1. Legetøjsbutik
  2. Legetøjs- og spilproducent

Toystation är en svensk leksaksbutik som erbjuder ett brett sortiment av färgglada, lärorika och roliga leksaker för barn i alla åldrar. Hos oss hittar du välkända varumärken som Babblarna, Cocomelon och många fler – alltid med fokus på kvalitet, trygghet och glädje. Vi brinner för att göra både stora och små kunder nöjda genom snabb leverans, personlig service och ett sortiment som inspirerar till lek, fantasi och utveckling. Välkommen till en trygg och lekfull shoppingupplevelse hos Toystation!

4,0

God

Jag fyllde i att jag ville ha…

Jag fyllde i att jag ville ha leveransen till ett specifikt utlämningsställe och fick ett nästan 3 mil bort. Leveransen i övrigt var bra och det kom i tid men själva informationen om vad jag valt vid beställningen kunde ha varit bättre, enbart produkterna fanns med i orderbeskedet.

18. november 2025

Snabb leverans

Snabb leverans, jättenöjd.

22. juli 2025

Besvarelse fra Toystation

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Roxanna! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Välkommen tillbaka till Toystation när det är dags för nästa leksaksäventyr!

det är en jättefin produkt jag köpte i…

det är en jättefin produkt jag köpte i form av en regnbågskimrande drake, jättesöt och snabb frakt!

30. maj 2025

Besvarelse fra Toystation

Tack för det härliga omdömet, Mikael! Vad roligt att du är nöjd med draken – den låter riktigt magisk! Vi uppskattar att du valde Toystation och hoppas få se dig som kund igen snart.

Stort sortiment

Snabb leverans,varor bra packade.

15. maj 2025

Besvarelse fra Toystation

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Annika! Vi är glada att höra att du uppskattar den snabba leveransen och hur vi packar produkterna. Varmt välkommen tillbaka till Toystation!

Suverän kvalitet

Kvalitet, service och användarvänlighet!

Jag vart ambivalent kring att köpa leksaker från en hemsida, föredrar att göra det i en fysisk butik. Sökte efter en specifik leksak på google och där kom sidan upp. Utbudet var bra, priserna var gudomliga. Utöver detta så var det enkelt att navigera sidan och hitta det jag var ute efter. Produkterna var av suverän kvalitet!

Slutade med att jag roffade åt mig mer än vad jag skulle köpa, sa till frugan att allt var till barnen men jag ljög. Nu har jag en Captain America i mitt kontor!

27. marts 2025

Besvarelse fra Toystation

Stort tack, Christos! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett så genomtänkt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med kvaliteten och upplevelsen hos oss. Kul att höra att Captain America har hittat hem! 😊

Snabb leverans samt bra kvalité

27. marts 2025

Besvarelse fra Toystation

Tack så mycket för ditt positiva omdöme, Rand! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på våra produkter. Välkommen tillbaka till Toystation!