Tradeinn

Elendig og svindelagtig

Jeg har fået tilsendt det forkerte hundefoder efter en ventetid på næsten 4 ugers levering. Nu har jeg forgæves forsøgt at komme i kontakt med nogle fra deres kundeservice, men jeg bliver hver gang bedt om at henvende mig til deres chatbot som selvsagt ikke kan hjælpe mig.

Jeg kan absolut under ingen omstændigheder anbefale dette firma overhovedet.

25. juli 2024

Elendig kundeservice og leveringstid på indtil videre små 2 måneder

Jeg bestilte et snorkelsæt den 3. maj 2024 med forventet levering 8./9. maj.

Den 8. maj 2024 blev pakke sendt og siden den 11. maj har den angiveligt været på et GLS depot i Spanien.

Virksomheden har på intet tidspunktet kontaktet mig, og på trods af mine fem rykkere for en afklaring, herunder to beskeder om at jeg ønsker at annullere ordrer, har jeg ingen brugbare svar fået. Det eneste, virksomheden har svaret, er, at jeg skal være tålmodig, mens de undersøger, hvor min pakke er.

Det er nu snart to måneder siden, at jeg købte varen, og jeg har hverken modtaget den eller fået bekræftelse på, at min ordre er annulleret og pengene refunderet.

3. maj 2024

Motorcykel regntøj der blæser i stykker !!!!

Købte fire sæt motorcykel regntøj, til mig selv og tre venner. Vi var på tur og måtte iføre os regntøjet !
Efter at have kørt ca 50 km på landevej var regntøjet blæst HELT i stykker !!!! Regnsættene var SÅ gamle at plastikken var mør-og faldt fra hinanden i vinden.
Har henvendt mig for at få vores penge retur, men intet sker !!

8. juni 2024

Fup selskabet tradeinn

At dømme efter de afgivne anmeldelser og, min egen oplevelse, kan man kun formode, at selskabet udelukkende handler med ulovlige kopivarer. En ufattelig mængde af deres varer går mærkelig nok i stykker ved almindelig benyttelse kort tid efter modtagelse. Om det skyldes, at de under den ekstrem lange leveringstid, der ikke stemmer overens med deres løfter, ganske enkelt mørner i indpakningen, det ved man jo ikke. Hvad man til gengæld ved, når man handler med dette bedrageriske firma er, at enhver form for forsøg på, at reklamere bliver mødt med tåbelige standard svar om hvor gerne de vil hjælpe, så længe de blot ikke skal enten erstatte den mangelfulde vare eller refundere kundens penge. En helt igennem uhæderlig måde at tjene sine penge på. Kan kun rekommandere at man holder sig langt væk fra dette fup selskab.

14. juni 2024

Ubrugelig returret

Købte sko i min normale størrelse og som ifølge beskrivelsen er en halv cm længere end mine fødder. Skoene er alligevel alt for små. Firmaet anbefaler at jeg bruger deres returlabel til svimlende 448,- kroner, for at forsendelsen kan trackes, da de ikke betaler returportoen når jeg har bestilt forkert størrelse!!! Desuden sender de ikke et nyt par, men refunderer pengene og så skal jeg købe et nyt par igen og hermed igen betale porto og igen påtage mig risikoen for hvis der er problemer med varen.
Desuden sendte jeg et foto af en knækket spraydåse som jeg også købte. Det har de ikke engang kommenteret, ej heller at skoene er for små, selvom min fod er en halv cm kortere end skoene ifølge deres beskrivelse. De har kun sendt mig et standard svar om deres returpolitik.

15. april 2024

Rygsæk gik hurtigt i stykker

Købte en rygsæk, som gik i stykker efter kun at bruge den i 30 min. Skrev til kundeservice og sendte billeder. De tilbød en refundering, som ikke var særlig stor. Tak for refunderingen og at I lyttede, men jeg ville hellere have haft en ny rygsæk for at være ærlig, for kan ikke bruge den rygsæk, der gik i stykker (mistede en strop, så den hænger løst nu) - Derfor kun 3 stjerner.

1. februar 2024

det er simpelthen ikke et firma der er…

det er simpelthen ikke et firma der er værd at handle med.
en ordre afgivet 1.11. er her, den 16.11. stadig ikke dukket op, og man kan ikke komme igennem til et rigtigt menneske, men blot en hær af chatbots, hold jer væk fra dette firma og deres mylder af "døtre" Bikeinn osv

16. november 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)