Travel's Easy Anmeldelser

4,7

Travel’s Easy arrangerede en 2 ugers rundrejse med tog for os i England med stop i 5 byer. Vi var meget tilfredse med rejsen, herunder de hoteller og udflugter, der var valgt. De eneste udfordringer... Se mere

God service fra Travel's Easy - alt fungerede fint. Dog et par få små minusser - Værelset på Hotel Indigo i Edinburgh havde vindue lige ud til taget på en tilstødende bygning, hvor der var et ventil... Se mere

Travel's Easy er et lille firma med en personlig betjening og rådgivning - både pr. telefon og mail. Far med to granvoksne sønner havde en fantastisk (ikke billig, - men alle pengene værd) whisky re... Se mere

En helt enestående engelsk chauffør der indgik fuldstændigt i ånden i deltagergruppen og herudover tilførte gruppen sin hjertelighed og diskrete personlighed. Alt virkede til at kunne lade sig gøre/... Se mere

1. nr. 16 af de 22 bedste virksomheder i Rejsearrangør
  2. nr. 16 af de 22 bedste virksomheder i Rejsebureau

Travel's Easy er specialister i kvalitetsrejser til Irland, Skotland, England & Wales. Vi er et af Danmarks førende bureauer, når det gælder skræddersyede rejser til de fortryllende Britiske Øer. Tag på kør-selv ferie, togferie, busferie, storbyferie eller eventyrlige luksus togrejser og flod cruises. Sig farvel til planlægningsbesvær! Vi skræddersyr din drømmerejse, både for individuelle og mindre grupper, f.eks. familier, foreninger og firmaer. Vil du besøge andre lande, så tilbyder vi også rejser dertil, f.eks. til Østrig, Schweiz, Tyskland, Frankrig, Italien, Malta, Grækenland, Portugal og Spanien. Vi lader vores 26 års erfaring komme kunderne til gode.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Professionel rådgivning og hjælp af…

Professionel rådgivning og hjælp af bureauet.
Fantastisk entusiastisk guide på busturen!
Dog kunne hotellerne i Edinburgh og Højlandet godt tåle en opgradering.

25. juli 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Hej Ole, Jeg er glad for, at I var tilfredse med busturen. Hotellet på denne tur var 3-stjernet og en del af pakken. Jeg ved godt, at standarden ikke er så høj på de skotske 3 stjernede hoteller. Det er desværre ikke muligt at booke højere standard på denne type busrejse. Hvad angår hotellet i Edinburgh, så er det et 4-stjernet hotel i den lidt billigere ende (I forhold til Edinburgh priser). Vi kunne sagtens have opgraderet værelset mod tillæg, eller have booket et dyrere hotel af højere kvalitet.

Fantastisk tur to Skotland / Shetland & Orkney

Den hjælp og anbefalinger jeg fik fra Travel's Easy var spot on. De hjalp med at planlægge det hele og sørge for det praktiske som gjorde vi kunne bare nyde turen og følge deres foreslag.

20. september 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at I havde en god tur.

Fantastisk togtur i Det skotske højland og Isle of Skye

Det var en fantastisk, velplanlagt rejse. Alt klappede. Hoteller, togbilletter, taxier og udflugtsture mm var planlagte ned til mindste detalje. Vi skulle ikke tænke selv.
At vejret var helt i top alle dage, og skotterne var utrolig venlige og hjælpsomme ( rejste med en brækket arm) gjorde ikke oplevelserne dårligere.
Kan kun kun anbefales.

17. september 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Jeg er glad for, at I havde en vellykket rejse - selv med en brækket arm. Mange tak for din tilbagemelding.

Travel's Easy et rigtigt godt rejsebureau

Kommunikationen med Travel's Easy har fungeret rigtig godt. De var også meget hurtige til at hjælpe os, den ene gang, hvor vi havde brug for dette på vores rejse.
Hotellet som vi boede på lå centralt og havde en fin standard og service orienterede ansatte.
Alle udflugter forløb som planlagt.
Alt i alt en rigtig god ferie.
Så vi vil varmt anbefale Travel's Easy.

19. september 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

mange tak for jeres tilbagemelding! Det er dejligt at høre, at I havde en god ferie.
Vi er altid til at få fat I, hvis vores kunder har brug for os undervejs på rejsen.

Travel's Easy havde booket fantastiske overnatningssteder til os

Vi var på en rundtur i England, som Travel's Easy havde arrangeret for os. Vi havde en række ændringer til det foreslåede program, og disse fik Travel's Easy indarbejdet uden problemer. Turen havde overnatninger seks steder og værelserne på hvert sted var helt fantastiske. Hele rejsen gik uden problemer og vi er 100% tilfreds med med.

31. august 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Mange tak Peter! Det er dejligt at høre, at alt gik som planlagt og at I havde en god ferie.
Mvh. Susanne Bøgvad Aubertin

Lige det jeg havde forventet og mere til..

Lige den ferie/oplevelse jeg havde håbet på og mere til. Vores guide fra Rabbis der hedder William var enormt vidende og en fantastisk fortæller med et strejf af sund humor.
Fuld valuta for pengene 😊
Det var dejligt at I havde fundet et hotel så tæt på busstationen, for jeg var træt efter 4 dage i højlandet.
Det var svært at finde busstationen, så jeg var glad for at jeg brugte dagen før til at finde den - ellers var jeg ikke kommet med bussen. Den del bør beskrives bedre eller med et specifikt kort.

3. september 2024

Hej Karin,
Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du nød turen. Vi vil give mere udførlige oplysninger om busstationen i fremtiden.

Fantastisk rejse til Tattoo i Edinburgh

Alt var i højeste klasse fra Hotel midt i byen med et super værelse.
Bedste billetter til Tattoo'et som var fantastisk
Nem/kort adgang til gode restauranter

24. august 2024

Hej Erik,
Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at give vores kunder de bedste oplevelser. Ja, det er altid en god idé at bo godt og i gå-afstand til Edinburgh Castle og dermed Tattoo'et.
Mvh. Susanne Bøgvad Aubertin

At hjælpen var der da vi havde brug for…

At hjælpen var der da vi havde brug for den.
Det var en helt igennem fed oplevelse og vi kan varmt anbefale dem.

19. august 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Ja, vi kan ikke gardere os mod uforudsete hændelser, men vi er parate til at handle, når der er brug for os.
Jeg er glad for at I havde en rigtig god oplevelse.
Mvh. Susanne Bøgvad Aubertin

Der blev lyttet til vores ønsker

Der blev lyttet til vores ønsker, og vi fik den bedste ferie, med alle de oplevelser vi kunne ønske os. Alt klappede og var booket så fint.

15. juli 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Jeg er glad for, at I nød den. Mange tak for jeres feed back.
Mvh. Susanne Bøgvad Aubertin

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores tur til Edinburgh Tattoo, hvor Travels Easy stod for flyrejse, hotel og billetter til vores event.
Vi købte vores billetter 1/2 år inden afgang og var aldrig i tvivl om, hvorvidt tingene var organiseret for os, så vi havde god ro i maven både før og under vores rejse.
Seriøst firma med nem adgang.

18. august 2024

Hej Claus,
Dejligt at I havde en god oplevelse i Edinburgh og tak for din anmeldelse.
Susanne Bøgvad Aubertin

To ugers spændende rundrejse i England

To ugers spændende rundrejse i England. Turen var rigtig godt sammensat efter vores ønsker og med de skønneste hoteller undervejs. Alt fungerede fint - eneste lille ønske kunne være, at det detaljerede rejseprogram med turforslag blev fremsendt noget tidligere end 2 uger før.

14. juli 2024

Hej Bettina,
Mange tak for din anmeldelse. rart at høre at alt gik fint. Det er desværre ikke altid, at vi kan nå at sende turbeskrivelserne ud lang tid i forvejen. Vi bestræber os på det, men alle er skræddersyede til hver enkelt kunde, og de er derfor tidskrævende at lave.

Eddingburg, hotel Indigo

Super godt at få svar på alle spørgsmål, og de svarer altid, hotellet var hyggeligt, værelset kunne godt have været større.
Sengene gode, dejligt centralt hotel.

1. august 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Mange tak for din anmeldelse. Værelserne på Indigo Hotel er pænt store i forhold til andre tilsvarende hotelværelser i Edinburgh. Det, I boede på, har en ekstra stor seng og det er L-formet, hvilket måske giver et lidt andet indtryk.
Susanne Bøgvad Aubertin

1500 km togtur England / Skotland

1500 km togtur gennem England til "Harry Potter-land" i det nordvestlige Skotland - tur med Hogwarth Ekspressen, over Glenfinnan- viadukten, afslutning i Edinburgh. Flot, flot tur med mange oplevelser, alt tilrettelagt af Susanne og Roger, alt klappede!
Mvh Lis og Søren

25. juli 2024

Besvarelse fra Travel's Easy

Ja, det er en meget flot rute med tog, og dejligt at I nød den. Det er rart at vide, at alt fungerede. Tak for dit svar!
Mvh. Susanne

Det hele fungerede

Det hele fungerede. Togbilletter, hotelbookninger, afhentninger, de 2 dagsture. Det kørte på skinner 😏, og vi har kun ros.

21. juni 2024

Tak Peter,
Super at høre at I havde en vellykket ferie.

Rigtig god turplanlægning

Rigtig god turplanlægning, hvor der var taget hensyn til vores ønsker.
Meget gode overnatningsvalg, især Ballyseede Caste var et godt udgangspunkt for excursioner.
En enkelt gang havde vi besvær med at finde et hotel (Screebe House), fordi vi ikke var blevet gjort opmærksom på Google map koden, der anvendes i Irland.

12. maj 2024

Hej Emil,
Mange tak for din anmeldelse!
Dejligt at I syntes om turen! Du har fået et postnummer på din voucher og hvis man slår det op i Google map, så finder man Screebe House. Alle huse/bygninger har et unikt postnummer i Irland. Jeg ved godt, at mange af de afsides beliggende hoteller ikke er skiltet godt nok, men sådan er det i Irland.