Een zeer fijne leverancier van onze…
Een zeer fijne leverancier van onze producten. Uitstekende kwaliteit, komt afspraken altijd na en levert snel en correct.
Bezoek www.trademed.nl voor onze scherp geprijsde producten! Kortingen tot wel 30%. Zeker de moeite waard om even te kijken.
De Immenhorst 5a, 7041KE, s-Heerenberg, Holland
Trade Med heeft me goed geholpen.
Goede communicatie. Meedenken naar een oplossing. Gevonden en toegepast.
Bedankt voor de service.
Goed service, goed spul, menselijke support en geen BOT gedoe. Ik bestelde Aloe Vera Organic Tea Tree, een heel goed product die ik niet meer bij een voormalige leverancier kon vinden. Ik kende Trademed niet en vroeg me af of ik ze kon vertrouwen. Ik ontving de product in goed orde. Toen ik Trademed belde om te bevestigen dat ze echt een Nederlandse bedrijf is en dat ze geen nep troep verkoopt. Ik vond Angela, een hartstikke vriendelijke dame die me gerust stelde. Zij was bereid om me de email van hun leverancier, een drogisterij groothandel te geven maar ik vond het niet nodig om verder te onderzoeken.Haar collega, Levi is ook een topper. Dus, een goed bedrijf! Nogmaals bedankt trademed.nl
Een dame met een bijzonder karakter denkt met dubbele leestekens te moeten communiceren met klanten bij TradeMed. Tevens is begrijpend lezen niet haar sterkste punt. 2 van de 3 vragen werden niet beantwoordt en er werd tekst gereproduceerd wat enkel knip- en plakwerk op kleuterschoolniveau kan evenaren. Ze reageert er ontzettend bitsig op wanneer je haar hierop attendeert.
Voor ons geen bestellingen meer bij dit bedrijf na jarenlang klant te zijn geweest. Bij Merkala wilde men het item gelijk in het assortiment opnemen, ook nog eens tegen een veel lagere prijs, wij stappen stante pede over op Merkala. We wensen deze dame veel sterkte toe. Wanneer zij haar klanten op deze manier blijft benaderen blijft er niet veel meer over. Hopelijk kent ze het verschil tussen een zakelijke mail en WhatsApp...
De dame plaatst hieronder een kopie van de niet werkelijk mail. Ik eis dat ze per direct de initialen weghaalt, anders zal ik juridische stappen ondernemen per 1 nov. 2024 vanaf 9:00u, ook deze dame heeft zich aan de wet te houden. En blijf eerlijk, want je laat de complete mailing achterwege. De overige recensies vertellen voldoende. Wees wijs en bestel hier niet.
Op 04/11/'24 krijg ik bericht van dit platform. De dame van TradeMed had mijn review als 'schadelijk of bevat illegale inhoud' aangemerkt. Deze tekst kreeg ik van Trustpilot: "We nemen contact met je op vanwege je review van trademed.nl. De review is gerapporteerd omdat deze schadelijke of illegale inhoud bevat. Ons besluit: We hebben je review hierop beoordeeld en vastgesteld dat deze voldoet aan onze richtlijnen. Daarom hebben wij je review weer online gezet." Veelzeggend dat je op deze manier te werk gaat als bedrijf. Geen visitekaartje.

Besvarelse fra Trade Med B.V.
Had mijn bestelling binnen 2 dagen binnen, keurig verpakt.
Site werkt lekker snel, beetje ouderwets maar werkt prima.
Bestelling zonder problemen binnen drie dagen geleverd. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Prima dus.
In april bestelden wij voor ruim 100 euro vruchtensappen. NIETS GEZIEN!
Een artikel besteld bij hen via bol.com. Het artikel kwam niet overeen met wat ik besteld had (ander formaat) en contact gehad met trademed. Hun zeiden dat het een fout was van de fabrikant na ruim 10 dagen en meerdere emails. Nou prima, een fout kan gebeuren. Retour gedaan en een nieuwe besteld - weer hetzelfde probleem. Nu negeren ze me volledig, en krijg ik geen reactie meer. Wees dan gewoon eerlijk en maak excuses, ipv volledig negeren van een klant.
Update: Na 2 maanden had ik nog altijd mijn geld niet gekregen van het geretourneerde artikel. Hun hebben uiteindelijk gezegt dat ik mijn negatieve reviews eerst moest verwijderen, voor hun het retour willen verwerken. Gelukkig was bol.com het hier niet mee eens en heb ik inmiddels mijn geld terug dankzij bol.com.
Spijt dat ik bij dit bedrijf heb besteld, ze beloven dat je product volgende dag kunt ophalen, na een week nog steeds niks.

Besvarelse fra Trade Med B.V.
Een bestelling geplaatst na 10 dagen maar een keer gaan bellen waar de bestelling bleef. Hoorde ik dat het niet op voorraad was bij de leverancier. De dame vond dat hun daar niet voor verantwoordelijk waren. Of iets wel of niet uitgeleverd wordt interesseert ze totaal niet. Ze heeft de bestelling geannuleerd en zei dat het hooguit 14 dagen ging duren voordat ik mijn geld terug kreeg. Nou het heeft exact 14 dagen geduurd. Ik zei nog tegen haar 14 dagen absurd toen zei ze tegen mij je luistert niet hooguit. Ze sprak me zo en zo al aan alsof ik een kleinkind was.

Besvarelse fra Trade Med B.V.
Læs mere om andre typer anmeldelser.