begyndt at gå modigere end før og mere stabilt efter første behandling.
Lone er virkelig dygtig og enormt god til børn, og jeg er virkelig glad for vi valgte netop hende, det kan varmt anbefales herfra!
Så tusind tak Lone!

1. juli 2024

Baby kranio sakral

Jeg var ved Lone med min datter, som i nogle uger havde været meget skrigende i nattetimerne (sådan er hun normalt aldrig) og som ikke længere ville lege på ryggen. Det viste sig at hun havde frygtelig mange spændinger, særligt i mave/tarm-systemet. Efter blot én behandling af baby Kranio Sakral ved Lone stoppede skrigeriet om natten og vi fik vores glade pige igen. Vi glæder os til en opfølgende behandling🌸 Lone har min varmeste anbefaling. Ikke nok med at behandlingen virkelig var fantastisk er Lone også bare et enormt hjertevarmt menneske og skaber en utrolig tryghed.🌸

5. juni 2024

Baby behandling

Havde min søn til 2 x kranio sakral terapi ved Lone da han var 4 og 5 uger gammel.
Lone var så professionel og rolig selvom min søn ikke var helt tilfreds første gang. Anden gang sov han gennem hele behandlingen.
Der var stor bedring allerede efter første behandling. ( Min søn havde spændinger i den ene side da han stod skævt under fødslen)

Stor ros og tak til Lone, kan kun anbefale hende og Treatesbjerg

14. marts 2024

Balsam for krop og sjæl

Havde gode samtaler og behandlinger med Lone vedr bl.a. tankemyller. Fik også nogle værktøjer til at håndtering af bl.a. tankemyller. Det har giver mig så meget og mere ro indeni. Kan helt klart anbefale klinikken

6. marts 2024

En skøn helhedsoplevelse

Alt spiller: Et lækker klinik, en fantastisk ansigtsbehandling og et dejligt menneske til at udføre den.
Kan varmt anbefales, og jeg vender meget snart tilbage for at prøve nogle af de øvrige produkter af.

13. februar 2024