Hold jer LANGT væk!
Vi bookede en tur med waterrafting og ATV kørsel. I alt skulle turen vare max 10 timer.
1. Busturen.
Frygtelig! Chaufføren kørte helt forfærdeligt, selv efter tyrkiske standarder, hvor eks. en dobbeloptrukken linje bliver ignoreret. Vores chauffør er åbenbart forsinket og vælger flere gange at køre over 100 % af den tilladte hastighed. Rædslen kulminerer da han overhaler i så høj fart i et sving, at hele bussen skrider ud. Alle passagerer skreg og var fuldstændig rystede.
2. Ventetid. Vi sad passive og ventede i 5 stive timer i løbet af dagens program, pga. manglende organisering. Man skulle simpelthen vente på de personer, der havde booket en anden aktivitet end en selv.
Der resuterede i, at vi kom hjem 2 1/2 timer senere end planlagt.
3. Vi fik ikke vores ATV tur, da de lige pludselig var nødt til at rykke den del ind midt i programmet i stedet for bagefter raftingen som skrevet og planlagt. Og udstyret: briller og tørklæder lå i bussen og ikke til rådighed midt på waterrafting pause-stedet. Så vi blev presset til at acceptere en buggytur i stedet for.
Eneste plus var de andre turister som vi kunne snakke med, og waterrafting guiden, som var god til at skabe en sjov stemning i de timer båden var i vandet.
Ærgelig oplevelse alt i alt. Og, firmaet reagerer ikke på vores henvendelse med vores oplevelse. Ikke så meget som 1 ord.