1. Dametøjsbutik

Tove og Kari ble kjent gjennom døtrene som er nære venninner og utviklet selv et nært vennskap. Lenge har drømmen vår vært å starte egen bedrift som nå endelig har blitt en realitet. Vi er begge over middels glad i farger og syntes ikke vi fant klær som var så fargerike og unike som vi noen ganger kunne tenke oss å gå i. Dette bestemte vi oss for å gjøre noe med og våren 2018 startet vi nettbutikk med fargerike klær som sprer gode vibber og godt humør! Vi brenner for at du skal oppdage gleden og den gode følelsen du får ved å kle deg i glade farger og gode snitt som passer DIN figur. Våre leverandører er småskalaprodusenter med lidenskap for faget sitt. De vektlegger, som oss, bærekraftig mote som er etisk produsert under ordnede forhold. Vi fokusere på å ha gode, rimelige og trendy klær til damer. Vi håper du vil hjelpe oss å spre farger og glede til folket - fortell gjerne om oss til dine venner og uvenner, familie, kollegaer, naboer, kjente og ukjente.

1,5

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 uge

IKKE køb noget der

IKKE køb noget der. De bruger fake foto’s. Det du får er IKKE som på deres billeder. Penge 100% spildt.
Når du vil returnere får du tilbudt at få den samme vare uden beregning. Og det lyder jo flot. Men ingenting sker!

13. juni 2025
Tove Kari-logo

Besvarelse fra Tove Kari

Kjære Maj,

Vi beklager dypt at du er skuffet over produktene våre og de ulempene dette har ført til.

Vi har alltid strebet etter å gi nøyaktige og detaljerte beskrivelser og bilder av produktene våre, for å sikre at kundene våre tydelig kan forstå dem. Hvis du er misfornøyd med produktet du har kjøpt eller det ikke oppfylte dine forventninger, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam på service@tove-kari.com når som helst. Vi vil raskt hjelpe deg med å løse problemet og gi deg den støtten du trenger.

Etter bekreftelse svarte kundeservicen vår på bytteforespørselen din 16. juni, men vi har ikke mottatt svaret ditt. Vi har nå sendt deg en e-post på nytt, vennligst sjekk den i tide.

Vi vil igjen uttrykke vår oppriktige unnskyldning, og håper virkelig at vi kan vinne tilbake din tillit og støtte. Hvis du har noen andre spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt oss når som helst.

Med vennlig hilsen,

Tove Kari

Vis anmeldelser på alle sprog (132 anmeldelser)