HÅBLØST
HÅBLØST!
HAR FÅET LAVET ET TILBUD, MEN OPGAVERNE ER IKKE BLEVET UDFØRT OG EJER MORTEN BLIVER VED MED AT KOMME MED FORKLARINGER FOR, HVORFOR HAN IKKE KAN OVERHOLDE AFTALERNE.
JEG FINDER ET ANDET FIRMA!

Besvarelse fra totalbyg.info
Firma lukket.
1048, København, Danmark
HÅBLØST!
JEG FINDER ET ANDET FIRMA!

Besvarelse fra totalbyg.info
Et nyt Decra/Aerodek-tag, tilhørende isolering samt nye lofter i stuerne blev til et mareridt.
Jeg er ikke fagmand, men syntes, der var mange fejl og mangler. Vi betalte derfor en beskikket bygningssagkyndig for at se arbejdet igennem. Hans konklusion var: "Ved besigtigelsen er det konstateret, at tagbelægningerne, undertaget, inddækningerne, skotrenderne, efterisoleringen og nye lofter ikke er udført iht. montagevejledninger fra producenterne eller anvisninger i Træ 67."
Flere ting har han slet ikke udført, f.eks:
1. Vi havde to lufthætter fra badeværelser og en fra emhætten før, han har kun sat lufthætten til emhætten op igen. Fugten fra badeværelserne går nu direkte op i isoleringen.
2. Tagvinduet er mindre end det i tilbuddet lovede, og lysningen omkring er afleveret uisoleret.
3. Ifølge tilbuddet vil han montere nye inddækninger med Wakaflex. I stedet har han bare forsøgt at banke de gamle blyinddækninger på plads, hvilket ikke er lykkedes.
4. Aerodek-tagpladerne lå i mange tilfælde så løse, at der var stor risiko for, at de/taget ville blæse af i en storm.
5. Trapezpladerne over en lille terrasse var så dårligt skruet fast, at de lå og klaprede lige udenfor soveværelset - ved bare lidt vind fra vest.
Vi har adskillige gange henvendt os til firmaet for at få fejlene og manglerne udbedret. I starten lovede direktøren, at det nok skulle blive lavet, men uden der skete noget. Nu er han holdt op med at tage telefonen, svare på mails og svare på SMS'er. Han er ganske enkelt forsvundet med vores kvarte million, og vi står tilbage med et hus, der er i dårligere stand end før renoveringen.
Totalbyg bruger ikke faglært arbejdskraft (bekræftet af hans hjælpere), og jeg tvivler på, direktøren selv har en faglig uddannelse (ift taglægning). Han har formodentlig gået på handelsgymnasiet og har lært at lave firmaer og få papirarbejdet og firmaerne til at se smarte og fancy ud, men tømrer eller noget i den retning tvivler jeg stærkt på, han er. Tager jeg fejl, har han i alt fald ingen faglig stolthed overhovedet.
På bilen står "Tag med faglighed og garanti". Det er ganske enkelt ikke korrekt. Firmaets garanti er intet værd.
Jeg laver i øvrigt snarest en blog/hjemmeside, der fortæller om mit dyre møde med firmaet, dets direktør og hans forskellige firmaer. Når den er oppe at stå, kommer adressen her.
ALDRIG NOGENSINDE HAR JEG OPLEVET SÅ DÅRLIG ET FIRMA!
ESBEN HAR BOGSTAVELIGTALT TAGET R**** PÅ OS. VI KAN IKKE LÆNGERE FÅ FAT PÅ HAM.
VI HAR STÅET MED ET HUS I 2 UGER UDEN TAG, INGEN MATERIALER, VI HAR RINGET TIL XL BYG, DER ER SLET IKKE BESTILT NOGEN MATERIALER HOS DEM SOM HAN SAGDE!!
I NAT STOD DER IND MED VAND I HELE HUSET. ALDRIG NOGENSINDE BRUG HAM.
HAN SKILLER HUSET AF OG GØR IKKE MERE DEREFTER.
HAN ER LØBET MED VORES PENGE!!
Dygtige håndværkere. Kort sagt.
Det er sådan en håndværker skal være. Jeg havde et hold håndværkere ude og skifte mit tegltag. Det gik rigtig fint og de var færdig hurtigere end planlagt. Jeg var pågående med, at de skulle igang hurtigt og de startede så dagen efter. Det kalder jeg service!
Mit tag har en lang levetid, men har jeg andre opgaver bruger jeg klart totalbyg igen