Fijn bezoek aan de Trailrunstore. Het personeel luisterde goed naar wat ik zocht en waar ik de schoenen voor wilde gebruiken. Vriendelijk, deskundig en zonder opdringerig te zijn. Wat ik extra wa... Se mere
Super blij met mijn nieuwe Salomon hardloopschoenen! Echt een top trailschoen voor een betaalbare prijs. Ze zitten meteen comfortabel, geven veel grip op technische paden en voelen stabiel aan i... Se mere
Duidelijke telefonische uitleg toen ik een vraag had. Daarna heb ik direct besteld en dag erna was pakket binnen met een leuke handgeschreven aanmoediging om te sporten en te genieten. Dit, samen met... Se mere
Wij zijn dé Trailrunning speciaalzaak van Nederland met het grootste assortiment trailschoenen, kleding, racevesten en GPS horloges. Bestellen via onze webshop is veilig, snel & eenvoudig
*Op werkdagen voor 17.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden
*Gratis verzending v.a. € 50,-
Stationsplein 5, 2405BK, Alphen a/d Rijn, Holland
- 085 0478600
- info@trailrunstore.com
- trailrunstore.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Persoonlijke benadering met goed advies
Supersnel geleverd met een persoonlijke…
Supersnel geleverd met een persoonlijke boodschap er bij, super hoor!
Fijne winkel.
Eenvoudig bestellen, afhalen op goed bereikbare locatie en ze hebben alles voor de veel eisende hardloper.
Prima service en klantvriendelijk
Prima service en klantvriendelijk, met een persoonlijke noot. Gewoon fijn om bij te bestellen.
Binnen 24 uur geleverd en alles netjes…
Binnen 24 uur geleverd en alles netjes ontvangen. De website werkt fijn en is duidelijk, vooral over de retourmogelijkheden en de retourtermijn van 60 dagen. Ik heb gelukkig niets hoeven retourneren, maar het gaf wel meteen vertrouwen dat alles zo transparant vermeld stond.
Ook een leuke verrassing: een handgeschreven berichtje op de pakbon. Dat maakt het toch net wat persoonlijker.
Zeker een aanrader!
Zeer tevreden!
Ik wilde, bij nader inzien, mijn trailvest ruilen voor een ander model. Er is snel gereageerd op mijn mail en ik heb super goed advies gekregen. Ik ga in de toekomst zeker weer bestellen bij TrailrunStore.
ontzettend goede service en vriendelijk…
ontzettend goede service en vriendelijk personeel! hier ga ik absoluut vaker bestellen
Snelle levering van een topproduct
Heb zaterdag een mooi trailvest van salomon besteld. Maandag netjes optijd verstuurd en dinsdag al in huis. Ginv super snel. Product voldoet aan de verwachting en is inmiddels oom al gebruikt. Erg blij mee.
Gewoon goeie en snelle service
Gewoon goeie en snelle service. Fijn dat er ook een fysieke winkel is zodat ik altijd nog ter plekke zou kunnen omruilen als dat nodig is. Erg leuk ook de persoonlijke note op de pakbon. Gaat goed komen Danielle!
Goed product en snelle levering!
Duidelijke website en snelle levering
Duidelijke website en snelle levering. De bestelling was netjes verpakt.
Zeer tevreden
Salomon Adv skin 5
Fijn loopvest.
Op basis van de maattabel had ik eerst maat M besteld, maar deze viel kleiner uit dan verwacht. Na contact met de klantenservice werd dit snel en netjes opgelost en kreeg ik een maat L toegestuurd, die perfect zit.
Snelle en vriendelijke klantenservice
Mijn trailvest kwam beschadigd aan
Mijn trailvest kwam beschadigd aan. In een flesje zat een gat, dus lek.
Het elastiek om het vest vastzetten was half doorgesleten.
Goede service
Goede service, persoonlijk contact met Anne. Snel met ruilen ivm verkeerde maat.
Topkwaliteit producten.
Klasse
Top trailvest voor een top prijs en dan ook nog een lief berichtje bij de pakbon van een bestelling van slechts 1 product. Dat is zo zeldzaam geworden tegenwoordig.