Tradingcardpro Anmeldelser 18

3,3

3,3

Middel

Goede producten, goede communicatie

Zelfs een sneeuwstorm slaat de heren niet uit de weg. Super vriendelijke klantenservice die snel reageert, netjes laat weten waneer en waarom er vertraging optreed, en meedenkt mochten er verder nog problemen zijn. Goede producten en netjes verpakt en dus heelhuids bezorgd.

8. januar 2026

Tot op heden wacht ik nog steeds op…

Tot op heden wacht ik nog steeds op mijn Betaalde kaartjes die ik sinds 17-11-2022 zou krijgen . Ik heb meedere Mails erachter aangestuurd maar geen Reacties ontvangen. Ik ben hier erg Teleurgesteld van. Dit Heeft mijn Vertrouwen wel Beschadigd.

Hierom ben ik Enorm Wantrouwig geworden met een bestelling Plaatsen op internet.

p.S. Vertrouw deze Oplichter niet.

6. december 2025

Kaarten niet beschikbaar

Ze bieden losse Pokemon kaarten aan op hun website. Je koopt ze en krijgt later op de dag een mail dat ze die kaarten helemaal niet hebben en je order gecanceld is.
Erg slordig en gezien de andere reviews denk ik dat ze amper voorraad hebben en het gewoon gauw gaan inkopen voor je . Dit basseer ik op dat mensen hun bestellingen of heel laat of in etappes geleverd krijgen.

Voor mij nooit meer en hopelijk storten ze het geld snel terug

11. september 2025

Ik heb weken geleden een bestelling…

Ik heb weken geleden een bestelling gedaan, het duurde een paar dagen voor ik een mail kreeg dat de bestelling verzonden was. Echter was na 5 dagen de bestelling nog niet binnen. Via de mail wordt er niet of slechts matig gereageerd.

Ik kreeg mijn bestelling in meerdere delen, om de aantal dagen een paar kaarten toegestuurd. Dit helaas slecht beschermd.

Later kreeg ik het grootste gedeelte van de bestelling. Ik zag dat dit vanuit Duitsland verzonden was.

Ik vermoed dat er vele gevallen zijn dat ze kaarten die ze aanbieden niet op voorraad hebben en daarom via andere sites en landen bestellen. Vandaar dat het ook lang duurt bij vele klanten of niet aan komt.

Ook ik wacht nog op een deel van mijn bestelling. De enige rede dat ik 3 sterren geef is omdat ik gelukkig, ondanks anderen een groot deel wel ontvangen heb.

Ook vind ik het verontrustend dat de personen die wel 5 sterren gegeven hebben, de mensen zijn die daar werken.

Als advies wil ik aan het bedrijf mee geven, om serieus iets te gaan doen met alle klachten die de mensen hebben. Of er simpelweg mee te stoppen en de website offline gooien.

17. august 2024

Veel kleuren mappen

Heb diverse kleuren mappen besteld omdat ik het leuk vond om een andere kleur te gebruiken per map. Was perfect. Ik vind de donkerblauwe het gaafste.

Bedankt : )

2. november 2023

iets besteld tevens niks ontvangen

iets besteld tevens niks ontvangen, zou binnen 24 uur geleverd zijn maar tot heden ( 8 dagen ) niks ontvangen. Krijg geen reactie op de 5 mails die ik heb verstuurd. daar naast kreeg ik wel een link binnen die gewoon helemaal niet werk. shopify webstore bied nooit garantie!!

4. oktober 2023

Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen. DHL heeft verklaard het pakket kwijt te zijn. Maar de verkoper reageert op geen enkele e-mail, dit is al ruim een maand geleden. Schandalig!!!.
Bellen kan niet, want een telefoonnummer is niet te vinden.
Dit begint erg op oplichting te lijken.

23. september 2023

Niks ontvangen

UPDATE: vandaag toch plots de levering in de bus!
—————
Maandagochtend besteld en zou binnen 24 uur verzonden worden. Nu vrijdag en nog niet verzonden en geen reactie op mails.

Ben bang dat ik opgelicht ben dus bestel hier niet!!
M

18. august 2023