Travelnauts heeft voor ons een reis samengesteld geheel naar onze wensen en behoeften. Geen vraag of wens was te veel en de reis was dan ook geheel naar wens. Heerlijk om de persoonlijke aandacht te k... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Door Travelnauts hebben we met ons gezin herinneringen voor het leven gemaakt. We werden ontzorgd in de voorbereidingen, maar er was nog genoeg ruimte voor eigen invulling. Hierdoor voelde de vakantie... Se mere
De medewerkers van Travelnauts hebben ons erg goed geholpen. Zowel bij de voorbereiding, het meedenken met wat we wilden als tijdens de reis toen er wat mis bleek te zijn gegaan. We hebben prettig con... Se mere
Travelnauts heeft voor ons gezin een fantastische reis samengesteld en goed geluisterd naar onze wensen en interesses. En is binnen ons budget gebleven
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.
Kontaktoplysninger
Weerdestein 116B, 1083GH, Amsterdam, Holland
- 020 52 89 333
- info@travelnauts.nl
- travelnauts.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fantastische rondreis door Slovenie…
Fantastische rondreis door Slovenie gemaakt met leuke excursies. Een opgrade gehad in het resort van kranjska Gora gehad. Vooral het raften en de grot was een succes.
Lekker gezwommen aan de kust met overnachtingen op een woonboot in de jachthaven van Portorož. Daarna door naar Bled wat een prachtige omgeving is. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Travelnauts
Zeer enthousiast over het reisadvies en…
Zeer enthousiast over het reisadvies en de service: hele goede kennis vd bestemming, goed luisteren naar onze wensen en voorkeuren, actief meedenken om tot goed reisplan te komen.

op maat samengestelde reis
op maat samengestelde reis, persoonlijk, hele fijne app, snel contact met medewerkers

Aanrader!
Goede tips en suggesties vooraf en op reis alles bij de hand in een handige app. Wij hebben genoten van een vlekkeloos verlopen reis langs de hoogtepunten van de Oostkust van de VS. Aanrader!

Fantastische reis!!
Fantastische app!
Goed bereikbaar, heldere communicatie.
Reis goede afstemming relaxen en gas geven. Mooie locaties.

Top geregeld en verzorgd
Alles wat top geregeld en verzorgd voor onze reis naar Bali.
Een gids en rijder stonden altijd netjes op tijd klaar.
De uitjes waren erg leuk en de overnachtingen waren geweldig. Super mooie villa's en erg vriendelijk personeel/bevolking overal.

Besvarelse fra Travelnauts
snel in contact en luisteren goed naar…
snel in contact en luisteren goed naar al je wensen

Besvarelse fra Travelnauts
Een fantastische reis met een paar…
Een fantastische reis met een paar kleine bemerkingen:
- kamers naast elkaar of in elk geval op dezelfde gang ging in het begin niet helemaal goed. Wel goed opgelost na een opmerking van ons daarover.
- de standaard kamers in El Tovar Hotel Grand Canyon zijn erg klein. Dat hadden we graag van tevoren geweten, dan hadden we direct een andere keuze kunnen maken.
- 2 nachten Bryce Canyon Ruby’s inn was voor ons teveel. Dat is een kwestie van smaak, maar ook dat is uiteindelijk netjes opgelost door Travelnauts.
Samenvattend: ik vermoed dat wij al een beetje uit de doelgroep waren gegroeid met een kind van bijna 17, maar al met al toch een fantastische vakantie gehad!

Besvarelse fra Travelnauts
Travelnauts betrouwbaar en goed georganiseerd
Travelnauts heeft onze reis erg goed georganiseerd!! Alles verliep soepel en ook alle informatievoorziening was erg duidelijk. We hadden op 1 reisbestemming wel wat anders/meer verwacht, dus dat was jammer. Maar verder was dit een reis van onze dromen!! We willen zeker nog eens een reis boeken met Travelnauts!!

Besvarelse fra Travelnauts
Dik tevreden, kans bestaat dat we volgend jaar weer bij TravelNauts boeken!
Proactief mee gedacht naar onze wensen welke plaatsen we wilden bezoeken dat tegen ons voorgesteld budget. Heel prettig hebben we dat ervaren

Fantastische reis naar het mooie Sri Lanka
Wij hebben een fantastische tijd in Sri Lanka gehad! Een heel gevarieerde reis waar we elke dag iets nieuws hebben beleefd. Tempels, natuurparken, wilde dieren, boottochten, theevelden, heerlijk fruit, rijstvelden, mangroves, prachtige zonsondergangen, strand en nog veel meer. Alles was meer dan de moeite! De accomodaties waren zeer goed en de organisatie verliep heel vlot. Het was genieten zonder zorgen van het begin tot het einde. De vriendelijke mensen waren de kers op de taart. Voor eeuwig in ons hart!

Besvarelse fra Travelnauts
We hebben een prachtige vakantie gehad
We hebben een prachtige vakantie gehad. Alles was goed geregeld van vervoer tot aan accomodaties. Zeer kindvriendelijke is Thailand!

Besvarelse fra Travelnauts
Hele fijne organisatie, aanrader!
Fijne, snelle communicatie. Sjaak heeft goed naar onze wensen geluisterd en een geweldige reis voor ons georganiseerd! Eigen app ook heel fijn in het gebruik.

Fantastische reis Noord Spanje
Mooie, afwisselende route samengesteld. Leuke accomodaties en excursies aangedragen. Alles netjes verzorgd. En een e-sim als cadeautje, werd zeer gewaardeerd!

Super goed geholpen door Travelnauts
Super goed geholpen door Travelnauts. De medewerker voelde gelijk aan wat voor soort rondreis wij graag wilde maken. Super mooie locaties en ook toen het weer een beetje omsloeg, heeft 1 telefoontje ervoor gezorgd dat onze rondreis een beetje werd aangepast en ook dat was helemaal top.

Besvarelse fra Travelnauts
Zorgeloos de mooiste reizen maken met gezin
Travelnauts heeft weer een prachtige reis samengesteld, met een mooie afwisseling van natuur, cultuur en ontspanning. Goed advies en alles top geregeld. Dit was onze vierde reis via Travelnauts en we kijken alweer uit naar de volgende!

Besvarelse fra Travelnauts
Superplanning van Thailand vakantie met kinderen.
Dankzij Travelnauts hebben we een zorgeloze vakantie gehad in Thailand. Bij het plannen wordt er echt geluisterd naar je wensen en die van je gezin, om een zo goed mogelijk voorstel in elkaar te steken. Het zat prima in elkaar, en dankzij de app ook altijd alle info bij de hand. Ook ter plaatse was alles super! Er stond altijd iemand klaar, je kan echt met kinderen zo gerust op vakantie gaan! Bedankt Travelnauts!