Track One Anmeldelser 9

4,3

4,3

Professionelt firma med god kvalitet

Jeg har sendt flere opgaver til Track One – kvalitet og venlighed har altid været i top!

Kan klart anbefale de professionelle folk hos Track One.

7. december 2021

Besvarelse fra Track One

Hej Martin. 1000 tak for dine fine ord. Glæder os forsat til at kunne hjælpe dig i fremtiden.

Altid god service hos Track One

Jeg har benyttet Track One i mange år. De har kompetencer og kvalitet til lige hvad man har brug for. De er altid venlige og imødekommende og har forretningsforståelse og rådgivning på hvad er bedst til netop din forretning og med rigtige gode priser.

Hurtig levering 110%
Service 110%
Høj kvalitet 110%

20. marts 2018

Hej Ali.

1000 tak for din anmeldelse.

Det er vi rigtige glade for at høre.

Track one

Rigtig god service

Jeg har igennem mange år benyttet mig af Track One, til både indpakning af vores biler samt bannere. Altid rigtig fleksible samt samarbejdsvillige.
Rigtig god service!

18. marts 2018

Hej Rasmus.

Lyder dejligt at du er glad for vores arbejde.
Sig gerne til en anden gang så er vi klar til at hjælpe dig.

Bedste Hilsen

Fantastik firma

Fantastik firma. Super god hjælp til alt.

Er glad for at bruge track one.

15. marts 2018

Hej Christian.

1000 tak.

Sig til vi hjælper dig gerne en anden gang igen.

Mvh

Track One

Ikke for sarte sjæle, svarer vulgært på mails

Track one Starter med nogle billige, priser og lavede et fin resultat på min bil.
Men hvis du klager over selv små beløb får du en svinsk true mail, der er totalt hul i hoved.
Så lad være med at komme på tværs af ejeren Lars, han bruger et sprog der er rystende.
Husk at få alt på skrift ellers stiger din billige pris ret hurtig i ekstra omkostninger.
Hvis du klager, enten svarer ejeren ikke eller så får du en svinsk mail.
Det firma er ikke for satte sjæle.

12. marts 2018

Fantastisk service..

Fantastisk service... Jeg benytter Track one til flere opgaver bl.a. dekorering af bil, visitkort mm, og kan kun give dem den bedste anbefaling.Super service og levering til tiden.

7. marts 2018

Hej Lars

1000 tak.

Vi er altid glade for at løse opgaver for dig.

Bedste Hilsen

Dårlig service

Kort fortalt, ved reklamation står du dårligt, og bliver behandlet dårligt.
Den lange version.
Jeg har fået lavet 2 biler hos track one.
Lad os starte med den gode oplevelse, fik lavet en varevogn, hvor alt spillede.
Vælger så, at få lavet bil nr to, som ikke er samme farve som den første, den første var hvid. Bil nr 2 er grå.
Og derfor fremgår farverne ikke tydeligt nok på bil nr 2.
Det vælger Lars Overby så, at sige at de laver om. Tænker sikke en god service, men da jeg så modtager fakturaen undre jeg mig over, at jeg skulle betale for få udbedret fejlen, som Lars sagde til mig de lavede om gratis?
De grå bokstaver som de har brugt er ikke samme tone, noget af teksten ser mere udvasket ud end det andet.
Beder om, at få lavet det om igen, samt sletning af fakturaen for den forkerte farve, samt en kompensation, hvilket de nægter da jeg har forhånds godkendt designet? Men på designet kan man jo ikke se, at teksterne ikke fremgår uklart og dårligt?
Herefter bliver jeg så truet med inkasso, advokat og byretten, da jeg mener det ikke kan passe jeg skal give fuld pris for bil nr. 2

3. august 2017

Besvarelse fra Track One

Sagen er afgjort ved byretten i Odense sidste år, hvor retten har afgjort at Track One ingen fejl har begået i denne sag.

Rigtig god dag.

Venlige hilsen