semester9 transport Anmeldelser 33

4,7

Geweldig! Kan niet beter! Voor iedereen aan te raden die van kwaliteit, goede afspraak en eerlijkheid houd! Goede communicatie, met mij en ook weer met mijn Gallery in t buitenland. Zal voortaan altij... Se mere

Zeker inhuren voor je last minute kunst transport. Echt een toppertje! Pim is communicatief, zorgvuldig en optijd. Blij mee! :-)

Grote aanrader! Over het algemeen zijn de mensen die transport verzorgen en uitvoeren eerder grijze muizen dan sprankelende persoonlijkheden. Maar Pim wist zowel in contact als tijdens transport n... Se mere

Semester9, hartelijk dank voor jullie geweldige wijze van het transporteren van mijn schilderijen. Op tijd, keurige aflevering en alles zoals afgesproken. Ga zo door.

1. Vognmandsforretning

In 2020 we began organizing exhibitions for emerging artists under the name semester9. What started as a cultural initiative has grown into a full-service practice with an eye for detail. Through years of collaboration with artists, museums, and collectors, we’ve gained firsthand insight into the unique challenges of art transport. We’ve seen how essential a well-organized, reliable, and meticulous logistical process truly is. Today, we bring that same expertise to every transport, whether it involves a single artwork or an entire exhibition.

4,7

Last minute naar milaan

Last minute moest er een werk naar Milaan, veel transporteurs waren niet beschikbaar of je betaalde de hoofdprijs.

Bij semester9 transport was het snel geregeld, proffesioneel contact met de klant en geen probleem om het werk direct op te hangen.

Super blij, maak graag in de toekomst meer gebruik van jullie diensten. Ik beveel ze ten zeerste aan.

5. juni 2025

Vriendelijk

Vriendelijk, correct en zeer behulpzaam, alles verliep heel voorspoedig. Er werd heel goed geluisterd naar de opdracht en actief meegedacht.

24. september 2025

Kunsttransport Mediamatic

Pim is een actieve, vriendelijke en meedenkende helper. Zijn kunsttransport had ik op het laatste moment opgevraagd en was, in mijn geval, geen probleem. Zéker een aanrader.

15. januar 2025

Doen wat ze beloven met een goed humeur!

Grote aanrader!

Over het algemeen zijn de mensen die transport verzorgen en uitvoeren eerder grijze muizen dan sprankelende persoonlijkheden. Maar Pim wist zowel in contact als tijdens transport niet alleen het werk goed uit te voeren maar kwam met zo'n bak energie binnenzetten dat mijn humeur meteen voor de rest van de week goed was.

10. september 2025

Betrouwbare partner

Wij werken regelmatig met Semester9-transport voor het transport van kunst en design, zowel in binnen- als buitenland. Iedere keer weer ervaren we hun professionaliteit, zorgvuldigheid en flexibiliteit. Kunstwerken en designstukken worden met de grootst mogelijke aandacht verpakt, vervoerd en geleverd, waardoor we ons volledig gerust voelen dat alles in perfecte staat aankomt.

Wat ons bijzonder aanspreekt, is de combinatie van vakmanschap en servicegerichtheid: duidelijke communicatie, stipte afspraken en een team dat begrijpt hoe belangrijk details zijn. Voor ons is Semester9-transport de ideale partner voor specialistisch transport.

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar en hoogwaardig kunst- en designtransport.

18. september 2025

Strakke planning en uitvoering

Strakke planning en uitvoering! Transporteert met zorg en heldere communicatie.

3. september 2025
semester9 transport-logo

Besvarelse fra semester9 transport

Hartelijk dank voor uw positieve review! We streven altijd naar een strakke planning, zorgvuldige uitvoering en duidelijke communicatie. Fijn om te horen dat dit goed is overgekomen, bedankt voor het vertrouwen!