Varene er fortsat ikke leveret, heller ikke som del levering på de som var på deres lager. Der stod ellers 2-4 dage.

1. Butik med fitnessudstyr

Med et unikt koncept vil TrainingStore bringe den komplette træningsoplevelse ud til kunderne. TrainingStore er forhandler af træningsudstyr som f.eks. romaskiner, cykler, racks, nutrition og træningstøj. Hos TrainingStore sikrer vi os altid at vores produkter lever op til den højeste kvalitet, så du kan købe med ro i maven.

4,2

God

Glædelig førstegangsoplevelse

Glædelig førstegangsoplevelse, handler gerne igen

11. maj 2022

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse!

Den sætter vi pris på og vi er super glade for at høre, at du gerne kommer forbi vores shop igen :)

Martin

Varene er fortsat ikke leveret

16. april 2022

Hej Rikke

Mange tak for din anmeldelse og beklager det sene svar.

Jeg er dog glad for, at vi fandt en god løsning og du har fået leveret dine varer.
Vi må desværre erkende, at vi ikke fik informeret dig korrekt omkring forsendelsen af dine varer og det er langt fra vores standard og det vil vi sørge for ikke sker igen.

Vi sætter pris på, at du var lyttende og forstående overfor os og gerne ventede tålmodigt i lidt ekstra tid :)

Martin

En helt igennem fantastisk oplevelse!

Jeg har fået en helt igennem fantastisk service hos Trainingstore. De havde i januar et udsalg, hvor 2 af de varer jeg havde bestilt var udsolgt. Der blev jeg ringet op af en behagelig nordjyde, Martin, som tilbød mig en opgradering til nyere og dyrere produkter.

Sjældent har jeg handlet på nettet med så hurtig respons og pakken kom dagen efter.

Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem og i er sikker på en personlig og god oplevelse.

5 STORE STJERNER HERFRA!

11. april 2022

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for, at vi sammen kunne komme frem til en endnu bedre løsning med et bedre produkt, hurtigere leveringstid og til samme pris. Vi takker for din hurtige respons :)

Fantastisk

Fantastisk! 2 gange har jeg nu brugt trainingstore, og varen kommer lynhurtigt (ofte dagen efter). De er nemme at snakke med hvis man ringer. Her handler jeg gerne igen og igen.

24. marts 2022

Hej Alexander

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du ved hver bestilling har været glad for både leveringstiden, produkterne og kommunikationen :)

Vi glæder os mindst ligeså meget som dig til dine fremtidige ordrer ;)

Hej Martin og Co

Hej Martin og Co.

1.000 tak for den fine besked og “gave” 🤩

Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler ved jer.

Fantastisk service 👍

15. marts 2022

Hej Annabeth

Mange tak for din anmeldelse!

Det er vi super glade for at høre og det var skam så lidt. Vi elsker at lave hver ordre personlig, så det forhåbentlig skaber et lille ekstra smil på hver af vores kunder :)

Martin

Havde varer det var udsolgt overalt

Havde varer det var udsolgt overalt. Bestilling var nem, leveringstiden ikke for lang og der kom en gratis vareprøve med der vakte stor begejstring. Synes dog at 49 kr i levering til PakkeShop er til den dyre side.

5. marts 2022

Hej BC

Først og fremmest mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du synes købsprocessen har været nem og at vi har været i stand til at skaffe varer hjem som ingen andre kunne :)

Vi havde selvfølgelig håbet, at dette kunne tippe anmeldelsen over til en fem-stjernet, men vi tager din bemærkning om vores fragtpris til os og vil se, hvad vi kan gøre. Det er dog desværre en del dyrere at sende pakker som nystartet webshop. Desværre :)

Alt som forventet

Alt som forventet, dejlig oplevelse.

27. februar 2022

Hej Marlene

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at høre,at du har haft en dejlig oplevelse hos os :)

Trainingstore.dk

Bestille proteinbarer der desværre var…

Bestille proteinbarer der desværre var i restordre, butikken ringer og vi aftaler de sender de sidste barer efterfølgende når de kom hjem. Har modtaget alle bestilte varer over 2 leveringer. Perfekt løst og god information undervejs. Det er helt sikkert at jeg handler her igen

11. december 2021

Hej Jakob

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du har været yderst tilfreds med vores service og vi glæder os til at se dig forbi shoppen igen ;)

Onsdag den første december købte jeg vitamin vand for 900 kr

Onsdag den første december købte jeg vitamin Well for 900kr og forventede levering fredag den 3 december men der kom intet med posten nå har jeg sporet pakken med gls men der står at pakken er blevet sendt tilbage til afsender… hvad skal jeg stille op?
Nu har jeg skrevet sammen med en sælger og der var simpelthen gået knas med fragen men sælgerne er super dygtige og venlige, godt sted at købe trænings udstyr og andet :D

6. december 2021

Hej Kasper

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for, at vi fik snakket og fandt løsningen på, hvorfor din pakke ikke var nået frem, som desværre skyldtes en fejl hos GLS og som vi nu har fået løst.

Martin

Kvaliteten og servicen er i top!

Kvaliteten og servicen er i top!
Lækkert med hurtig levering!

24. oktober 2021

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at høre, at du har været glad for hele købsprocessen hos os :)

Vi glæder os til - forhåbentlig - at se dig forbi shoppen igen!

Meget hurtig med at sende varen

Meget hurtig med at sende varen
Meget dygtig sælger der vidste noget om tingene.

27. september 2021

Hej Benno

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har været fuldt ud tilfreds med både forsendelse og service i forbindelse med din ordre :)

Vi håber at se dig forbi shoppen igen!

Martin

Jeg købte forleden et par virtus…

Jeg købte forleden et par virtus træningsshorts, og til det må jeg bare sige, at den service jeg fik var fantastisk

30. august 2021

Hej Lasse

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi så glade for at høre!

Vi håber at se dig forbi shoppen igen og god træning :)

God side og kvalitetsprodukter

Jeg var den heldige vinder af en konkurrence hos jer og må bare sige at udover præmien både indeholdt træningstøj, håndvægte, træningselastikker og en masse vitamindrik, så er produkterne bare i top kvalitet.
En virksomhed som helt klart kan anbefales både med henblik på kvalitetsprodukter og samtidig virkelig behagelige medarbejdere!

TAK!

30. august 2021

Hej Michelle

Det er vi super glade for at høre, da én af vores vigtigste missioner er at sikre, at vi tilbyder vores kunder det bedste udstyr til prisen og hvert brand derfor har en vis kvalitet :)

Super oplevelse

Godt produkt , til en god pris. Super service og nemme at komme i kontakt med. Havde nogle spørgsmål da det var til en gave (og jeg er ikke skarp på fitness udstyr) - der var hurtigt svar og god hjælp :)

25. august 2021

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi glade for at høre og vi håber gaven var et hit :)

Martin

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering. Derudover en let overskuelig hjemmeside med et godt og bredt udvalg af varer.

22. august 2021

Hej Marika

Mange tak for din anmeldelse og det er vi virkelig glade for at høre :)

Vi håber produkterne lever op til dine forventninger og vi ønsker dig god træning :)

Team TrainingStore

Rigtig god service og kundeservice

Rigtig god service og kundeservice, hurtig levering og god kvalitet på varen.
Det er i min verden 5 klare stjerner til Traningstore :)

20. august 2021

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Glimrende gnidningsfri service

Glimrende gnidningsfri service og levering samt produkter, der holder hvad de lover!

17. august 2021

Besvarelse fra Trainingstore

Tak for dine pæne ord Christoffer, det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi håber at se dig forbi shoppen en anden gang!

Rigtig god træning!

Kasper

Godt udvalg af produkter og fantastisk kundeservice

Stort udvalg, en nem og overskuelig hjemmeside og god vejledning omkring produkterne!

10. august 2021

Hej Cecilie

Det er vi super glade for at høre!

Vi takker for din ordre og håber at se dig forbi shoppen igen :)

Martin

Vis anmeldelser på alle sprog (23 anmeldelser)