1. Sexlegetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ny webshop med MEGET lave priser. Kvalitet og god kundeservice er hos os en selvfølge. På webshoppen har du mulighed for at blive "super kunde". Dette vil blive effektueret, når du har handlet for kr. 2500.-

Total god service

Total god service. Levering til aftalt tid.. Kan klart anbefales.

12. april 2017

Hej Jan

Mange tak for din anbefaling. Vi glæder os til, at kunne betjene dig igen.

Toysforfun.dk

super god forretning og billig

Har fået en god og hurtig betjening super vil klart anbefale det til andre

8. maj 2015

Hej Ove
1000 tak for ordene. Det er dejligt når vore kunder er tilfredse, og ligefrem anbefaler os.
Super god weekend til dig.

top go services

Tak fordi i er top humør og rigtigt go service knus line

8. maj 2015

Hej Line
Tak for de fine ord :-)
Vi er altid klar, hvis du skulle få brug for det.
Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds. Og vi ser frem til at handle med dig igen.

servicen er helt i top

Servicen er helt i top. God besvarelse på spørgsmål. Hurtig levering. Kvalitets produkter. Kan kun anbefale at handle hos Toysforfun. Vil se frem til et besøg i den fysiske butik på et tidspunkt.

26. februar 2015

Hej Anna Marie
Det glæder mig, at du er tilfreds med vore produkter og service. Det er altid en fornøjelse, at svare på dine relevante spørgsmål, og du må endelig blive ved med at spørge.
Vi glæder os til at møde dig i butikken på et tidspunkt.
Men venlig hilsen
Per Ruseng

Super service fra et troværdigt firma

Jeg købte inde hos dem. Fik et billede af pakken og næste dag lå den i min postkasse. har kun ros til overs for dem. De virker meget professionelle og meget flinke.

17. februar 2015

Hej Søren
Det varmer altid, når man får sådan en anmeldelse. Vi lægger os i selen hver dag, og arbejder til stadighed på at blive endnu bedre.
Vi ser frem til at handle med dig igen.

Med venlig hilsen og tak

Køb af varer

God service og vejledning
Hurtig levering at varene
Kan varmt anbefale Toysforfun

24. december 2014

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi står altid klar, hvis du har brug for os.
Med venlig hilsen og god jul

Super netbutik

Rigtig gode produkter til en super god pris. Servicen er 100% i orden.
Glæder mig til jeg skal en tur vest på, så jeg kan møde jer i butikken :-D

14. december 2014

Hej Majbritt
Tak for den fine anmeldelse... Hvis du en dag kommer i butikken, så giv dig lige til kende.. Så vanker der nemlig en kop kaffe :-)

lækker butik

super lækker butik med lidt af hvert. altid dejlig og handle der, super god betjening og altid et dejlig smil på læben af personalet. skønt man endelig kan finde en butik med udlejning af kostume også. absolut ikke sidste gang jeg kommer og handler der.

14. november 2014

Hej Ulla
Mange tak for de fine ord. Skulle du stå og mangle noget, vi ikke har, så sig endelig til, for næsten alt kan skaffes. Vi glæder os til at se dig i butikken igen.

Super kundeservice

Super kundeservice, hurtig levering.
Min mand og jeg vil helt klart handle der igen.

10. november 2014

Hej Camilla.
Det var dejligt, at vi kunne hjælpe jer. I to skal altid være velkomne tilbage.
Per Ruseng

Top hurtig service, kan klart anbefales 👍

Hurtig og venlig betjening, og produktet lever klart op til forventningen 😃

1. november 2014

Hej Helle
Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig, og ser frem til evt. at handle med dig igen :-)
Har du specielle ønsker, så hører vi gerne fra dig.
Per Ruseng

Virkelig super betjening i sær klasse 👍

Betjening i sær klasse ,personerne ved hvad de sælger og rigtig god vejledning knald gode priser , hurtig levering 👍😜👍

30. oktober 2014

Hej Frøkenpond Pond
Tak for ordene :-) Vi vil altid gøre vores yderste for at hjælpe. Så har du spørgsmål, om næsten hvad som helst, så ved du hvor vi kan findes :-)

Kan kun anbefales 😊

Kanon service, altid hurtig til at svare på spørgsmål, hurtig levering, søde folk, meget billige ting 😊lægger varer til side til man har pengene og det er ikke sidste gang jeg handler her 😊
Hilsen Gitte

26. oktober 2014

Hej Gitte
Tak for de pæne ord, det luner på en ellers kold efterårsdag. Det var rart, at kunne hjælpe dig. Du skal altid være velkommen i butikken, eller til at kontakte os, hvis et spørgsmål presser sig på.
Per

god og hurtig service

bestilte en æg men skrev jeg først kunne betale over mobilpay efter 2 dage. Det var ingen problem. Pakken blev lagt til side til mig. Tommel op for det!!
en lækker lille biks som jeg helt sikkert vil kigge mere i og se om der kommer flere vare i butikken.. Kan varmt anbefales :-)

25. september 2014

Hej Tina
Tak for de rosende ord ....
Vi er altid parate til at hjælpe dig, så kast bare opgaver efter os..

toysforfun

kanon service

kanon billigt og rigtig god og venlig service, ikke sidste gang der bliver handlet der

15. august 2014

Hej Johnny
Tak for de fine roser :-) . Du skal altid være velkommen i shoppen.

Hilsen