Unlisted Strength Anmeldelser 56

4,6

Så har man lige fået sit nye bundle hjem og testet, vil klart anbefale hele sættet. Super nem at spørge til råds, angående størrelse, da kundeservicen er så hurtige til at svare! Tusind tak fo... Se mere

Jeg ville nok aldrig købe fra denne hjemmeside hvis ikke jeg så dem på tik tok. 2 unge gutter der laver fede reklamer og videoer hvor de promovere deres brand “trackfie”. På trackfie sælger de vanvitt... Se mere

Først. Hurtig levering, mega fedt. Produkterne, er som sådan helt ok. Jeg forventede dog ikke bæltet var så tungt og havde sådan en virkelig dårlig låsemekanisme. Hver gang jeg bøjer mig ned i fx sqa... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr

Vores kunderejse betyder alt. Køb træningsprodukter af virkelig høj kvalitet hos nogle der selv bruger produkterne til hverdag. På unlistedstrength.dk vil du finde produkter der gør dig bedre i din træning. Vi tilbyder hurtig levering, 60-dages tilfredshedsgaranti og en super kundeservice

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Luksus produkter og lækker kunde service

Det er nogle vildt fede produkter og deres kunde service er noget jeg aldrig har prøvet før det er vildt fedt at se nogle unge gutter der tager det så seriøst at deres kunder er glade. Så kan kun anbefale at man prøver deres produkter og støtter dem på deres eventyr

3. juni 2023

Besvarelse fra Unlisted Strength

Tusind tak for de super søde ord og for at du sætter så meget pris på vores service🙏

Kundetilfredshed er vores absolut første prioritet, så det er vi glade for at du bemærker!

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden🙌

Trackfie teamet

Vild god kundeservice, godt firma

Jeg fik et bælte der ik var optimalt, som jeg sendte retur med det samme. Jeg skrev en anmeldelse om dem, og de svarede samme dag. De skrev til mig privat, at de var kede af at været ik var i orden stand, og de håndterede bare situationen vildt professionelt. Kæmpe ros til trackfie. De er klar til at hjælpe en, og svarer med det samme. Det dælme i orden😁

1. juni 2023

Hej Casper,

Det lyder til at du har modtaget et defekt produkt og det er på ingen måder acceptabelt!

VI SKAL HAVE GJORT DETTE TIL EN 5-STJERNET OPLEVELSE⭐

Har derfor sendt dig en mail, hvor jeg håber at vi kan få lov til at bevise, hvor meget vores kundetilfredshed betyder og hvor høje vores kvalitetsstandarder de er🙌

Håber du vil tjekke den ud og at vi kan finde den bedste løsning muligt⭐

Trackfie teamet

Man får en rigtig god service og hurtig leveringstid

18. maj 2023

Hej Jan,

Tusind tak for de 5 stjerner!🙌

Vi er super glade for at du sætter pris på vores service og leveringstid🙏

Trackfie teamet⭐

Fint men slidt

Overall er det et fint produkt som gør hvad det skal, men kvaliteten er ikke helt som forventet. Desuden kom mit bælte med spændet allerede sat i, og der var lagret rust i hullet da jeg skruede spændet af, hvilket får produktet til at fremstå som et gammelt produkt de har haft på lagerer længe, måske fordi de ikke har kunne fået det solgt. Produktet kom desuden også i en helt smadret pakke, men det er nok leverandørens skyld. Små defektheder forskellige steder, men ellers et fint produkt der fungere som det skal

12. april 2023

Hej Yagiz,

Det lyder til at du må have modtaget et defekt lever til bæltet, hvilket vi selvfølgelig skal have rettet op på. 🙌

VI VIL SIKRE OS AT DU FÅR EN 5-STJERNET OPLEVELSE ⭐

Har derfor sendt dig en mail hvor vi vil tage os af problemet KVIT OG FRIT, så du kan stå med det fedeste og bedste træningsudstyr.

Vores bælter kommer altid med spændet allerede sat i og jeg kan fortælle at dit bælte er helt nyt og har aldrig været brugt 🙌
- Det har blot været en uheldig spænde, du har modtaget. (Hvilket vi heldigvis ikke har hørt om før)

Tak for feedback og rigtig god dag til dig.

Hej Gert,

Tusind tak for de 5 stjerner🙏

Vi er glade for at du har været tilfreds med vores betjening og at du synes vores varer er gode🙌

Trackfie teamet

Havde nogle problemer med min magnet…

Havde nogle problemer med min magnet til min iPhone , de sendte straks nogle nye👍👏super god behandling

6. april 2023

Hej Lene,

Vi er super glade for at høre, at du har været tilfreds med den måde vi har håndteret din henvendelse. 🙏

Konktakt os endelig hvis vi kan hjælpe dig yderligere.

Lækker kvalitet

Jeg har bestilt både et lever belt og deres lifting straps. Og jeg kan helt klart anbefale det, det er virkelig lækker kvalitet. Siden jeg er begyndt at bruge deres produkter, har det hjulpet mig til at blive stærkere. Skal helt klart også prøve deres kneesleves på et tidspunkt. Vil helt klart anbefale at købe hos trackfie.

4. april 2023

Hej Liv,

Tusind tak for de 5 stjerner⭐

Vi er super glade for at høre at du har været tilfreds med dit køb her ved Trackfie og at du har bemærket den høje kvalitet!

Perfekt

Meget, meget høj kvalitet, hurtig levering, fremragende kundeservice

25. marts 2023

Hej Mohamad,

Tusind tak for de 5 Stjerner!

Det betyder super meget at du har været glad for vores service og vores produkter 🙏

Kan 100% anbefales

Jeg har trænet i længere tid, men det var først efter jeg købte et bælte hos Trackfie, at jeg virkelig mærkede kvalitetsforskel, ift. de andre bælter jeg har haft gennem tiden. Ydermere var der hurtig levering, og en god service. Så generelt en rigtig god oplevelse.
Trackfie kan 100% anbefales

22. marts 2023

Hej Nicolai,

Tusind tak for de 5 stjerner🙌

Vi er super glade for at du lægger mærke til kvaliteten og at du har været tilfreds med din ordre⭐

Trackfie Teamet

Perfekt til prisen

Kom til tiden og det var i den kvalitet de sagde!!

12. marts 2023

Hej Casper,

Tusind tak for de 5 stjerner🙌

Vi er super glade for at høre at du har været tilfreds med din ordre og at du kan se kvaliteten i vores varer⭐

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Trackfie teamet

Dette er nok nåde af det bedste jeg har…

Dette er nok nåde af det bedste jeg har prøvet, jeg har købt en bundle hvor jeg har fået alt jeg skal bruge. Kvaliteten er helt i top, både deres udestyr men også deres service. men deres levering jeg har aldrig oplevede nåde beder fik min pakke på 3 dage.

17. december 2022

Hej Thor!

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌

Vi er super glade for at høre at du har været tilfreds med dit køb her ved Trackfie.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden ;)

Hej Kubilay,

Kort og kontant!🙌 Tusind tak for din anmeldelse, vi er super glade for at du har været tilfreds med dit produkt 🙏

Professionelt

Hurtig levering, God kvalitet, Lav pris. Produktet fungere som det skal. Ikke en finger at sætte på noget

18. februar 2023

Hej Villads,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse🙌

Det betyder super meget at du har været glad for dit besøg her ved Trackfie og at du har været tilfreds med vores produkter🙏

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Trackfie teamet ⭐

Top klasse kvalitet

Jeg har fået et bælte fra dem og det er i virkelig god kvalitet med et fedt design som kom i en fed magnet box. Bæltet giver god støtte i tunge løft som squat dødløft og det kom meget hurtigt alt i alt et godt firma

20. februar 2023

Hej Sebastian,

Tusind tak for din søde anmeldelse🙏

Vi er super glade for at høre at du har haft en god oplevelse her ved Trackfie!!🙌

Trackfie teamet✨

Sindssyg god service den kunne ikke…

Sindssyg god service den kunne ikke blive bedre. Kvalitet på varerne er i top, rigtigt gode tilbuds de laver bliv ved med det sindsyge arbejde!

13. februar 2023

Hej Faik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🙏

Vi sætter kæmpe stor pris på at du bemærker det arbejde vi laver og har lyst til at dele det her på trustpilot.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Super fed oplevelse

Gutterne er sindssyg hurtige til at besvare spørgsmål og er altis på tråden hvis der skulle være det mindste

7. februar 2023

Hej Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🙏

Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse med Trackfie og at du har kunne mærke vores tilgængelighed🙌

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen!

Kristian - Trackfie

Svarer ikke

Svarer ikke på beskeder, når spørger dem om specifikke ting og info. Trackfie har en tendens til at kopiere andres marketingsstrategy og brander sig selv, som nogle
andre. Pas på i ikke forveksler dem med Power culture.

4. februar 2023

Hej Chano,

Vi har ikke fået en besked fra dig på vores side eller på mail + har checket og du har heller ikke skrevet til os på de sociale medier, så ved ikke helt hvorfor du mener at vi ikke svarer på beskeder😅

Kan heller ikke se at du har været kunde her ved os, så ved ikke om der er sket en misforståelse.

Vi kører 100% vores egen strategi, hvor nogle af de ting vi poster muligvis kan overlappe en smule med noget som andre brands har lavet - Men absolut ikke til forveksling og vi skjuler ikke hvem vi er 😃

Trackfie - teamet

Virkelig høj kvalitet

Jeg har både modtaget trackfies magnet holder og deres bundle pakke og jeg er ovenud VIRKELIG tilfreds med det jeg har modtaget, deres magnet er vildt god til at filme håndfrit under træningen og deres bundle pakke indeholder et leverbælte i den vildeste kvalitet hvor man også kan juristere på hvor livvidden, samt stofstraps, wristbands og kneesleeves, i højeste kvalitet så er ovenud tilfreds med deres produkter

28. januar 2023

Hej Carla,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord!🙏

Det betyder super meget at en person, der næsten har købt hele vores sortiment af produkter, har kunne se kvaliteten og værdien i det vi leverer. 😀

Vi glæder os helt vildt til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden🙌

Trackfie teamet⭐

Pisse godt produkt og hurtig levering

Bestilte deres powerlifting bundel, og det har bestemt ikke skuffet.

Pisse hurtig levering, og deres indpakning var i top klasse. Derudover er deres udstyr utrolig god kvalitet og et lækkert design

Kan helt klart anbefales

16. januar 2023

Hej Malte,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive den fine anmeldelse🙌

Vi er super glade for at du har været tilfreds med dit køb her ved trackfie😍

Vi glæder os til at hjælpe dig med din træning i fremtiden😃

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.. har købt knee sleeves, straps og deres tripod som alt sammen er i tip top kvalitet! Kan anbefales

22. januar 2023

Hej Clara!

Tusind tak for din anmeldelse😁

Vi er vildt glade for at du har været tilfreds med dit køb her ved Trackfie🙌

Vi glæder os til at du kommer igen!

Kristian⭐