Traditionel Service

Udføre ikke opgaver, løber fra aftaler.

for alt i verden, brug ikke det her firma... man får ikke hvad man har bestilt, men pengene har de gladeligt taget.

Vi bestilte alge-behandling af vores tag sidste sommer (2021) de kom og behandlede den ene side. Efterfølgende har vi forgæves forsøgt at få dem ud igen.

Vi har siden sommer 21 været i kontakt af 5 omgange, sidste gang 4 juli. Hvor vi (igen, igen, igen) fik lovning på at en mand ville komme ud, og at de ville sende en sms med dato.

Her tre uger efter har vi intet hørt, de tager ikke telefonen, og da jeg har betalt for alge-behandlingen, begynder jeg at føle de har taget mine penge og er løbet med dem...

Hvis en fra firmat læser dette, så vær sød at kontakte mig. Jeg har ringet, lagt besked og sendt en sms til jer i dag (26/7.22) så i burde nemt kunne finde mig.

26. juli 2022

Traditionel service

Har købt Algebehandling af tag hos Traditionel service for over 6 mdr siden.
Efter utallige henvendelser og aftaler der ikke blev holdt, tager de ikke længere telefonen når jeg ringer.
Fupfirma..

Poul
Aarhus

4. september 2021

Usandsynlig dårlig service

Vi har ikke fået nogle af de behandlinger, vi har betalt for for snart 6 måneder siden. Der er kommet usandsynlig mange dårlige undskyldninger, lovninger og manglende svar hele vejen igennem. Traditionel Service har stadig vores penge, og vender ikke retur.

4. august 2021
Traditionel Service-logo

Besvarelse fra Traditionel Service

Hej Tanja

Enhver virksomhed er afhængig af gode medarbejdere for at kunne løfte den byrde der har været af tilgang på nye kunder,dette har i vores tilfælde ikke vist sig desværre om man vil været det vi har haft mest succes med,til trods for gode intentioner.

Som indehaver af denne virksomhed kan jeg fortælle dig jeg forsøger at gøre det så godt jeg kan,men må i sidste ende og stole på de medarbejdere jeg har kørende da det er dem der har til opgave at udføre disse.

Til trods for 6 måneders ventetid kan jeg fortælle jeg har måtte holde 3 biler hjemme grundet vejret og bide mig i armen i et godt stykke hen i år 2021. Netop for at varetage din interesse i et korrekt leveret produkt! Ikke kun af hensyn til dig med hver enkelt af de over 300 kunder der er kommet, spontant!! Måske grundet corona.

Erkendt, der her været udfordringer hvad angår elektronikken! Derfor har der de sidste 3uger været åbent for alle filtre som eller sorterer spam fra,netop pga vi mangler at høre fra mange til trods for vi har skrevet ud til disse!

Hvad angår dine penge har vi absolut intet på dig. Hver opgave,uden tilfælde indløses først når opgaven er fuldført. Dine penge ligger ikke hos os,men udbyder. Jeg vil derfor anbefale dig at rette henvendelse til rette vedkommende om tilbagebetaling og ikke forveksle det med os.

Selve arbejdet er til UG med +++

Rigtig flot og godt arbejde. Havde købt en deal og dertil bestilt ekstra m2 samt ilagt fugesand. Eneste lille bemærkning er, at der manglede fugesand, men som sagt en meget lille bemærkning i forhold til det flotte udførte arbejde med både fliserensning, imprægnering ilagt fugesand samt vinduespudsning.
Claus er utrolig flink og meget nem at tale med, men har dog desværre været utrolig svær, at få kontakt med efterfølgende. Det kan selvfølgelig skyldes travlhed.

8. juli 2021

Både fliser og tag algebehandlet

Både fliser og tag algebehandlet.
Klaus er venlig, nem at snakke med om ekstra tiltag og meget grundig.

Det var lidt svært at få en aftale med dem, men jeg tænker de har travlt og det er klart for der udføres et rigtig godt stykke arbejde.

Vi er meget tilfredse.

30. juni 2021

Rens af fliser

Fliser i indkørsel og gårdsplads blev renset og efterfølgende lagt fugesand på.

Et super arbejde, selvom fliserne var meget grønne af alger.

Kommunikationen har været perfekt hele vejen igen, super service leveret.

31. maj 2021