Banner for Travelnauts

Travelnauts Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Travelnauts heeft voor ons een reis samengesteld geheel naar onze wensen en behoeften. Geen vraag of wens was te veel en de reis was dan ook geheel naar wens. Heerlijk om de persoonlijke aandacht te k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door Travelnauts hebben we met ons gezin herinneringen voor het leven gemaakt. We werden ontzorgd in de voorbereidingen, maar er was nog genoeg ruimte voor eigen invulling. Hierdoor voelde de vakantie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De medewerkers van Travelnauts hebben ons erg goed geholpen. Zowel bij de voorbereiding, het meedenken met wat we wilden als tijdens de reis toen er wat mis bleek te zijn gegaan. We hebben prettig con... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Travelnauts heeft voor ons gezin een fantastische reis samengesteld en goed geluisterd naar onze wensen en interesses. En is binnen ons budget gebleven

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Travelnauts is specialist in bijzondere gezinsreizen, dichtbij én ver weg. We stellen elke reis volledig samen op basis van de wensen van jullie gezin. Onze gezinsreizenexperts kennen de leukste plekjes, delen verrassende tips en selecteren de fijnste kindvriendelijke verblijven. Zo maken we het voor ouders mogelijk om volledig ontzorgd samen met hun kinderen bijzondere bestemmingen, natuur en andere culturen te ontdekken. Samen reizen is samen genieten én herinneringen maken. Op zoek naar een unieke gezinsreis? Vertel ons jullie wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Familiereis Zweeds Lapland

We zijn vooraf telkens goed geïnformeerd. Travelnauts is goed bereikbaar bij vragen. De reis/activiteiten sloten mooi aan op onze wensen en de kenmerken van het reisgezelschap.

10. marts 2025

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor jullie mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat de reis en activiteiten in Zweeds Lapland zo goed aansloten op jullie wensen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van dit winteravontuur en in toekomst verzorgen we graag weer een mooie familiereis voor jullie!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zorgeloze vakantie met alleen maar hoogtepunten dankzij Travelnauts

We zijn met Travelnauts met 2 kleine kinderen naar Nieuw Zeeland gereisd. Voordat we de reis boekten, hadden we heel prettig contact met Travelnauts en zij konden al onze vragen beantwoorden. Het gehele reisschema kregen we toegestuurd, maar was ook te zien via een (offline) app. Hierdoor kon je elke dag zien waar je heen moest en wat het adres van de volgende bestemming was. We hebben onderweg alleen maar prachtige natuur gezien en echt zorgeloos kunnen genieten van onze vakantie. Dank je wel iedereen bij Travelnauts!

11. marts 2025

Besvarelse fra Travelnauts

Wat een mooie review, bedankt Angela! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie met het hele gezin zo’n zorgeloze en onvergetelijke reis door Nieuw-Zeeland hebben gehad. Fijn dat onze app en planning daarbij hebben geholpen! Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen met een nieuwe familieavontuur.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne reisorganisatie die onze reis van…

Fijne reisorganisatie die onze reis van A-Z geregeld heeft.

De handige gepersonaliseerde app waar de reis, voucher, excursies en ander zaken in staan is geweldig. Daarnaast is de service en klantvriendelijkheid van Travelnauts echt heel erg fijn. Wij hebben bij geen één detail van onze reis hoeven nadenken. Alles was tot in de details geregeld.

5. marts 2025

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor deze mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat jullie zo’n zorgeloze reis hebben gehad. Fijn dat onze app zo goed bevallen is - we willen het plannen en beleven van een reis zo makkelijk en plezierig mogelijk maken. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen met een onvergetelijke reis!

Een dikke 10!…

Het is een fijne duidelijke reisorganisatie, ze hebben alles perfect georganiseerd!
Alleen maar lof, een dikke 10!!!

21. februar 2025

Besvarelse fra Travelnauts

Wat een fantastisch compliment, Raffaella! Bedankt voor jullie vertrouwen in Travelnauts. We zijn ontzettend blij dat jullie zo onbezorgd hebben genoten. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuwe reiservaring. Tot ziens!

Prachtige ervaring!

In de zomer van 2024 heeft Travelnauts een prachtige reis voor ons verzorgd door Vietnam. Alles was super goed geregeld. Er wordt meegedacht, vooruitgedacht en alles wat is afgesproken, wordt nagekomen. We wilden graag de rijstvelden zien maar Sapa werd ons afgeraden (we houden niet zo van massa's toeristen). Er werd ons een prachtig alternatief geboden. Dit was voor ons het hoogtepunt van de reis.

12. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor je mooie woorden, Martine! Wat fijn om te horen dat jullie reis door Vietnam zo goed is verlopen en dat je heeft genoten van het samengestelde programma. Wij vinden het belangrijk om met onze reizigers mee te denken en persoonlijke wensen te vertalen naar unieke ervaringen. En wat geweldig dat het alternatieve bezoek aan de rijstvelden het hoogtepunt van jullie reis is geworden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de tweede keer hebben we een reis…

Voor de tweede keer hebben we een reis gemaakt met onze jongens van 10 en 7 die geregeld is door Travelnauts. Alles was perfect georganiseerd en zorgde voor een zorgeloze vakantie. De aftelkalender vooraf was wederom een hele leuke voorbereiding op onze reis.

6. januar 2025

Besvarelse fra Travelnauts

Beste Véronique, wat leuk dat jullie voor de tweede keer met Travelnauts op reis zijn gegaan! We vinden het geweldig om te horen dat alles goed geregeld was en dat jullie een zorgeloze vakantie hebben gehad met de kinderen. De aftelkalender blijft inderdaad een leuke manier om samen naar de reis toe te leven – fijn dat jullie er opnieuw van hebben genoten! Hopelijk mogen we in de toekomst weer een mooie reis met jullie organiseren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onvergetelijke reis door zeer professioneel team

Onze reis naar Cambodja en Japan van zes weken was deels op prive bases deels gebaseerd op gekende route en bestemmingen van Travelnauts. Zij hebben ons bestemmingen aan bevolen op gekende routes, maar het team was zeer flexibel om het aan te passen aan onze persoonlijke wensen. Ze zijn zeer correct, hebben een snelle respons op vragen en doen hun onderzoek grondig. We waren niet een makkelijk group met 2 volwassenen en 2 tieners, die niet in Nederland wonen. Echt top service en het is werkelijk een onvergetelijk reis geworden! Bedankt!

15. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Hartelijk dank voor je prachtige review, Klaartje! Wat bijzonder om te lezen dat jullie reis naar Cambodja en Japan een onvergetelijke ervaring is geworden. We zijn blij dat wij jullie persoonlijke wensen goed hebben kunnen toepassen op de rondreis en dat we zo hebben bijgedragen aan een reis om nooit te vergeten; dat is waar we het voor doen! We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met de planning van een volgende rondreis.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn contact en goede hulp

Heel fijn in contact! Prettig om een vast contactpersoon te hebben maar het hele team was goed bereikbaar en heeft fantastisch met ons meegedacht om een reis op maat te maken!

25. september 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Hi Sofie, wat een mooie review heb je achtergelaten! Hartelijk dank hiervoor. Wij zijn erg blij dat het contact met Travelnauts zo goed is bevallen en dat het heeft geresulteerd tot een fantastische rondreis op maat. We helpen jullie graag weer met het samenstellen van jullie volgende rondreis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

een reisbureau die echt luisterd naar de wensen van de klant

vanaf het eerste telefoontje naar Travelnauts zijn wij bijzonder goed geholpen. Vriendelijk, behulpzaam en het juiste advies op maat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant waarop een mooi reisadvies volgt.

10. september 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Hi Henk, bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn dat jullie je vanaf het eerste telefoontje zo goed gehoord voelden door Travelnauts en dat het heeft geresulteerd in een reis die perfect aansloot op jullie wensen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten!

Geweldige rondreis door de VS

We hebben een prachtige rondreis gemaakt door het westen van de VS. Het was heerlijk om de planning uit handen te geven, in het vliegtuig te kunnen stappen en zelf alleen nog maar te hoeven genieten. De accomodaties waren super, de huurauto geweldig en de rondreis perfect qua afstanden en de tijd die we op de verschillende plekken hadden. Onvergetelijk!

15. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor jullie geweldige review, familie Visser! Wat goed om te horen dat jullie een prachtige rondreis door het westen van de VS hebben gemaakt. Wij doen er alles aan om jullie volledig te ontzorgen tijdens de reis, dus wat fijn dat jullie dit ook zo hebben ervaren! We helpen jullie in de toekomst graag weer met een nieuw onvergetelijk reisavontuur.

Oostkust USA

Travelnauts heeft een mooie reis georganiseerd voor ons naar de oostkust van USA; een goede combinatie van steden en de kustlijn
Ze kwamen met diverse en goede suggesties om de omgeving daar te bezoeken
Qua hotels waren het met name de grote ketens en mogen ze wellicht wat meer kleinschalige hotels aanbieden

2. september 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Bedankt voor je mooie review, Bianca! Fijn om te horen dat jullie een mooie reis naar de oostkust van de VS hebben gehad en dat de combinatie van steden en de kustlijn goed was. Dank voor de feedback over de hotels; we zullen dit zeker meenemen. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een nieuwe reis!

Magische reis door Costa Rica

We hebben voor een 2de keer een reis via Travelnauts gedaan, deze keer naar Costa Rica! in een woord: GE-WEL-DIG!!!
Wat zijn de reisagenten top, ze zoeken alles zo secuur uit, geven super tips en doen het met echte passie en klantvriendelijkheid! Shelley heeft ons leuke insider tips voor onderweg meegegeven!
De reis zelf was weer onvergetelijk, prachtige hotels en route. Onze pubers hebben zich geen moment verveeld! We zullen zeker weer boeken. Bedankt voor een geweldige ervaring!! #makingmemories

26. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Superfijn dat jullie reis naar Costa Rica zo goed is bevallen. Klinkt heerlijk dat ook de pubers zich niet hebben verveeld! Het compliment aan Shelley is doorgegeven. Bedankt voor jullie mooie review!

Singapore - Vietnam - Cambodja

Wij hebben al meerdere reizen door Travelnauts laten samenstellen zo ook dit jaar. Het was weer een fantastische en goed georganiseerde reis. De voorpret begint al met het samenstellen van de reis, waar goed geluisterd wordt naar de wensen, vervolgens de reis zelf waar wij iedere keer weer worden verrast door het soepele reisschema, de onderdelen ervan en niet te vergeten de bijzondere en mooi verblijven en tenslotte het terugblikken en nagenieten van de reis. Ga zo door!

3. september 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Leuk dat ook deze reis weer fantastisch was voor jullie! Het is ook een mooie combinatie aan bestemmingen, waar je vanzelf keer op keer verrast wordt. Als er weer nieuwe reisplannen zijn, denken we graag weer mee! Bedankt voor jullie review!

Super goed georganiseerde reis

Super goed georganiseerde reis. Alles tot in de puntjes geregeld. Alle transfers in vijf weken verliep perfect volgens plan. En toen we eenmaal daar een ding wilden aanpassen werd het overnight geregeld. Ik was vooraf sceptisch over alles regelen vanuit NL maar moet bekennen dat ik het ongelooflijk relaxed vond en het heeft de vakantiepret verdere boost gegeven

30. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Leuk om te lezen dat je je hebt over kunnen geven aan het uit handen geven van jullie reis. Travelnauts streeft ernaar om de gezinnen te ontzorgen, zodat jullie volop kunnen genieten en volgens mij is dat bij jullie goed gelukt. Bedankt voor jullie review!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Uitzoeken van mooie plekjes

Uitzoeken van mooie plekjes, echter het aspect “vakantie met kinderen” wordt wel eens uit het oog verloren.

27. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Wat jammer dat de reis niet helemaal naar wens is geweest. Ik zag dat jullie ook feedback op de mail hebben gestuurd. Bedankt hiervoor, dit is heel waardevol.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een mooie reis gemaakt door Amerika

We hebben een mooie reis gemaakt door Amerika. Deze was op maat gemaakt. Fijn hoe er werd meegedacht en werd geluisterd naar onze wensen. De app met alle documenten was heel handig en overzichtelijk. Hotels waren helemaal prima.

31. juli 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Bij Travelnauts vinden wij het belangrijk dat de reis goed aansluit bij de wensen van het hele gezin. Dus fijn om te lezen dat het gelukt is. Bedankt voor deze review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne meiden die goed met je meedenken…

Fijne meiden die goed met je meedenken wat betreft je wensen. Snelle reactie en ook in het buitenland goed te bereiken. We miste bijvoorbeeld een document om in te checken bij ons volgende verblijf. Met een belletje was het direct opgelost. Ons laatste verblijf was drukker dan ons lief was, maar bleek bij navraag voor Kroatische begrippen middelgroot te zijn. Desondanks begrepen de dames onze feedback en kregen we meerdere opties aangeboden waaronder een ander verblijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en zeker terug zullen komen voor toekomstige vakanties! Enorm bedankt!

5. september 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Jammer dat het laatste verblijf niet helemaal naar wens was, maar we hopen dat jullie er alsnog hebben kunnen genieten. Bedankt voor jullie mooie review, dit is een mooi compliment voor ons team.

Uitstekende Gezinsreis naar Costa Rica met Travelnauts

We hebben met ons hele gezin een reis naar Costa Rica geboekt via Travelnauts, en het was een geweldige ervaring. Vanaf het moment dat we de offerte ontvingen, kregen we toegang tot een persoonlijke website waar we een duidelijk overzicht hadden van onze reis en de beschikbare opties. Dit maakte het plannen en begrijpen van de reis een stuk eenvoudiger.

Het contact met Travelnauts voorafgaand aan de reis verliep uitstekend. Onze vragen werden snel en adequaat beantwoord. De reis zelf was fantastisch en voldeed volledig aan de verwachtingen die we vooraf hadden. Ter plaatse verliep het contact bij eventuele problemen via een lokaal reisbureau, dat ook snel en efficiënt reageerde.

Kortom, we raden Travelnauts zeker aan voor een onvergetelijke reiservaring, al moet je er rekening mee houden dat dit geen budgetoptie is.

26. august 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Leuk om te lezen dat jullie persoonlijke webpagina een aanvulling was bij het plannen van jullie reis. We zijn inderdaad niet de voordeligste optie, maar Travelnauts gaat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht in het hele proces, zodat het hele gezin zorgeloos en volop kan genieten.

Authentic Japan

Alles tot in de puntjes geregeld. Goede communicatie ook bij problemen.
Leuke attenties zoals een reisgids en E-Sim.
Verrassende keuze van hotels

3. september 2024

Besvarelse fra Travelnauts

Japan is een verrassend land, daar passen de verrassende hotels goed bij. Fijn om te lezen dat alles tot in de puntjes was geregeld voor jullie!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.