Mooie producten, snelle levering met persoonlijke aandacht voor de klant. Ik heb hier inmiddels 3 tassen gekocht en ik ben hier heel blij mee.
Se, hvad kunderne siger
Snelle verzending, mooi product en leuk ingepakt! (Confetti hoeft alleen niet voor mij;-) Heb een tas kado gegeven, helemaal raak!
Via een tennisvriendin jullie website gevonden. Wat een geweldig initiatief is dit. Met restanten leer deze mooie producten maken. Heel fijn is er meegedacht, mooi & goed ingepakt. Snelle verzending e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Alle dierenprint tassen van Treasure label zijn gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen bij ons een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is het onmogelijk om twee dezelfde tassen te maken.Hierdoor is elke tas dus 100% uniek, net als jij! De Treasure collectie bestaat uit verschillende modellen. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft!
Kontaktoplysninger
Morgenster 1, 5172 GJ, Kaatsheuvel, Holland
- info@treasurelabel.nl
- treasurelabel.nl
Super mooie en unieke items
Super mooie en unieke items! Ik heb inmiddels een portemonnee en een mooie tas van Treasure Label. Super blij mee! :)
Fantastische tassen
Fantastische tassen, goede kwaliteit en altijd een leuk kadootje.
De handtas is helemaal zoals op de…
De handtas is helemaal zoals op de website staat. Ben er blij mee. De kwaliteit is prima. De service en bezorging is prima.
Geweldige winkelervaring
Het contact via WhatsApp en de hulp bij keuze voor een tas was super prettig en attent. Bestelling was snel binnen en de tas is prachtig 😻
Een prachtige tas gekocht.
Duidelijke foto’s op de website. Het bestelproces gaat snel en de tas werd snel bezorgd. En je krijgt er ook nog een leuk cadeautje bij. Het pakje zelf is ook verpakt als een leuk cadeau. Dus dubbel feest om uit te pakken.
Als je niet goed weet welke tas je…
Als je niet goed weet welke tas je wilt, kun je gemakkelijk via de app contact opnemen. Echt super — ik kreeg zelfs wat foto’s toegestuurd! Uiteindelijk heb ik een andere tas gekozen. Ik kreeg netjes een e-mail en binnen drie dagen had ik mijn tas in huis. Heel blij mee
De tas is precies zoals verwacht
De tas is precies zoals verwacht. Snelle levering. Al meerdere complimenten ontvangen over de tas.
Prachtige tassen, goede service
Met al 5 tassen en wat portemonnees van Treasure Label in m’n assortiment zag ik wéér een pareltje op de site staan. Van alle tassen is er maar 1 dus meteen sloeg ik m’n slag. Het fijne is dat de pakketjes altijd snel verzonden worden en netjes geleverd, het is altijd een cadeautje om uit te pakken. De tassen zijn van een goede kwaliteit en gewoon zo mooi!
Prachtige tas
Als je niet goed weet welke tas je wil kan je via app contacten. Echt super, kreeg wat foto’s toegestuurd. Uiteindelijk is het een andere tas geworden . Je krijgt netjes een mail en met een 3 dagen had ik mijn tas. Heel blij mee
Fantastische service!
Duidelijke website
Duidelijke website met grootschalig aanbod en een handig bestelproces. Fijn ook dat je een accessoire gratis mag kiezen. 4 sterren omdat ik het onoverzichtelijk vind dat uitverkochte producten nog te zien zijn.
Fantastische service
Fantastische service! Onze tas ging op de bodem kapot, was na de garantietijd, maar we mochten een hele nieuwe tas uitzoeken! Weer binnen 2 dagen binnen!
Mooi product, goede service
Snel bezorgd, goed ingepakt, attent kaartje erbij en mooi product!
Vergissen is menselijk, het gaat om goede afhandeling.
Door een vergissing was het door mij bestelde tasje toch niet leverbaar. Ik kreeg direct een appje van Kristel met eerlijke uitleg en aanbod van nwe tasjes waarvan er een aantal nog niet online stonden. Mijn nieuwe bestelling kreeg ik volgende dag mét extra attentie voor het ongemak. Fijne persoonlijke benadering.
Super goeie service!
We waren mijn derde tas die ik bij Kristel kocht kwijt. Hij bleef in het sorteercentrum van DHL liggen. Kristel is gelijk een onderzoek gestart en na twee dagen kreeg ik een bericht dat mijn tas zou worden geleverd. En wat is hij weer mooi!!! Wat een goeie service. Kristel heeft me via Whatsapp op de hoogte gehouden. Heel fijn!🥰
Læs mere om andre typer anmeldelser.