Service is uitstekend geweest en alles was duidelijk .En het bed is goed afgeleverd op juist tijdstip juiste dag . Het bed ligt naar onze wens wij zijn zeer tevreden dan ook over totaal bed geen bijzo... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede prijs kwaliteit verhouding. Op tijd geleverd bezorging ook volgens afspraak netjes gebeld voor ze er waren. Uitgepakt en in elkaar gezet en ze hebben de rotzooi meegenomen. Plastic en karton en... Se mere
Virksomheden har svaret
Hele goede ervaring bij totaalbed. Goed geholpen in de winkel, communicatie voor de levering was goed, personeel van de bezorging was erg vriendelijk en snel. En het bed ligt heerlijk! Echt een verade... Se mere
Virksomheden har svaret
Prettige winkel met een vriendelijke dame die ons vanalles heeft uitgelegd over de boxspring en topper. We hebben op verschillende bedden met verschillende toppers gelegen en toen een keuze gemaakt. A... Se mere
Skrevet af virksomheden
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Zeelantlaan 47-49, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat ik besteld had werd keurig opgeleverd binnen de afgesproken tijd. Aandacht van de salespersoon in de vestiging van Utrecht was ook top.

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Ik ben tevreden over onze ervaring. Alle informatie was hele duidelijk, medewerkers was hele vriendelijk. Onze bed is op tijd geleverd

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Zowel de ervaring in de winkel als de aflevering verliepen vlot, met goede service en erg professioneel. In de (wederom) geholpen door Marcel, erg prettige verkoper die écht luisterde naar onze wensen.

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Vriendelijke kundige jonge mannen. Alles was perfect in elkaar gezet. Netjes op tijd en van te voren even gebeld of we thuis waren. Dikke 10 👍

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Vriendelijke dame die ons geholpen heeft om ons bed zo snel mogelijk bij ons te krijgen

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Goede begeleiding bij het kiezen van een passende boxspring, alle tijd om te testen.
Prima service bij het plaatsen van het bed en verwijderen oude bed!

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
In de winkel utrecht goed advies gehad. De levering en plaatsing verliep ook vlekkeloos. Wij zijn blij

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Super goed en fijn geholpen door Marcel! Een prachtig bed samengesteld en goed en duidelijk advies gekregen en het belangrijkst, eerlijk advies

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Ze hebben mijn matras binnen 15 min verwisseld. Oorspronkelijke tijk eraf nieuwe vulling erin. Alles netjes gedaan , en oude meegenomen. Perfect.

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
We kwamen de winkel in en Marcel stapte op ons af en nam ons mee in het zoeken van een nieuwe boxspring. Hij denkt met je mee en neemt hier ook de tijd voor. Dankjewel voor de goede service!

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Verkopers in de zaak waren erg aangenaam beide keren dat we er waren...

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
"We’re very happy with our purchase. Everything was delivered on time and went according to plan.
The team that installed the bed was friendly, efficient, and clearly skilled at their work.
Highly recommended!"

Besvarelse fra totaalBED - Utrecht
Beste Totaalbed. Erg tevreden over de verkoper in uw winkel. De jongens die het bed kwamen brengen waren ook erg vriendelijk maar kregen het hoofdbord niet naar boven via het trapgat en dat bord heeft een ander montage ivm hoogte van de poten. Dus het verzoek dat zelf te doen en het bord buitenkom naar binnen te brengen. Echter de dag erna probeer ik zelf het hoofdbord met hulp naar boven te brengen dat dat ging zonder problemen gewoon via het trapgat… Vreemd toch?