Hej TotalAV Jeg ønsker ikke længere at benytte programmet TotalAV. da mit firma er ophørt. Programmer som jeg modtog forleden ønsker jeg ikke at anvende, derfor har jeg slettet den e-mal som jeg... Se mere

Pålidelig, hurtigt og intuitiv selv i gratis version. Virker upåklageligt på iphone, ipad og mcbook pro. Havde tidligere anvendt Mcafee og avirs. Vil ej gå tilbage til disse 2.
Antivirus fjerne EAs anticheat.exe fil så du skal enten Repair eller geninstallere spillet. Fik en guide til hvordan jeg satte filen på den tilladte liste. Så de får 2 stjerne mere for det er ikke... Se mere
Hej jeg har været igang med at hjælpe min n abo Helga Nygaard, med at installere TotalAV. Firmaets registreringsnummer 10161957 Desværre har jeg installeret for meget, det gælder: Safe Br... Se mere
Om TotalAV
A global security technology company providing hassle free cybersecurity for our users. Premium users can benefit from an extensive anti-malware database which provides advanced real-time protection ensuring full protection from harmful threats and viruses. Our antivirus is trust by millions of people across the globe.
We are one of the fastest growing antiviruses on the planet. Our initial focus was on developing an industry leading antivirus, since then we have developed an array of security tools to provide a fully comprehensive security capable of preventing even the most advanced cyber-crime attacks.Kontaktoplysninger
USA
- totalav.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Lusket
Jeg tror de er helt bevidst om deres luskede metode, om hvordan de skal rive penge ud af folks konto. De trækker et uhørt højt beløb for et abonnement man ikke har aftalt. Så skal man efterfølgende sige nej dette abonnement man slet ikke har godkendt, eller blevet varslet om. Jeg har en kraftig mistanke om at deres forretningsmetoder er: går den, så går den. Stoler ikke på dem, og har ikke tillid til at det skal have mine kortoplysninger. Pas på.

Besvarelse fra TotalAV
Fuldstændig umuligt st komme forbindelse med firmaet. Har opsagt mit abonnement, som var gratis, men de forsøger at kræve penge for noget jeg ikke har bestilt. Oplevelsen kan ikke være værte
Fuldstændig umuligt st komme i forbindelse med firmaet

Besvarelse fra TotalAV
Undgå fælden man aldrig slipper ud af igen!!!
Efter adskillelige forsøg på at afmelde abonnement med deres forsøg på at trække penge fik jeg nok, og måtte deaktivere betalingsmidlet. Efterfølgende fortsætter de med at spamme min email med 70% rabatter !? Selvom jeg har frameldt alt markedsføring via deres frameld knap i email. Er gået over til Avast antivirus nu.

Besvarelse fra TotalAV
Hold jer fra dette firma
Efter min sikkerhedspakke fra total av var udløbet , søgte jeg på pris for en ny pakke,d 12-2-2024 og søgte bla igen på total av, jeg gik væk fra det igen.Stor blev min forbavselse, da der kort efter kom besked fra paypal, at der var trukket 119€ til total av. Jeg skrev straks til total av, og jeg blev tilbudt en rimelig rabat af Martin Reynolds Customer Service Representative. Så jeg tænkte, at det kan jeg godt betale for at slippe for videre korrespondance. Det skal lige oplyses, jeg har aldrig godkendt købet heller ikke været inde på paypal med kode og slet ikke bedt om automatisk træk fremover . Jeg har aldrig modtaget rabatten, jeg har skrevet til total av 2 gange og modtaget autosvar, at jeg vil få svar i løbet af 48 timer, men intet er sket. Jeg har fjernet visa kort fra paypal konto og overvejer at nedlægge paypal konto. Endvidere respekterer total av ikke fortrydelses reglen.

Ikke god oplevelse.
Rigtigt dårligt firma. Har du først tegnet et abonnement, er du fanget. Hvis du ikke kan finde ud af at opsige eller det driller, er der ingen hjælp at hente. Dvs man er stavnsbundet til abonnementet, det eneste jeg kan gøre, er at spærre mit Dankort, for banken kan ikke gøre noget.
Ikke et anbefalelsesværdigt firma.

Besvarelse fra TotalAV
TOTALAV bliver ved med at trække penge…
TOTALAV bliver ved med at trække penge fra ens konto, og man kan ikke få fat i en forståelig supporter eller melde sig fra og lukke sin konto....HOLD JER LANGT VÆK FRA TOTALAV.....FIND JER ET DANSK VIRUS PROGRAM...
Så sender de link man skal afmelde fra men der sker ikke en pind.....men pengene trækker de bare i en konto

De lover gratis det 1.år
De lover gratis det 1.år, men det er løgn og den mdr opkrævning stiger og stiger. Kunne ikke komme i kontakt med dem så jeg måtte til sidst spærre mit kort og bestille et nyt.

Besvarelse fra TotalAV
di har lige hævet 123 EUR jeg har sagt…
di har lige hævet 123 EUR jeg har sagt det op for flere år siden så vil gerne have penge tilbage

Besvarelse fra TotalAV
Tænk jer om inden i downloader TotalAV
Ingen forudgående tilsendelse af faktura eller info om fornyelse af abonnement. Opdagede det tilfældigvis ved at min bank sendte mig en sms om at der var trukket € 123,75
Jeg blev så gal over at man bare trækker et beløb på min konto uden at varsle. Jeg har sagt mit abonnement op, og ønsker ikke at gentegne det nogensinde.
Og selvom det jo er et internetkøb, så er der ingen mulighed for at annullere det såkaldte køb. Jeg anmelder dem til forbrugerklagenævnet!
! Ren bondefangeri !

theres extra charges
Tilbyder AV årlig beskyttelses tilbud…
Tilbyder AV årlig beskyttelses tilbud på1.99 Euro, men med småt står næste MÅNED betales 9,95 Euro og hver efterfølgende måned. Det giver en årlig pris på 111,44 Euro = ca. 836kr om året.
Alt i alt et rigtigt dårligt tilbud = bondefangeri.

Besvarelse fra TotalAV
Gik ind og bestilte gratis…
Gik ind og bestilte gratis prøveversion, men opdagede dagen efter at der var trukket 170,00 EUR på min konto. Kan ikke lige finde et kontaktsted til firmaet.
Så vær vågne når der bestilles en gratis version. Sitet fortjener ikke en stjerne, men var nødt til at give en, for at kunne skrive.

De er ren bedrageri
De er ren bedrageri. De snyder de hæver penge selvom du nægter at have dem. Jeg kan på ingen måde får min penge tilbage. Den værste antivirus der snyder og du kan ikke have kontakt med dem. Det er så ringe. lade være med at bruge dem.

Fupprodukt!
Jeg skriver på baggrund af min fars oplevelse.
Siden september 2023 er der blevet hævet penge på min fars konto åbenbart fra jer - TotalAV.com (dvs. 5 gange hævet). Der bliver hævet 9,95 euro pr gang.
Det eneste der står på teksten ved hævningen er:
totalAV.com \\833-2018681\
Problemet er bare at han ikke har oprettet en konto ved jer. Dvs. han har ikke udfyldt kortoplysninger, han har ikke aktiveret abonnement på google play store, han har ikke jeres app installeret, og han er ikke oprettet med en e-mail i jeres system.
Jeg har prøvet at tilgå jeres system for at afmelde, men han har tydeligvis ingen konto med sin e-mail.
Så han har ingen måder at afmelde det abonnement i jeres system, som han aldrig har aktiveret og banken kan ikke hjælpe.
I trækker bare penge hver måned uden han har købt eller har et produkt, og vi kan ikke afmelde noget som ikke er tilmeldt.
Det her virker klart som et svindelnummer!
Hvordan afmelder vi det?

Igen skuffet
Synd, at et firma, som har et fantastisk produkt har så en elendig kundeservice. Har skrevet og skrevet, men har stadig, ikke kunne få kontakt med den person, som lovede mig penge retur. Robot svar på engelsk og tysk, og svar fra en helt 3. hvor, man ikke var i tvivl, om at det var google, som oversatte. Men har stadig ikke, fået mine penge retur, som jeg blev lovet. Sjovt nok, fungerer kommunikationen bedst, her på Trustpilot...

Besvarelse fra TotalAV
Orientering om fornyelse er pakket ind i marketingsgejl, så man overser at der sker fornyelse
Ved køb lover totalav at jeg modtager en mail inden fornyelse. Programmet fungerede dårligt på mine enheder så jeg afinstallerede det efter få måneder. Jeg er nu blevet opkræve et år mere uden varsel.
Det viser sig så godt nok at jeg har fået en mail - problemet er bare at det er en veludført marketingmail, hvor der lidt "skjult" inde i et afsnit i bunden står at abonnementet blev fornyet. Så langt har jeg selvfølgelig ikke læst, men slettet det med den antagelse at det var spam.
En besked om fornyelse mener jeg skal være en klar og utvetydig orientering om fornyelsen. Det skal ikke være pakket ind i smart marketing, i det håb at kunden overser det og "hænger" på fornyelsen.
Der er i øvrigt ingen måde at komme i kontakt med virksomheden på, så derfor denne anmeldelse.

Umuligt at opsige abonnementet
Umuligt at opsige abonnementet. Taler med chatbots og medarbejdere. Som forsøger med alle mulige tilbud om rabatter. Og endeligt til sidst sender et opsigelseslink.
I dette skal man trykke endnu på et link, som beder om en kode som skulle sendes til en. Men som aldrig kommer.
Jeg har endda aldrig bedt om betalings abonnement! Men men udsættes konstant for fælder, så jeg er måske kommet til at trykke på noget.
Ironisk, da det er et firma, som skulle sikre mod virus. Og som selv er det😵💫
Update: har nu fået mail fra TotalAv, at mit abonnement er afsluttet, og jeg får pengene tilbage som var trukket på PayPal.

Umuligt at installere
Umuligt at installere. Hver gang jeg prøver at installere, bliver jeg sendt rundt i et loop, hvor jeg skal downloade programmet, der derefter åbner en side, der beder mig aktivere programmet, der sender mig videre til at skulle downloade programmet etc. Help Center svarer ikke. Spild af penge.
11.2.2024
Prøver at kontakte dem på linket her, men linket er dødt. Inde på deres supportside er der kun instruktioner, men ingen mulighed for at kontakte support. Stadig kun 1 stjerne.

Tager dine penge
Jeg have været inde på deres hjemme side for at bestille deres VPN, har beslutter jeg mig for at købe 1 år abonnement, men da jeg skal godkende med mit id, fortryder jeg og annullere min betaling. Her 2 dage efter har de trukket pengene og jeg har ikke fået hvad jeg har betalt for. Hold jer væk virkelig en dårlig virksomhed