Lige som lovet
Lige som lovet. Super hæfte med alt det jeg ville vide om min traktor. Fik en regning på mail. Alt gik super
Traktorbogen er online udgaven af Peters Traktorbøger der siden 1990 har leveret servicelitteratur til traktorer og landbrugsmaskiner.
Danmark
De har ikke den manual jeg har brug for denne gang, men de ringede og prøvede at være behjælpelige. God services.

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.
Har handlet en del manualer til en god håndfuld maskiner hos traktorbogen.dk. Det har været en god oplevelse hver gang!
Første gode indtryk var den tillid der vises ved at fremsende varer uden betaling, tak for det.
Andet gode indtryk var, hjælpen til at vælge manualer hvor jeg fint fik et opkald og en god snak med dem.
Tredje gode indtryk var sidste handel, hvor jeg fik klikket på en forkert manual i farten, og var nervøs for at jeg ikke kunne returnere den, da jeg antog den var printet til dette formål. Det var ikke noget problem, jeg fik både kreditnota, ny manual og en returseddel så jeg bare skulle tape den første pakke ind og sætte retursedlen på. Kanon service og god dialog med Tina hele vejen!
En ting der kunne have gjort oplevelsen endnu bedre ville være, at man kunne fange jer på telefonen :)

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.
Kort fortalt. Kopi af bruchure endda en utrolig dårlig kopi. Skal der sælges kopier skal det oplyses. Det skal ikke være en selvfølge telefonen bliver aldrig taget trods gentagende forsøg. Ringe kommunikation og manglende hjælp til at finde efterspurgt materialer.. Konklusionen på problem.. For lidt tid til at drive den så ellers fine hobby og livs værk som Peter opbyggede. Meget ærgerligt

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.
VÆRSTE FIRMA skal man lede længe efter fik et girokort til betaling af en bog jeg havde købt og skrev med dem over mail om at jeg havde betalt og de ville sende bogen og kom fint efter et par dage men nu ca et halvt år senere efter bogen var betalt ( banken har tjekket den var betalt ) fik jeg mail fra inkasso firma at jeg ikke havde betalt min bog og nu kostede den 900 og betalte 208 og efter megen snak frem og tilbage med inkasso firma fordi peter traktor ikke kunne finde de penge jeg havde betalt lykkes det med hjælp fra banken ved og sende en masse papirer til dem at få lukket sagen så pas på med det firma har ikke styr på deres regnskab

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.
Havde købt en gammel claas matador gigant mejetærsker..
Skulle finde en bog over dens funktioner, troede den var så gammel at de ikke fandtes mere..
Men hatten af for Peters traktor bøger. De fandt den.. Og så når man nu var igang kunne man jo lige så godt købe 2 bøger mere.. Leveringen af bøgerne var ligeledes i top..
Kan kun anbefale Peters Traktorbøger

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.
Har ledt længe efter en manual til min gamle traktor forgæves - indtil jeg fandt Peters traktorbøger eftf. der var den dælme samt motorbøger mm. Bestilte - de blev sendt dagen efter endda før betaling blev modtaget. Perfekt.

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.
Har i tidens løb købt flere bøger her, til David Brown, Deutz-Fahr og IH. Og er aldrig blevet skuffet. 5 stjerner herfra...

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.
Utrolig hjælpsom virksomhed, der altid har været gode til at hjælpe undertegnet med at finde manualer og andet materiale på veteran traktorer, maskiner og vogne.
Og endnu en gang tak for at sende pakken igen...