Transporting Highway Anmeldelser 33

4,7

Top geregeld. Voor een zeer schappelijke prijs m’n Amerikaanse slee van Magdeburg naar mijn huis laten brengen. Aanrader

Great experiace tor Transporting Cars. Every car picked um immedatily und Trasnport in Days to the Company. You get fast service, Loading date und Delivering Date which works for 99% No mo... Se mere

Aktuell erteile ich mehrere Transportaufträge. Bisher hat alles gut geklappt. Gute Kommunikation, tolle Mitarbeiter. Ich werde weiterhin mit Transport Highway fahren.

1. Vognmandsforretning

We are experts in transporting cars throughout Europe. We work with all-in formula. You book your transportation and we take care of the rest. Safe, easy and fast! With our handy calculation tool, you can easily calculate the best total price for your transport with no obligation. We arrange everything from A to Z and keep you informed step by step. Our partners are reliable, knowledgeable and certified. Are you a car trader, dealer or garage? Then you have come to the right place. We know the market inside and out, and are therefore able to find the best deal for you. Feel free to leave car transport to us!

4,7

Wij als occasion dealer en ons ander…

Wij als occasion dealer en ons ander filial in Arnhem werken al 1.5 jaar met deze transport firma. Het scheelt ons enorme veel tijd en geld. Van munchen tot zurich alles komt netjes binnen 7 dagen aan. Een aanrader.

14. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw positieve feedback! 😊 We waarderen de samenwerking met uw filiaal in Arnhem en zijn blij dat onze transportservice u tijd en kosten bespaart. 🚛💨 Van München tot Zürich – we blijven ons inzetten voor een snelle en betrouwbare levering. We kijken uit naar nog vele succesvolle transporten samen! 👍

Top bedrijf, goede communicatie en flexibel

Top bedrijf! Werk al een tijd met Transportinghighway en wij laten al onze auto's door hun ophalen. Voertuigen worden in de meeste gevallen op kort termijn opgehaald en ze zijn hierin erg flexibel. Goede communicatie en fijn systeem om de opdrachten in te plannen. Beveel het iedereen aan!

29. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Bedankt voor uw geweldige review! 🚛💨 We zijn blij dat u tevreden bent met onze flexibiliteit, communicatie en het planningssysteem. Het is altijd een plezier om uw voertuigen snel en efficiënt op te halen. We kijken uit naar een voortzetting van onze fijne samenwerking!

Natalia heeft mij uitstekend geholpen…

Natalia heeft mij uitstekend geholpen duidelijke en snelle communicatie
Mijn auto was binnen no time op plaats van bestemming en zo hoort het,
Natalia bedankt voor de hulp en tot de volgende

29. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Bedankt voor uw positieve feedback! 😊 Geweldig om te horen dat Natalia u uitstekend heeft geholpen en dat de communicatie duidelijk en snel was. 🚗💨 We streven er altijd naar om een vlotte en efficiënte service te bieden. Natalia en ons hele team staan graag weer voor u klaar bij een volgende transport!

Top Unternehmen - Top Service

Top Unternehmen, Blitz Service, Sehr kompetent, Preis Leistung-Super. immer wieder gerne

23. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Vielen Dank für Ihr tolles Feedback! 😊 Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Schnelligkeit, Kompetenz und ein faires Preis-Leistungs-Verhältnis sind uns besonders wichtig. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder zu unterstützen! 🚛✨

Beste Grüße,

Berta Transporting Highway

TipTop

28. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Kommunikation und unserem Team von Transporting Highway zufrieden sind. Wir freuen uns auf eine weiterhin erfolgreiche Zusammenarbeit mit Ihnen

Professioneel

Snel, professioneel en goed bereikbaar. Tussentijdse update zodat alles vlekkeloos verliep!

17. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn erg blij dat u onze snelle, professionele en goed bereikbare werkwijze waardeert. We zijn er trots op dat alles vlekkeloos is verlopen en kijken uit naar verdere succesvolle opdrachten met u!

Ich bin von der Abwicklung total…

Ich bin von der Abwicklung total begeistert. Der Preis passt und die Abholung und Anlieferung erfolgt absprachegemäß! Macht weiter so.

20. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

ielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie von der Abwicklung begeistert sind und mit unserem Service bei Transporting Highway zufrieden sind. Wir werden weiterhin unser Bestes tun, um Ihre Erwartungen zu erfüllen. Bis zum nächsten Auftrag!

Goede communicatie

Snel geregeld, goede communicatie.
Met deze partij gaan we in de toekomst wel vaker transporten plannen.

25. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle afhandeling en goede communicatie bij Transporting Highway. We kijken ernaar uit om in de toekomst vaker transporten met u te plannen!

Lohnt sich!

Schnelle Abwicklung und gutes Preis-Leistungsverhältnis. Die Abhol- und Liefertermine erfolgen exakt wie vereinbart. Die Fahrzeuge werden sorgfältig und schonend zugestellt. 100% weiter empfehlt

23. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Vielen Dank für Ihr hervorragendes Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Abwicklung, dem guten Preis-Leistungsverhältnis und der Zuverlässigkeit von Transporting Highway zufrieden sind. Dass die Fahrzeuge sorgfältig und schonend zugestellt werden, ist für uns selbstverständlich. Wir freuen uns über Ihre Weiterempfehlung und auf die weitere Zusammenarbeit!

Snelle transport en goede prijs

Snelle transport en goede prijs

8. januar 2025

Besvarelse fra Transporting Highway

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met het snelle transport en de goede prijs van Transporting Highway. We kijken uit naar verdere succesvolle opdrachten met u!

Sehr guter Service

4. december 2024

Besvarelse fra Transporting Highway

Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns, dass Sie mit dem Service von Transporting Highway zufrieden sind. Wir werden weiterhin unser Bestes geben, um Sie auch in Zukunft zu überzeugen!

Aardige meneer belde mij meteen terug…

Aardige meneer belde mij meteen terug met een offerte/richtprijs

22. november 2024

Besvarelse fra Transporting Highway

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle en vriendelijke service bij Transporting Highway. We staan altijd voor u klaar en kijken uit naar verdere samenwerking!

Rit met spoed aangevraagd via mail…

Rit met spoed aangevraagd via mail contact, transport snel uitgevoerd en tegen een goede prijs.
Eerdere ritten ook steeds binnen een redelijke tijd ingepland en alles zonder schades vervoerd tot op heden.

Bram (Carlink)

1. maj 2024

Besvarelse fra Transporting Highway

Bedankt voor uw geweldige feedback, Bram! We zijn erg blij dat u tevreden bent met de snelle uitvoering en betrouwbare service van Transporting Highway. We zijn er trots op dat transporten altijd tijdig en zonder schades worden uitgevoerd. We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking met Carlink!