Mooie producten, snelle levering met persoonlijke aandacht voor de klant. Ik heb hier inmiddels 3 tassen gekocht en ik ben hier heel blij mee.
Snelle verzending, mooi product en leuk ingepakt! (Confetti hoeft alleen niet voor mij;-) Heb een tas kado gegeven, helemaal raak!
Door een vergissing was het door mij bestelde tasje toch niet leverbaar. Ik kreeg direct een appje van Kristel met eerlijke uitleg en aanbod van nwe tasjes waarvan er een aantal nog niet online stonde... Se mere
Via een tennisvriendin jullie website gevonden. Wat een geweldig initiatief is dit. Met restanten leer deze mooie producten maken. Heel fijn is er meegedacht, mooi & goed ingepakt. Snelle verzending e... Se mere
Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken.Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij! De Treasure collectie bestaat uit verschillende modellen. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!
Morgenster 1, 5172 GJ, Kaatsheuvel, Holland
- info@treasurelabel.nl
- treasurelabel.nl
Prachtige producten
De bestelde producten waren in het echt nog mooier dan op de foto. Heel erg blij met de rugzak en portemonnee en een fijne aanvulling op mijn collectie.
Super leuke én fijne tas!
Wat een gaaf product heb ik van Treasure label! Op hun website staan allemaal fantastische designs, moeilijk kiezen! Maar ik heb mijn favoriete tas gevonden en besteld. Bij ontvangst erg tevreden over de manier waarop het product is verpakt. Het was super leuk om het product uit te pakken.
Daarnaast ben ik erg tevreden over de tas zelf. De tas die ik heb gekocht heeft maarliefst 3 vakken en ook nog eens 2 rits vakjes. Precies wat ik zocht! En het blijft leuk om naar de tas te kijken, want o, wat zijn ze leuk! Ben blij dat ik Treasure label heb ontdekt, het is gewoon te leuk én helemaal uniek!
Good range of choices
Love the range of bags available. They are all beautiful, good quality and very affordable.
Leuk product
Leuk product, leuke freebee, leuk ingepakt. Snel geleverd en fijn contact op insta
Mooie tassen waar er maar 1 van is…
Mooie tassen waar er maar 1 van is omdat ze van rest leer gemaakt worden.
Mooi verpakt. Echt een cadeautje voor mezelf🥰
Verliefd op de tas, maar ondermaatse kwaliteit
Heel mooie tas, supersnelle levering en zeer vlotte klantenservice.
Helaas begon de tas al na twee weken alle haartjes van het dierenprintstuk te verliezen, waardoor mijn kledij helemaal volplakte.
Wederom vlot contact met de klantendienst, die me een nieuwe tas aanbood aan halve prijs, met de boodschap dat dit waarschijnlijk om een productiefoutje ging.
Snelle levering van mijn nieuwe, ook heel mooie tas, maar hierbij na 1 week hetzelfde probleem. Tas verliest alle haartjes, waardoor kledij helemaal vol plakt (soort scherpe haartjes, die dan weer niet makkelijk af te vegen zijn, maw je kan zo echt niet blijven rondlopen).
Dit blijkt niet beschouwd te kunnen worden als een klacht en de tas blijkt 'gewoon niet te voldoen aan mijn verwachtingen'. Die aan halve prijs krijg ik terugbetaald, maar de andere €65 is dus gewoon voor de vuilbak. Jammere aankoop dus uiteindelijk.

Besvarelse fra Treasure label
"Droomtas"!!
De tas was precies waar ik op hoopte. Hoogwaardige afwerking. Levering ging ook erg snel. Dolblij met deze tas met dit model ook vanwege de handgreep. Blijf jullie volgen
Heel erg blij met deze unieke tas!
Snelle levering van een prachtig…
Snelle levering van een prachtig product! Leuk en met liefde verpakt! Echt een aanrader! Bij een volgende tas ga ik zeker weer bij jullie shoppen!
mooie producten, echte eyecatchers
Supersnel geholpen en de producten waren als omschreven op de website. Het is lastig kiezen met zoveel leuke opties.
Altijd een snelle en vriendelijke…
Altijd een snelle en vriendelijke reactie op vragen en na bestellen rapido het pakketje binnen!
Super
Hele snelle levering, de tas is super mooi, mooie kleur mooi model mooi afgewerkt.
Ik kon er zo weer een paar bestellen, ben er erg blij mee, en krijg veel complimenten 🤩
Tas was supersnel geleverd!
Tas was supersnel geleverd!
Kleuren en afwerking heel mooi.
Ga zeker nog meer bestellen! Ben er heel blij mee.
Hele fijne ervaring
Snelle reactie op mijn vraag, fijne communicatie en een hele fijne tas.
Mooie tassen en snelle levering
Mooie tassen en snelle levering. Ook een heel nette prijs!