Limited Ireland Anmeldelser

2,8

All just a waste of time and manipulated numbers. You get more excited about how playing brings you fun. Herbert Suffel Berlin

Worst experience. We received itinerary for Gangtok and Darjeeling. They gave itinerary with reasonable cost also. Alloted hotels was good. But while we are in travel they often call for balance amoun... Se mere

5 csodás napot töltőttünk Santorinin.A repjegytől a szállásig mindent a TRAVELGO azaz Gábor intézett nekünk.Érkezéstő az utolsó napig sem voltunk magunkra hagyva: sajnos a jelen helyzett miatt! Nagyon... Se mere

Nagyon szépek köszönünk mindent! Ilyen egyszerűen és könnyen még sose utaztunk sehova! Nagyon köszönöm Gábor hogy bármikor eltudtalak érni és mindig mindent intéztél helyettünk is! Ezek után nem kér... Se mere

1. Rejsearrangør

We have already left this review platform. If you wish, leave any review, please visit our website and follow the new review platform there. Please check that you have actually purchased the service from us before doing so.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Kedves Mindenki

Kedves Mindenki ! Én a Facebookon találtam rá a Travelgo csapatára ! Gábor minden kérdésemre kielégítő választ adott pedig volt egy pár 🤣. Nagyon segítőkész volt mindenben .
Szívből ajánlom mindenkinek aki utazni szeretne és fogalma sincsen a dolgokról , vagy csak bizonytalan utazás során felmerült tennivalókról .

8. maj 2020
Limited Ireland-logo

Besvarelse fra Limited Ireland

Kedves Fanni,
Köszönjük az elismerő szavakat. Bízzunk benne, hogy az utazás végén is hasonlóan elégedettek lesztek majd. Kellemes pihenés kívánunk nektek.
Köszönjük a bizalmat.

Punta Cana

Az első Dominikai utunkat terveztük, mikor a Facebookon rátaláltam A. Gabor Hortváthra és a Travelgora. Ajánlataik, árban és tartalmaiban messze a legjobbak voltak. Kevés gondolkodás után le is foglaltuk nyaralásunkat. Rendkívül segítőkész volt, azonnal válaszolt a kérdéseinkre és tökéletesen megszervezett mindent. Sajnos a korona vírus helyzet a vakációnk alatt okozott meglepetéseket, hazafelé törölték a csatlakozó járatunkat és percről percre változott minden. Eleinte bizonytalan volt a hazajutásunk is. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy így ismertük meg Gábort, akinek köszönettel és hálával tartozunk, hogy végig velünk volt, minden eshetőséget felvázolva, minden lehetőséget megpróbálva arra törekedett, hogy segítsen minket. Folyamatos tájékoztatást adott, első körben kaptunk minden információt. Ellentétben más utazási irodák utasaival akik tőlünk tudták meg a legfrissebb tudnivalókat.
Az időeltolódás miatt, sokszor éjjel is dolgozott, hogy mi a legkevesebbet érezzünk a kialakult helyzetből és ennek ellenére élvezzük az ott töltött időt. Egyszer sem éreztük azt, hogy magunkra maradtunk, míg más utasok magukra maradtak a legnehezebb pillanatokban. Rengeteg kellemes és gazdag élménnyel tértünk haza és maximálisan elégedettek vagyunk a Travelgo nyújtotta szolgáltatások minőségével. Ezentúl ha utazásról van szó, nem kérdés, hogy Gábort fogjuk választani! Ezúton is köszönjük a munkáját!

Ivett és Laci

21. marts 2020

Starting from the flights the whole…

Starting from the flights the whole trip was very well organised. Lovely hotels booked with nice breakfast included for each day, group programs well organised and kept us curious all the way through. Breath taking scenery, comfortable cars to travel with and last but not least amazing company! Having like minded people surrounding you for 8 days is very important. Thank you for new friendships, the laughter with tears and my sore tummy as we laughed so hard. Roll on 2021!

17. februar 2020

Izlandi közösségi utazás

Sziasztok! Egy nyolc napos utazáson vettem részt Gábor és cégének a Travelgo-nak szervezésében és egyszerűen fogalmazva csak annyit tudnék mondani,hogy őszíntén ajánlom mindenkinek ezt az írodát!A szervezés pontos és udvarias.Gábor segítőkész és minden részletre figyel,a programok remekűl összeállítotak,a szálláshelyek pedig egymást múlták felűl kényelmi szolgáltatásaikban! Számomra csodálatos és felejthetetlen élmény volt ez az Izlandi utazás és nem utóljára utaztam Gábor szervezésében!Csak szuperlativuszok...Zsolt Horváth

17. februar 2020

Gyors

Gyors, pontos, megbízható ügyintézés, ügyfélbarát hozzáállás. Csalódásmentes utazás volt, bárkinek ajánlom őket.

13. februar 2020

Nagyon barátságos.

Nagyon barátságos volt Attila. Az elvárásaimnak meg felelő ajánlatot kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egyszerüen és gyorsan lehetet vele dolgozni.

16. januar 2020

Idén októberben Punta Cana…

Idén októberben Punta Cana nyaralásunkat szervezte Gábor. Az elejétől a végéig kísérte utunkat, repülőjegy, biztosítás, szállás, transzfer, stb... mindennel maximálisan elégedettek voltunk, ezért már a jövő évi Bali utazásunkat is rábíztuk. Csak ajánlani tudom Gábort, türelmes, kedves, segítőkész, gyors, pontos, precíz és mindenben naprakész, ami utazással kapcsolatos. Judit, Zoli, Noémi

21. december 2019

Nagyon korrekt szervezés

Nagyon korrekt szervezés. Minden úgy volt ahogy kértük és ahogy megbeszéltük. Bármi kérdésünk volt mindig gyors választ kaptunk! Biztos hogy a következő utazást is a Travelgo val és azon belül Gáborral fogjuk szervezni! Köszönjük!

21. december 2019

Good service, deals and more

Hi Travelgo, thanks for the good deals again for our holiday. It was not the first time we use your service, but am sure not the last! IT has a personalised offer our flight ideas. We could save some money and got the most out of our holiday stay. Highly recommend! 🎊🌍✈️🏝️

19. december 2019