Trailman Anmeldelser 28

1,5

Kan kun nikke genkendende til alt det de andre skriver, med dårlig opmåling og tvivlsom næring i form af chips og sodavand på ruten. Fik til sidst pengene tilbage(for 2 t-shirts der aldrig blev modtag... Se mere

Min kæreste og to gode venner deltog i løbet King of trails, de havde meldt sig til 8 km løbet. Ruten var 11 km lang, hvilket er en kæmpe forskel i det terræn. Ruten var dårligt afmærket, der var 2... Se mere

Løbene Fornuftigt afviklede løb på selve dagen, med gode og udfordrende ruter. Information Mangelfuldt når det er bedst. Oftest slet ingen. Jeg fik en kvittering da betaling for vinterserie... Se mere

Lad vær! Jeg kan kun støtte op om de mange andre anmeldelser og kommentarer på sociale medie og herinde. Det er et under at der faktisk er en markeret rute, hvilke faktisk er flot ifht... Se mere

1,5

Dårlig

Tak for fede Løbeoplevelser

Måske har man ikke altid fået medaljer til tiden eller den mail som forventet. Det betyder IKKE Trailman ikke arbejder.
Der arbejdes hårdt for de mange Trail løbere kan få den fede oplevelse, med video, billeder, fed rute og plads til snak bagefter. Det er derfor jeg tilmelder mig forsat og vælger positivt. Tak for fede løbe oplevelser. Håber det forsætter.

10. juni 2020

Fede virtuelle løb og en flot medalje

Fede virtuelle løb og en flot medalje
Havde løbet den virtuelle CPH Halvmarathon og fik min medalje en uges tid efter. Thomas svarede min mail da jeg rykkede. De havde vist flyttet forsendelsen til anden adresse så der var lidt flytteforsinkelse.

9. juni 2020

Trailman er en verdensklasse serie

Trailman er en verdensklasse serie. Har deltaget i rigtigt mange løb sid3n de startede det op, og har altid et kun haft super gode oplevelser. Dialogen har altid været hurtig og positiv, så har kun godt at sige om trailman og vil anbefale det til alle der kan lide at løbe i terrænet. Er du mere til et Femina 5 k løb og få en lilla t-shirt (hvilket der ikke er noget galt i) er det nok ikke lige dig.

9. juni 2020

Vi var tilmeldt Trailman Ultra i Vejle…

Vi var tilmeldt Trailman Ultra i Vejle i 2019. I juli modtager vi besked om At løbet er ændret til Roskilde - en løbsændring der betyder at man kan få refunderet startgebyret. Vi henvender os rettidigt og beder om refusion.
Jeg har bare aldrig modtaget pengene - og efter min henvendelse er der fuldstændig radiotavshed.
Jeg er meget ærgerlig over at jeg tilmeldte mig dette løb.

27. januar 2020

Da Trailman Ultra Vejle blev flyttet…

Da Trailman Ultra Vejle blev flyttet til Roskilde, fik vi at vide, at man ville få sine penge retur, hvis man gav besked om det og fremsendte sin kvittering. Jeg har mailet 2 gange og intet hørt - i 6 måneder!! Total amatøragtigt og useriøst!

27. januar 2020

Total radiotavshed fra Trailman…

Total radiotavshed fra Trailman Denmark. De ændrede et løb i Vejle i juli 2019 til Roskilde, med lovning om at vi kunne få pengene retur. Vi har kontaktet dem via mail, messenger, Facebook osv.... intet svar og ingen penge retur. Nu er vi i januar 2020!

Pisse elendig service!!

Starter tilbage i forår 17' hvor de har "låst medaljerne inde" så man ikke fik en efter løbet og det tog dem 3 måneder at få dem sendt af sted til deres deltager.

A. Viladsen winter series 19/20 var lukket ned, men ikke udsolgt. Jeg skrev til den oplyste mail om det var muligt at eftertilmelde og fik hurtig respons på at der kunne lade sig af gøre.
MEN!
Så skete der pludselig aldrig mere - og jeg blev ikke tilmeldt. I flere uger forsøgte jeg at kontante dem for at høre hvad status var, men uden respons indtil jeg gav en "sviner" på Facebook.
Jeg blev tilmeldt serien, vel og mærket kun fordi jeg købte billet af en, som var forhindret. Desværre vil skæbnen at jeg miste mit chip og i nu 6 uger har jeg forsøgt at komme i kontakt med dem, stadig uden held. Har skrevet 7 gange på mail, deres Facebook, messenger, kommenteret opslag og tagget dem ol. Stadig ingen respons.
Dertil kan man se på deres Facebook væg at det tilsyneladende ikke kun er mig med det problem!!

Dertil kommer det så oveni at deres løb er alt for dyre ift. Hvad man får og løbene er dårligt organiseret ift. Informationer forud, på dagen og startprocedure for at nævne bare lidt.

4. januar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (28 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto