totaalBED - Utrecht Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Zeelantlaan 47-49, 3526 AK Utrecht, Utrecht, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Service is uitstekend geweest en alles was duidelijk .En het bed is goed afgeleverd op juist tijdstip juiste dag . Het bed ligt naar onze wens wij zijn zeer tevreden dan ook over totaal bed geen bijzo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijs kwaliteit verhouding. Op tijd geleverd bezorging ook volgens afspraak netjes gebeld voor ze er waren. Uitgepakt en in elkaar gezet en ze hebben de rotzooi meegenomen. Plastic en karton en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede ervaring bij totaalbed. Goed geholpen in de winkel, communicatie voor de levering was goed, personeel van de bezorging was erg vriendelijk en snel. En het bed ligt heerlijk! Echt een verade... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prettige winkel met een vriendelijke dame die ons vanalles heeft uitgelegd over de boxspring en topper. We hebben op verschillende bedden met verschillende toppers gelegen en toen een keuze gemaakt. A... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Madrasbutik

Om totaalBED - Utrecht

Skrevet af virksomheden

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.584 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel goed geholpen. Alles netjes afgeleverd en in elkaar gezet. Vriendelijk personeel.
Goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering.

9. maj 2025

Beste Irma,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen in de winkel in Utrecht en dat ook de aflevering goed is verlopen en alles netjes in elkaar is gezet.

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Geweldige service! Topbed!

Vandaag mijn bed binnen, en wat een goede service bieden ze! Zetten het netjes op binnen voor je, en werken netjes.

Aan de verkoper Marcel van filiaal in Utrecht nog de meeste dank, dacht goed mee en wist in te spelen op mijn wensen!

Zeker een aanrader om hier je bed te kopen!

14. maj 2025

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het nieuwe bed en de service die je hebt ontvangen. Het is fijn om te horen dat onze medewerkers je goed hebben geholpen en dat je een prettige ervaring heeft gehad.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles op tijd en netjes geleverd.

Alles op tijd en netjes geleverd. Verkoper denkt goed mee.

3. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank voor deze mooie positieve feedback! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de levering en de service.

Deskundige uitleg

Deskundige uitleg

5. april 2025

Beste meneer Mak,

Erg fijn om te zien dat je deskundige uitleg hebt ervaren in ons filiaal in Utrecht!

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

goede hulp

Goed geholpen in de winkel met duidelijke uitleg.
Het nieuwe bed was goed bezorgd en snel in elkaar gezet.

31. marts 2025

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de levering van uw nieuwe bed.

Bed gekocht in Utrecht

Bed gekocht in Utrecht. Geholpen door een kundige verkoper.
Levering bed duurde helaas twee weken langer dan aanvankelijk gedacht.
Bed is heerlijk. Bezorgers plaatsten het ook snel en vakkundig. Dit is de tweede keer dat wij een bed kopen bij Totaalbed (aantal jaren terug een bed voor zoon er gekocht) en net als toen ook nu zeer tevreden.

3. april 2025

Hallo Janny,

Bedankt voor jouw positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je nieuwe bed en de service die je hebt ontvangen in onze winkel in Utrecht. We begrijpen dat de vertraging in de levering teleurstellend was, maar we zijn blij dat de bezorgers het bed snel en vakkundig hebben geplaatst. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen jouw feedback.

Met vriendelijk groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij voelde ons erg welkom en wij zijn …

Wij voelde ons erg welkom en wij zijn fantastisch geholpen door een knappe jongeman!! Hij is erg klantvriendelijk en bood ons gelijk een heerlijk bakje koffie aan. Er is enorm veel keuze. Maar deze jongeman heeft alle tijd voor ons genomen om voor ons het perfecte bed te vinden. Ik wacht met smart af vandaag zodat we vanavond heerlijk in ons nieuwe bed kunnen slapen. Bedankt Marcel!!!
Met vriendelijke groet een zeer tevreden klant!!

3. marts 2025

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht

We zijn ontzettend blij te horen dat u zich zo welkom voelde en dat u zo goed geholpen bent! Het is fantastisch om te lezen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met onze medewerkers. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en het klinkt alsof onze medewerker dat in uw geval zeker heeft gedaan. We hopen dat u van uw nieuwe bed zult genieten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bezorgers waren fijne jongens deden…

De bezorgers waren fijne jongens deden hun wer rustig en goed

14. marts 2025

Beste heer/mevrouw Bezooijen,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de bezorging.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel geduldig en vakkundig…

In de winkel geduldig en vakkundig geholpen, alle vragen kunnen stellen.
Het bezorgen en in elkaar zetten was ook goed geregeld en nog wat nuttige tips gekregen over het beddengoed.

15. marts 2025

Beste Isabel Julia,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te zien dat jij geduldig en vakkundig bent geholpen en dat jij alle vragen hebt kunnen stellen in jouw winkelbezoek.
Goed om te zien dat ook de bezorging goed is verlopen en dat de monteurs je zelfs nog van wat nuttige tips hebben voorzien.
Veel plezier gewenst met jouw slaapkamerartikelen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring

De mensen in Utrecht zijn zeer vriendelijk, maar de klantenservice helaas niet voor vaste klanten. Mijn moeder had een bestelling gedaan en twijfelde erg en wilde het binnen 3 dgn toch annuleren en iets ander voor nemen . Maar annuleren kon niet want ze had getekend in de winkel, wel ruilen, maar dat moest voor het complete bedrag. En dat was geen doen ... resterende bedrag terug was ook geen optie. Dus nu erg veel geld weg voor niks, alleen voor annulering kosten. Jammer dat er niet voor meerdere opties wordt gekeken. Mensen bestel niet in de winkel maar gewoon online hier dan krijg je tenminste je geld terug!!!
Helaas!!!! Wij kopen nooit meer bij jullie.....als jullie zo met vaste klanten omgaan. Jammer!!

20. marts 2025

Beste Jenny,

Wat vervelend om te vernemen dat je dit zo hebt ervaren.

Wij hebben afgelopen week contact met jou gehad en daarin heb je aangegeven dat jij de order zonder opgave van reden zou willen annuleren.

Volgens de wettelijke voorwaarden hebben wij je de annuleringskosten die wij berekenen bij het annuleren van de order voorgelegd. Jij gaf daarbij aan dat je liever iets anders uitzocht voor hetzelfde bedrag. Wij zijn hiermee akkoord gegaan.
Later gaf jij alsnog bij ons aan de order toch te willen annuleren tegen de besproken annuleringskosten.

Het is jammer om te vernemen dat je hier niet tevreden mee bent, maar wij hebben hierin gehandeld op wens van jou. We hadden tevens ook de order door kunnen laten gaan, die jij in eerste instantie zelf in onze fysieke winkel hebt geplaatst.

Wanneer jij nog vragen hebt omtrent de voorwaarden van de annulering, verwijs ik je graag door naar de CBW-voorwaarden waar wij bij aangesloten zitten.
Mocht je nog vragen aan ons hebben mag je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op 038-4554012 of via service@totaalbed.nl

Het spijt mij om je hierin teleur te moeten stellen, maar hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd.

Super geholpen

Super geholpen, fijn advies en de verkoper dacht mee in de prijs.

Wij slapen na 8 weken in een heerlijk bed.

7. marts 2025

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe bed en de service die u heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Bijna een tien

Ik ben tevreden over de mensen in de winkel, men begreep wat ik wilde en ik kreeg goed advies. Klein min puntje, de levertijd zoals besproken in de winkel was niet haalbaar, verder is de levering goed verlopen. Het bed met toebehoren is naar wens en lijkt goede kwaliteit

6. marts 2025

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht

Dank u voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service in onze winkel en dat u goed advies heeft gekregen. We vinden het jammer dat de levertijd niet overeenkwam met de besproken tijd. We streven ernaar om onze levertijden zo nauwkeurig mogelijk te communiceren en zullen dit intern bespreken om dit in de toekomst te verbeteren.

Beste Hogenberk,

Fijn om te vernemen dat jij duidelijke en flexibele communicatie hebt ervaren!
Hartelijk dank voor jouw review en beoordeling.

Prima partij

2. marts 2025

Beste Ralph,

Hartelijk dank voor jouw positieve review!

We werden gezellig ontvangen

We werden gezellig ontvangen. Wisten wat we wilden dus dat was goed. Was koud dus lekker verwend met koffie.

2. marts 2025

Beste familie Kersten,

Wat fijn om te zien dat jullie gezellig zijn ontvangen bij totaalBED in Utrecht onder het genot van een kopje koffie!
Hartelijk dank voor jullie positieve review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed geholpen in de winkel met…

Zeer goed geholpen in de winkel met super advies, bij levering: top service van de monteurs en heel vriendelijk.
De materialen die geleverd zijn, voldoen aan onze verwachtingen.

16. februar 2025

Beste Arnold,

We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. Het is geweldig om te horen dat je positieve ervaringen hebt gehad in de winkel, tijdens de levering en met de materialen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel goed geholpen in de winkel

Heel goed geholpen in de winkel. Gelegenheid werd geboden er even rustig op te liggen en er nog over te denken. Supersnelle keurige levering. Bed was in echt nog mooier van kleur dan in de showroom doordat er in showroom weing daglicht was.

7. februar 2025

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht

Bedankt voor jouw review Sophie.

We zijn enorm blij om te horen dat we je naar alle tevredenheid geholpen hebben!
Heel veel slaapplezier met jouw nieuwe boxspring!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

TOP bed en fijne service

Goed advies, mooie boxspring voor een schappelijke prijs, fijne service, vriendelijk personeel en inmiddels ons vaste adres als het gaat om bedden en matrassen. Daarnaast wordt geen aanbetaling verlangd bij het plaatsen van de order en dat vind ik, gelet op het aantal bedrijven dat omvalt, een grote pre.

23. november 2024

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe boxspring en de service die u heeft ervaren. Het is fijn om te weten dat u onze winkel waardeert als uw vaste adres voor bedden en matrassen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen uw complimenten over onze vriendelijke medewerkers.

Klantenservice TotaalBED BV

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn geholpen,zelfs met de feestdagen…

Fijn geholpen,zelfs met de feestdagen op leen bedden kunnen slapen.
De jongens die het bed kwamen brengen hebben het super gedaan.
Chapeau zeker aan te bevelen.

6. februar 2025

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.
We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet om onze klanten te helpen.

Helemaal prima

Helemaal prima. Pluim voor de chauffeurs.

2. februar 2025

Hallo Bas,

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. We waarderen jouw positieve feedback en zullen deze delen met ons team.

Klantenservice totaalBED

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.