Travelink Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 67 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder oplevede gentagne gange, at de oplyste priser pludselig steg markant under selve betalingsprocessen, og at det efterfølgende var ekstremt vanskeligt at opnå en fair tilbagebetaling for aflyste rejser. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med pludselige og uventede opkrævninger for et årligt medlemskab, som de slet ikke aktivt havde bedt om at få. Forbrugere bemærkede desuden, at der ofte dukkede uventede servicegebyrer op mod slutningen af bookingen, og at det generelt var op ad bakke at få hjælp. Flere anmeldere følte sig stærkt vildledt af hele forløbet og mistede tilliden til selskabet.

Det, folk taler mest om

Payment

Mennesker rapporterer negative oplevelser med betaling, idet forbrugere oplever, at de uforvarende bliver... Se mere

Price

Forbrugere finder prisen meget skuffende, da de oplever at blive mødt med uventede gebyrer og ekstra... Se mere

Refund

Kunder deler stor utilfredshed og frustration omkring manglende tilbagebetaling, idet mange oplever, at det... Se mere

Subscription

Kunder havde negative oplevelser med abonnementet, da mange oplevede at blive tilmeldt et årligt medlemskab... Se mere

Booking process

Anmeldere fremhæver negative aspekter af bookingprocessen, hvor forbrugere oplever manglende bekræftelser,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi bookede fly og bil for ca. et år siden, I mellemtiden har flyselskabet ændret i afgangstiderne. Vi har forsøgt at udskyde afhentningstidspunktet for bilen med 4 timer, men det kræver åbenbart... Se mere

Vi skulle have tjekket anmeldelser før vi valgte Travelink. De er forvirrende og sender efterfølgende mail om at vi skal færdiggøre bookingen selvom det er gjort. De er et pengepumpe-firma, som hele t... Se mere

Vær opmærksom på at hvis din flyrejse bliver annulleret af travellink så får du kun en delvis refundering. Vi fik kun refunderet 17000 ud af en samlet billetpris på 24000. De nægter systematisk at føl... Se mere

Spild af tid. Jeg vil aldrig bruge denne igen og appen er fjernet. Man får en billet pris og indtaste alle oplysninger og så når man kommer til betaling, er prisen ændret og steget markant. Jeg har ch... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

85 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vores fly blev aflyst af flyselskabet

Vores fly blev aflyst af flyselskabet - vi har i nu 6 måneder, kæmpet med Travellink om at få vores penge retur.
Vi har haft kontakt med flyselskabet, og de har godkendt refusionen…
Så det er Travellink der ikke vil betale.

12. juli 2024

Vi lejede bil igennem travellink

Vi lejede bil igennem travellink , betalte 5432 kr for en Peugeot 208 incl AXA forsikring ,der skulle dække selvrisiko i Frankrig , da vi så skulle hente bilen skulle vi yderligere betale 3264 kr for ekstra forsikring incl 134 euro = 991 kr som sikkerhed for at vi fyldte benzin på, alt i alt 7705kr for at leje en lille bil gennem travellink , man føler sig virkelig snydt , har skrevet til dem om refusion, men har intet svar fået tilbage 🧐

4. juli 2024

Brug ALDRIG Travellink

Brug ALDRIG Travellink. Jeg skulle lave min rejse om dagen efter. Det er helt umuligt at skrive til dem - alt er Noreply. Da jeg ringede, fik jeg fat i en person i Indien, som skulle have alle mulige oplysninger, som han kunne finde i min booking. Herefter blev jeg sendt igennem til en person i Ægypten, som bad om samme oplysninger! Efter en gevaldig ophidselse fra min side annullerede hun min billet og sendte en bekræftelse på dette. Men idag modtager jeg så en mail om, at de er i gang med at behandle min sag! Hvilken sag - den er jo annulleret. Magen til uprofessionelisme skal man lede længe efter ☹️

19. juni 2024

Dårlig service

Ikke køb rejse her.
De laver fejl og du står i lufthavnen og må lægge ud og derefter vedkender de deres fejl men refundere IKKE penge . Nu er der gået flere måneder og de finder hele tiden på undskyldninger og siger de nok skal betale tilbage men pengene kommer ikke tilbage . Du taler aldrig med en dansk talende person. Fortyder så meget mit køb

13. maj 2024

Ekstra gegyr

Ekstra gegyr
Jeg købte i går 2 billetter til Istambul.
Jeg hat IKKE bestilt yderligere tjenester men på fakturaen opkræver de 1.895,92 kr. jeg er i tvivl om der også står at jeg kan tage en kuffert på 23 kg til at Check- in. Vil også rette noget.
Der er ingen mail adress, ingen telefon
Er der nogen der kan hjælpe mig. Hvordan kontakter man dem. Dårligt dårligt
Maria Carmen

11. april 2024

The Cranley Hotel i London

The Cranley Hotel i London, lever ikke op til sine 4 stjerner, er måske 2 stjerner i virkeligheden.
Værelset lever ikke op til beskrivelsen, kun koldt vand i badet og toilet kan kun skylle ud hver halve time, nedslidte møbler, møgbeskidt og med skjoldede gardiner/rullegardin, vindue der ikke kan lukke.
Forud betalt morgenmad serveres ikke - kun venlig modtagelse første dag ellers ubehøvlet betjening og 'du må sende en klage' hvis man spørger ind til hvorfor...

30. marts 2024

Vi købte flyrejse samt billeje hos Travellink

Vi købte flyrejse samt billeje gennem dette uduelige firma !
Vores fly blev aflyst og ombooket af fantastiske Lufthasa til ankomst 2 dage senere.
Jeg kontaktet Travelink pr chat 17/1og efter jeg sendte kopi af aflysningen på chatten fik jeg bekræftelse på at billeje (allerede betalt) var flyttet til 20/1 i stedet for 18/1.
Denne ændring kendte Thifty bare ikke til da vi skulle afhente bil og måtte betale en gang til.
Travelink løber fra deres aftaler !!

20. januar 2024

Håbløst!!!!!

Jeg købte en rejse via Travellink, men deres hjemmeside blev ved med at annullere min betaling. Efterfølgende går det op for mig, at der er blevet trukket i alt 16.000 DKK for de tre bookinger, som er blevet annulleret. Kundeservice er fuldstændig håbløst - uduelige callcenter typer der taler dårligt engelsk og kun i indstuderede høflighedsfraser. Travellink har nu sagt de ikke vil betale pengene tilbage, så nu er min bank på sagen. Køb ALDRIG en rejse via Travellink.

1. januar 2024

Bestilte rejse i november

Bestilte rejse i november, men modtog aldrig booking bekræftelse. Kontaktede dem telefonisk, fik pengen retur fra edreams men aldrig travellink. Kontakter dem på privatrejser..travellink.dk
En fup adresse, som de aldrig svarer tilbage på. Kontakter dem igen telefonisk. Har en længere samtale, men bliver så smidt af. Men pengene har du trukket.

24. januar 2024

ALDRIG IGEN

ALDRIG IGEN! Kom til mit 4* hotel på Phuket og skulle holde juleferie, total nedslidt 25 år gammelt hotel, som på ingen måde er vedligeholdt, aircondition virkede ikke, værelset var beskidt, badeværelset med mug og skimmelsvamp - fik manager ned og gennemgå værelset, han lagde sig fladt ned og indrømmede at hotellet på ingen måde levede op til beskrivelsen og indvilgede i at returnere min betaling, jeg fandt et andet hotel og flyttede efter 2 timer - efter 1 uge havde jeg intet hørt fra Travellink og kørte ned forbi for at høre manager hvad der skete i saqen, han kunne ikke få lov at refundere mine penge, det skulle jeg selv bede Travellink om - fik ham til at sende mig en mail der beskrev hele forløbet og sendte den til Travellink og bad om en refusion, de nægter de, da man senest 5 dagen inden man tjekker ind skal aflyse booking?? Hvordan i alverden skal man vide 5 dage inden man tjekker ind, at det er total falsk markedsføring og at hotellet er total nedslidt og misvedligeholdt? Her efterfølgende sendt 5 mails for at få løst problemet, men ingen svar kommer fra Travellink? Det drejer sig trods alt om mere en 10.000 kr
Havde ligeledes betalt for automatisk check in i lufthavnene, på hjemrejsedagen kom der en mail 'kan ikke tjekke dig ind' beklager! og jeg fik refunderet 66 kr, ingen forklaring eller andet - da jeg spurgte flyselskabet hvordan det kunne være, kunne de forklare at denne service ikke er tilgængelig når de flyver fra Phuket lufthavn og de modtager mange klager over Travellink for denne 'service'?
Kan ikke advare nok mod dette svindelselskab - efter booking er der nærmest ingen mulighed for at komme i kontakt med dem!! Vanvittigt at de kan få lov til at drive forretning og man har jo som menig mand ingen chance imod sådan et selskab, ligeledes er de jo åbenlyst ligeglade med Trustpilot og svarer jo nærmest ikke på nogen kommentarer

23. december 2023

Det er snydefirma

Det er snydefirma
Det er snydefirma. Flyselskaber aireasten har ændre rejsetid. Kontakter derfor travellink, det siger det er "fuldrefund" på sådan situation. Ringer to gange til travellink få bekræftet den. Også kundeservice siger precis beløber til mig. Tilsidste få jeg mindre end halvdelen pende!
Så kontakt kundeservice, de siger, ja "fuldrefund".... Men har rigtig mange andre gebyr.......! Stor Løgn! Snyder mange pennge. Bruger meget tid snakker med kundeservice, de snakker kun dårligt engelsk. Det hjælper ikke snakker med dem, få aldrig penge tilbage.

2. januar 2024

Forfærdeligt

Forfærdeligt! Jeg blev afvist i lufthavnen, pga fejl i min billet, på trods af gentagne kontakter med dem. Umuligt at få fat i dem, så min mand og søn måtte rejse uden mig… Sikke en tur 😒

16. december 2023

BRUG ALDRIG DETTE FIRMA

Ingen penge retur på trods af aflyst fly OG på trods af at der var tegnet forsikring igennem travellink hvor man kunne afbestille billet når som helst uden spørgsmål. Fik ALDRIG penge retur og ALDRIG hjælp. Blev nødt til at købe 2 helt nye enkelt billetter, den ene igennem norwegian og retur igennem SAS.
ALDRIG ALDRIG BRUG DETTE FIRMA. Kan kun advare imod det

18. juni 2023

Brug ikke dette firma

Brug ikke dette firma. Man kommer til at betale 169,89 kr oven i billetprisen, for at være kunde hos Travellink. Og jeg vil ikke betale fremadrettet og aldrig bruge dem igen. Og man kan ikke ringe firmaet op!!!! Dårlig oplevelse.

17. november 2023

Er dette din virksomhed?