totaalBED - Zwolle Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Grote Voort 84, 8041 BH Zwolle, Overijssel, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel zijn we goed, gelukkig niet opdringerig, geholpen (daar kunnen wij heel slecht tegen haha). Dus besloten dat we hier ons nieuwe bed wilden kopen. Ook de levering verliep soepel en de mann... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bij aflevering van de box spring matrassen zouden ook mijn oude matrassen meegenomen worden. Immers afgesproken en ook voor betaald. Op de bon (van ongeveer 8wk geleden) heeft gestaan dat ik ze zelf h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste contact in de winkel voelden we ons gehoord en begrepen. Uitgebreide info gehad, uitgebreid kunnen testen. Na de gemaakte keuze bleek dat een van de opties vanwege onze bestaande bed... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Madrasbutik

Om totaalBED - Zwolle

Skrevet af virksomheden

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.639 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Een halve nacht op kussen met 2 slopen…

Een halve nacht op kussen met 2 slopen er omheen , bevalt niet , stijve nek en schouders, heb gebeld of dit geruild kon worden voor een zachter kussen, kon niet!!!!!!
Wat is het verschil tussen een beslapen matras en een halve nacht beslapen kussen????? Dit is voor mij een raadsel, terwijl dat bij anderen wel kan.

11. maj 2025

Beste Herman,

Hartelijk dank voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het comfort van je nieuwe kussen. Mijn collega uit ons filiaal in Zwolle zal contact met je opnemen om hierover in gesprek te gaan.

Susanne

Klantenservice TotaalBED BV

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede uitleg en hulp bij keuze!

Goede uitleg bij keuze van matrassen en kussens. Nooit eerder bij stilgestaan. Bezorging op afgesproken tijd: vlot, goed en met humor. Top!

11. maj 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de uitleg over matrassen en kussens. We streven ernaar om onze klanten te helpen de beste keuze te maken voor hun slaapcomfort. We zijn ook blij dat de bezorging soepel verliep.

Klantenservice TotaalBED.

Aankoop bed

Na eerst een verkeerde levering goed opgepakt en opgelost.

5. maj 2025

Beste Marcel,

Vriendelijk dank voor deze mooie review, wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en vriendelijke man die geholpen…

Goed en vriendelijke man die geholpen geholpen en vriendelijke en snelle jongens die het brachten

20. april 2025

Beste heer/mevrouw Hagen - Jonkman,

Dank je voor jouw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.

Het kon niet beter

Vanaf het moment dat we binnenliepen waren we meteen al goed welkom geheten. De hulp om het perfecte bed te vinden was uitmuntend. Er werd echt overal aan gedacht.

20. april 2025

Beste meneer, mevrouw Huizing,

Bedankt voor jouw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je je welkom voelde en dat je de hulp bij het vinden van het perfecte bed heeft gewaardeerd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Susanne

Klantenservice totaalBED BV

Tevreden!

Goede prijs. Vlotte levering. Verstelbare bodems hebben hier langer garantie dan bij beter bed.

26. april 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeker gewaardeerd!

Wij wensen je een optimale nachtrust toe!

Klantenservice TotaalBED BV

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helemaal top qua winkel, bezorging en installatie

Zeer tevreden in de winkel, voor de uitleg van diverse mogelijkheden. En zeer tevreden over de snelle levering, installatie en hardwerkende jongens! Ze nemen echt de tijd voor je!

26. april 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

Bedankt voor jouw prachtige review!

Het is fijn te om te horen hoe goed onze medewerkers je geholpen hebben. Ik zal jouw complimenten doorgeven aan onze bezorgers en slaapadviseurs die jou met veel zorg en aandacht geholpen hebben.

Goed advies en installatie

Ten eerste goed advies. Wilde graag een hoger bed dan normaal. Dacht moet een geheel nieuw bed, maar door goed advies gewoon een nieuwe ombouw en nieuwe lattenbodems. En installeren ging snel en kundig. Keurig alles netjes uitgelegd en alle verpakkingsmateriaal meegenomen.

21. april 2025

Beste heer/mevrouw Chaky,

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en het advies dat je hebt ontvangen en dat je met behulp van ons advies een passende oplossing heeft gevonden voor jouw behoeften. We zijn ook blij dat de installatie snel en vakkundig is verlopen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen jouw positieve feedback.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima geholpen in de winkel.

Prima geholpen in de winkel.
Duidelijke uitleg en rustig de tijd nemen.👍👍👍

13. april 2025

Beste heer/mevrouw Vonk-Van Achthoven,

Heel hartelijk dank voor deze fijne review, wij waarderen het zeer!

Heel goed advies

Heel goed advies. Nemen er de tijd voor. Super mooi bed. Slaapt heerlijk.

18. april 2025

Beste R. Breukelman,

Wat fijn om te zien dat je goed advies hebt gekregen en dat er alle tijd voor je is genomen om goed naar je te luisteren.
Ook erg fijn om te zien dat je bed heerlijk slaapt en dat ie ook nog eens super mooi is!

Perfect

In de winkel heel vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. De levering en afhandeling was helemaal prima.

9. april 2025

Beste Marian,

Wat fijn om te zien dat je in de winkel vriendelijk geholpen bent en dat je goed bent geadviseerd.
Ook erg fijn om te zien dat de levering goed is verlopen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

aardig medewerkers en ze waren vlug…

aardig medewerkers en ze waren vlug klaar met het monteren van het bed heel professioneel

11. april 2025

Beste Rob,

Wat fijn om te zien dat de medewerkers bij totaalBED Zwolle aardig waren en dat ook de monteurs je bed snel en professioneel hebben gemonteerd!

goede service

Fijne matrassen. Goede levering

31. marts 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw matrassen en de levering.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een heel goed winkel voor bedden

Het bed alles keurig geinstalleerd en ben heel tevreden over het bed ligt heel lekker en bovendien alle verpakkingsmateriaal meegenomen. En ook het vermelden waard bij aanschaf heel voordelig een showmodel nachtkastje gekocht en bovendien door een verkoopster persoonlijk bij mij thuis gebracht! Gewoon top!!

7. april 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe bed. Het is fijn te weten dat de installatie soepel verliep en dat u tevreden bent met het comfort van het bed. We waarderen ook uw complimenten over de service die u heeft ontvangen bij de aankoop van het nachtkastje. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Beste Ilse,

Wat fijn om te zien dat je zo blij bent met je nieuwe bed!

Hartelijk dank voor je review.

Welterusten

Goed geholpen in de winkel en toen de leverdatum
2 weken later werd,is er ten compensatie een extra
onderlaken geleverd.Prettige ervaring.

4. april 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede hulp gehad in het filiaal in…

Goede hulp gehad in het filiaal in zwolle, er word echt gekeken naar je slaaphouding en de wensen die je hebt voor een boxspring in mijn geval. Ook word er rekening gehouden met het budget wat je hebt. Duidelijk contact over levering en het bed was netjes verpakt en in elkaar gezet.

3. april 2025

Beste Danique,

Wat fijn om te zien dat je goede hulp hebt gehad in ons filiaal in Zwolle en dat er goed met je is meegedacht bij het uitzoeken van jouw bed.
Ook erg fijn om te vernemen dat de levering goed is verlopen en alles netjes in elkaar is gezet.
Hartelijk dank voor jouw review en beoordeling en heel veel plezier gewenst met jouw boxspring. Slaap lekker!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima service en netjes gebracht en in…

Prima service en netjes gebracht en in elkaar gezet en netjes uitgelegd hoe en wat

Helemaal te vrede!

27. marts 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

Dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en de montage.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Aankoop showroommodel

Goed: laten zien wat je hebt voor directe verkoop in de showroom, meerdere opties
Kan beter: bezorgen bij de klant ipv laten ophalen (kan meerprijs voor worden gerekend). Afrekenen bij de kassa duurde erg lang, kan duidelijk beter door b.v. de prijzen van artikelen in de showroom al vast in systeem van Totaalbed te zetten. B.v. aan de hand van een artikelnummer.

20. marts 2025

Besvarelse fra totaalBED - Zwolle

Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We zijn blij te horen dat je onze showroom met meerdere opties waardeert.

We begrijpen dat het vervelend is om je aankoop zelf op te halen. We zullen je feedback zeker meenemen in onze overwegingen voor de toekomst. We streven ernaar om onze kassa-ervaring te verbeteren en zullen kijken naar manieren om het afrekenproces te versnellen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jan is een regelrechte topper!

Jan is een regelrechte topper!

21. marts 2025

Beste meneer/mevrouw Schut,

Bedankt voor je review en de complimenten naar Jan! We geven ze door.