Peters Traktorbøger Eftf. Anmeldelser

1. Sundhed og medicin

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Traktorbogen er online udgaven af Peters Traktorbøger der siden 1990 har leveret servicelitteratur til traktorer og landbrugsmaskiner.

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

En nitte denne gang, men god services.

De har ikke den manual jeg har brug for denne gang, men de ringede og prøvede at være behjælpelige. God services.

13. marts 2022

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.

Håber at vi kan hjælpe en anden gang :)

Flere handler, flere gode oplevelser!

Har handlet en del manualer til en god håndfuld maskiner hos traktorbogen.dk. Det har været en god oplevelse hver gang!
Første gode indtryk var den tillid der vises ved at fremsende varer uden betaling, tak for det.
Andet gode indtryk var, hjælpen til at vælge manualer hvor jeg fint fik et opkald og en god snak med dem.
Tredje gode indtryk var sidste handel, hvor jeg fik klikket på en forkert manual i farten, og var nervøs for at jeg ikke kunne returnere den, da jeg antog den var printet til dette formål. Det var ikke noget problem, jeg fik både kreditnota, ny manual og en returseddel så jeg bare skulle tape den første pakke ind og sætte retursedlen på. Kanon service og god dialog med Tina hele vejen!
En ting der kunne have gjort oplevelsen endnu bedre ville være, at man kunne fange jer på telefonen :)

16. februar 2021

Hej Kasper.
Tak for de pæne ord. En fornøjelse at kunne hjælpe dig.
Beklager selvfølge det med telefonen.
Det råder vi bod på.
Håber vi får lejlighed til at hjælpe dig igen.
Vh Tina

Kort fortalt

Kort fortalt. Kopi af bruchure endda en utrolig dårlig kopi. Skal der sælges kopier skal det oplyses. Det skal ikke være en selvfølge telefonen bliver aldrig taget trods gentagende forsøg. Ringe kommunikation og manglende hjælp til at finde efterspurgt materialer.. Konklusionen på problem.. For lidt tid til at drive den så ellers fine hobby og livs værk som Peter opbyggede. Meget ærgerligt

28. december 2020

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.

Nikolaj, vi beklager selvfølge din utilfredshed. Men som der står oplyst i tilsendte er kunden altid velkommen til at returnere varerne, hvis man ikke er tilfreds. Det er dog ikke sket i dit tilfælde. Mht. til kopi af brochurer - så kører det på nøjagtig samme måde som da Peter havde firmaet. Kopi retten har han tidl. erhvervet da der i 1995 kom en lov om at ingen maskiner mm. måtte sælges uden en instruktionsbog. Så kopi af diverse har vi dokumenteret ret til. Du vil da ikke mene at det ville være muligt at købe en original brochure til under 100 kr. - Havde du ønsket en original kunne vi måske ha løst dit problem. Men her vil prisen blive et sted mellem 300-500 kr. pr. stk. Jeg vil dog tillade mig at ønske dig et godt 2021, og ser frem til at modtage de varer retur, som du mener er så dårlige..... DBH Tina

VÆRSTE FIRMA skal man lede længe efter…

VÆRSTE FIRMA skal man lede længe efter fik et girokort til betaling af en bog jeg havde købt og skrev med dem over mail om at jeg havde betalt og de ville sende bogen og kom fint efter et par dage men nu ca et halvt år senere efter bogen var betalt ( banken har tjekket den var betalt ) fik jeg mail fra inkasso firma at jeg ikke havde betalt min bog og nu kostede den 900 og betalte 208 og efter megen snak frem og tilbage med inkasso firma fordi peter traktor ikke kunne finde de penge jeg havde betalt lykkes det med hjælp fra banken ved og sende en masse papirer til dem at få lukket sagen så pas på med det firma har ikke styr på deres regnskab

8. december 2020

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.

Nikolaj, jeg beklager din oplevelse med at handle med os. Men helt nemt har det ikke været, da du via din indbetaling ikke har oplyst hverken navn eller fakturanummer. I hvertfald ikke det fakturanummer som tilhører din tilsendte faktura. - efter grundig granskning og eftersøgning har vi fundet frem til at det fakturanummer som du har anvendt tilhører en norsk kunde. Ligeledes vil jeg dog tilføje at jeg efter vores mail-korrespondance forsøgte at ringe til dig, men uden held. Jeg vil på trods af denne konflikt ønske dig en rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi håber selvfølge på at du igen vil handle på traktorbogen.dk - men det er jo nok lidt tvivlsomt, desværre. DBH Tina

Total i orden service. Gør noget for at finde netop den bog du mangler

Havde købt en gammel claas matador gigant mejetærsker..
Skulle finde en bog over dens funktioner, troede den var så gammel at de ikke fandtes mere..
Men hatten af for Peters traktor bøger. De fandt den.. Og så når man nu var igang kunne man jo lige så godt købe 2 bøger mere.. Leveringen af bøgerne var ligeledes i top..
Kan kun anbefale Peters Traktorbøger

26. juni 2020

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.

Mange tak for ordene på siden :)

Har ledt længe efter en manual til min…

Har ledt længe efter en manual til min gamle traktor forgæves - indtil jeg fandt Peters traktorbøger eftf. der var den dælme samt motorbøger mm. Bestilte - de blev sendt dagen efter endda før betaling blev modtaget. Perfekt.

30. april 2020

Besvarelse fra Peters Traktorbøger Eftf.

:) Mange tak for respons....... Det ydergøre mere at det nytter at lede og hjælpe.

100% i orden.

Har i tidens løb købt flere bøger her, til David Brown, Deutz-Fahr og IH. Og er aldrig blevet skuffet. 5 stjerner herfra...

29. april 2020

Mange tak :)

Utrolig hjælpsom virksomhed

Utrolig hjælpsom virksomhed, der altid har været gode til at hjælpe undertegnet med at finde manualer og andet materiale på veteran traktorer, maskiner og vogne.
Og endnu en gang tak for at sende pakken igen...

29. april 2020

Mange tak :)