Banner for Travelnauts

Travelnauts Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Travelnauts heeft voor ons een reis samengesteld geheel naar onze wensen en behoeften. Geen vraag of wens was te veel en de reis was dan ook geheel naar wens. Heerlijk om de persoonlijke aandacht te k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door Travelnauts hebben we met ons gezin herinneringen voor het leven gemaakt. We werden ontzorgd in de voorbereidingen, maar er was nog genoeg ruimte voor eigen invulling. Hierdoor voelde de vakantie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De medewerkers van Travelnauts hebben ons erg goed geholpen. Zowel bij de voorbereiding, het meedenken met wat we wilden als tijdens de reis toen er wat mis bleek te zijn gegaan. We hebben prettig con... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Travelnauts heeft voor ons gezin een fantastische reis samengesteld en goed geluisterd naar onze wensen en interesses. En is binnen ons budget gebleven

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fantastische rondreis door Slovenie…

Fantastische rondreis door Slovenie gemaakt met leuke excursies. Een opgrade gehad in het resort van kranjska Gora gehad. Vooral het raften en de grot was een succes.
Lekker gezwommen aan de kust met overnachtingen op een woonboot in de jachthaven van Portorož. Daarna door naar Bled wat een prachtige omgeving is. Echt een aanrader.

5. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn blij te horen dat jullie een fantastische rondreis door Slovenië hebben gehad. Bled is inderdaad een prachtige bestemming, wat fijn dat jullie deze plek zo hebben gewaardeerd. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen bij het plannen van een nieuw reisavontuur!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer enthousiast over het reisadvies en…

Zeer enthousiast over het reisadvies en de service: hele goede kennis vd bestemming, goed luisteren naar onze wensen en voorkeuren, actief meedenken om tot goed reisplan te komen.

9. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Wat een mooi compliment, bedankt! Dit is precies waar wij voor staan, dus we zijn enorm blij met deze feedback. Hopelijk hebben jullie een fantastische rondreis gehad!

op maat samengestelde reis

op maat samengestelde reis, persoonlijk, hele fijne app, snel contact met medewerkers

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met het verloop van de maatwerk reis en onze persoonlijke benadering. We hopen dat je een geweldige rondreis hebt gehad en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Aanrader!

Goede tips en suggesties vooraf en op reis alles bij de hand in een handige app. Wij hebben genoten van een vlekkeloos verlopen reis langs de hoogtepunten van de Oostkust van de VS. Aanrader!

7. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Hartelijk dank voor je mooie review! We waarderen het dat jullie ons aanraden en zijn blij dat onze tips vooraf en de app hebben bijgedragen aan een goed verloop van jullie reis langs de hoogtepunten van de Oostkust van de VS. We helpen jullie graag weer bij het plannen van de volgende rondreis!

Goede communicatie

Goede communicatie, hele mooie reis met fijne hotels.

7. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat zowel de communicatie als de hotels goed in de smaak vielen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de mooie reis!

Fantastische reis!!

Fantastische app!
Goed bereikbaar, heldere communicatie.
Reis goede afstemming relaxen en gas geven. Mooie locaties.

Besvarelse fra Travelnauts

Dank je wel voor je enthousiaste review! We zijn blij dat jullie een fantastische reis hebben gehad en dat onze app en communicatie daaraan bijdroegen. Het is fijn te horen dat de balans tussen relaxen en actief bezig zijn goed voor jullie werkte. Nu nagenieten van een mooie reis!

Top geregeld en verzorgd

Alles wat top geregeld en verzorgd voor onze reis naar Bali.
Een gids en rijder stonden altijd netjes op tijd klaar.
De uitjes waren erg leuk en de overnachtingen waren geweldig. Super mooie villa's en erg vriendelijk personeel/bevolking overal.

Besvarelse fra Travelnauts

Hartelijk dank voor je prachtige review! We zijn blij om te horen dat jullie reis naar Bali zo goed is verlopen en dat jullie hebben genoten van de uitjes, de villa's en de vriendelijke lokale bevolking. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met het plannen van een volgende onvergetelijke reis.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een fantastische reis met een paar…

Een fantastische reis met een paar kleine bemerkingen:
- kamers naast elkaar of in elk geval op dezelfde gang ging in het begin niet helemaal goed. Wel goed opgelost na een opmerking van ons daarover.
- de standaard kamers in El Tovar Hotel Grand Canyon zijn erg klein. Dat hadden we graag van tevoren geweten, dan hadden we direct een andere keuze kunnen maken.
- 2 nachten Bryce Canyon Ruby’s inn was voor ons teveel. Dat is een kwestie van smaak, maar ook dat is uiteindelijk netjes opgelost door Travelnauts.
Samenvattend: ik vermoed dat wij al een beetje uit de doelgroep waren gegroeid met een kind van bijna 17, maar al met al toch een fantastische vakantie gehad!

6. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en het delen van jullie reiservaring. We zijn blij dat jullie een fantastische vakantie hebben gehad, ondanks enkele punten die niet helemaal naar verwachting waren.

Het is fijn te horen dat de situatie met de kamers snel is opgelost en dat jullie tevreden waren met de aanpassingen die we hebben gedaan. We zullen deze feedback zeker meenemen om onze toekomstige reizigers nog beter te kunnen adviseren.

Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de reis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Travelnauts betrouwbaar en goed georganiseerd

Travelnauts heeft onze reis erg goed georganiseerd!! Alles verliep soepel en ook alle informatievoorziening was erg duidelijk. We hadden op 1 reisbestemming wel wat anders/meer verwacht, dus dat was jammer. Maar verder was dit een reis van onze dromen!! We willen zeker nog eens een reis boeken met Travelnauts!!

6. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fantastisch om te lezen dat het een reis van jullie dromen was! Jammer dat een van de bestemmingen niet helemaal aan jullie verwachtingen voldeed, we waarderen je feedback hierover. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen helpen met het plannen van een volgende onvergetelijke reis!

Goede plan ing

Goede plan ing, mooie locaties, fijne accomodatie, foutloos.

2. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

In weinig woorden zo'n mooi compliment. Bedankt!

Fantastische reis naar het mooie Sri Lanka

Wij hebben een fantastische tijd in Sri Lanka gehad! Een heel gevarieerde reis waar we elke dag iets nieuws hebben beleefd. Tempels, natuurparken, wilde dieren, boottochten, theevelden, heerlijk fruit, rijstvelden, mangroves, prachtige zonsondergangen, strand en nog veel meer. Alles was meer dan de moeite! De accomodaties waren zeer goed en de organisatie verliep heel vlot. Het was genieten zonder zorgen van het begin tot het einde. De vriendelijke mensen waren de kers op de taart. Voor eeuwig in ons hart!

26. juli 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Wat is Sri Lanka toch veelzijdig he. Zo te lezen hebben jullie er volop van genoten. Een mooi compliment voor deze fantastische bestemming!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een prachtige vakantie gehad

We hebben een prachtige vakantie gehad. Alles was goed geregeld van vervoer tot aan accomodaties. Zeer kindvriendelijke is Thailand!

Besvarelse fra Travelnauts

Hopelijk genieten jullie nog lang na van jullie prachtige vakantie in Thailand!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne organisatie, aanrader!

Fijne, snelle communicatie. Sjaak heeft goed naar onze wensen geluisterd en een geweldige reis voor ons georganiseerd! Eigen app ook heel fijn in het gebruik.

26. juli 2024

Besvarelse fra Travelnauts

De complimenten zijn aan Sjaak doorgegeven, wordt zeer gewaardeerd! Bedankt voor deze review.

Fantastische reis Noord Spanje

Mooie, afwisselende route samengesteld. Leuke accomodaties en excursies aangedragen. Alles netjes verzorgd. En een e-sim als cadeautje, werd zeer gewaardeerd!

24. juli 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor de complimenten en leuk dat het cadeautje goed is ontvangen.

Super goed geholpen door Travelnauts

Super goed geholpen door Travelnauts. De medewerker voelde gelijk aan wat voor soort rondreis wij graag wilde maken. Super mooie locaties en ook toen het weer een beetje omsloeg, heeft 1 telefoontje ervoor gezorgd dat onze rondreis een beetje werd aangepast en ook dat was helemaal top.

Besvarelse fra Travelnauts

We proberen altijd op basis van jullie wensen een mooie reis uit te stippelen. Fijn om dan te lezen dat het dan daadwerkelijk bij jullie past. Hopelijk genieten jullie nog lang na van deze reiservaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zorgeloos de mooiste reizen maken met gezin

Travelnauts heeft weer een prachtige reis samengesteld, met een mooie afwisseling van natuur, cultuur en ontspanning. Goed advies en alles top geregeld. Dit was onze vierde reis via Travelnauts en we kijken alweer uit naar de volgende!

Besvarelse fra Travelnauts

Leuk om te lezen dat ook jullie 4e reis weer zo goed is bevallen. Onze gezinsreizenexperts denken graag weer mee voor jullie volgende reis wanneer jullie weer zover zijn. Onze tip, wees er optijd bij! We merken dat de vraag voor volgend jaar er alweer is.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superplanning van Thailand vakantie met kinderen.

Dankzij Travelnauts hebben we een zorgeloze vakantie gehad in Thailand. Bij het plannen wordt er echt geluisterd naar je wensen en die van je gezin, om een zo goed mogelijk voorstel in elkaar te steken. Het zat prima in elkaar, en dankzij de app ook altijd alle info bij de hand. Ook ter plaatse was alles super! Er stond altijd iemand klaar, je kan echt met kinderen zo gerust op vakantie gaan! Bedankt Travelnauts!

23. juli 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Wat een mooie lovende woorden! Dank je wel! Dit is precies waar wij voor staan en dan is het fantastisch om jullie ervaring te lezen. Nu lekker nagenieten van jullie belevenissen in Thailand!