Mandy in de winkel in Nijmegen, top! Lekker no nonsens en duidelijk. Nam de tijd en niet opdringerig. Alles verliep precies zoals ze heeft uitgelegd. Bezorgservice ook prima! Netjes volgens afspraak 3... Se mere
Virksomheden har svaret
Allereerst fantastisch geholpen door de verkoper in het betreffende filiaal. Gunstige prijzen t.o.v. de concurrentie. Doet echter niets af aan de kwaliteit. De boxspring is schitterend geworden en ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Nieuw topper besteld, nadat onze topper na 8 jaar wat ingedeukt was. Prima geholpen in de winkel met goed advies. Ter vergelijking zijn dezelfde type toppers bij ander winkels ( Beter Bed, Swiss Sen... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijne uitleg gehad over mogelijkheden en opties in de winkel. En een mooie korting gekregen. Levering iets later dan gepland maar de moeite van het wachten waard. Installatie perfect verlopen. Op tijd... Se mere
Skrevet af virksomheden
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Wijchenseweg 178, 6538 SX, Nijmegen, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De service in de winkel, de levering en de plaatsing waren perfect.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Fijn ontvangst in de winkel, vriendelijk personeel. Neemt de tijd. Denkt met je mee.
Levering ging perfect. Waren zeer snel klaar. Gaven goede tips dus helemaal top.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
We waren door een erg vriendelijke mevrouw geadviseerd, die de tijd voor ons. Het bed is op tijd bezorgd en gemonteetd in de afgesproken week. Verder ligt het bed heerlijk!

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Goede service in de winkel, goede prijs en passend advies, duidelijke communicatie tijdens afstemmen voor bezorging, aardig en kundig personeel heeft het bed supersnel op zijn plek gezet. Bed is geweldig

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Netjes geholpen in de winkel met het kopen van mijn bed !
Levering is ook netjes zowel contact via de mail en de monteurs met de levering van het bed hebben netjes gewerkt en waren vriendelijk .
Eindresultaat een mooi bed en slaap heerlijk!

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
We zijn zeer tevreden met totaal BED. Het was zoeken naar datgene dat we wilden hebben en hebben het bij totaal BED gevonden. We waren ook zeer tevreden met de hulp vanuit de winkel. De leverantie ging ook conform afspraak. Dank.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Deskundig advies in de winkel. Levertijd volgens afspraak inclusief montage. Van A tot Z zeer tevreden.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Supergoede verkoopster die tijd voor je neemt incl de leverings service. Blij met mijn aankoop daar! 😁

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Ging voor 2 eenspersoons matrassen,maar na een gesprek bleek dat een 2persoonsmatras veel beter.Boven even proefliggen niet samen maar persoon per bed na veel gepraat een 2 persoonsmatras gekocht.Word afgeleverd geen uitleg dat het schuimrubber in de hoes geplaats moest na uileg in de winkel geprobeerd maar wij kunnen er niet mijn tweeen in slapen.3 keer in de winkel geweest maar nog steeds geen oplossing Matras staat nu in plastic op de lege kamer.Mocht er geen positieve oplossing ga ik de geschillencommissie raadplegen.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Door wat kleine ongemakken in der loop jaren waren we op zoek naar een passend bed voor ons
en werd er goed geluisterd naar onze wensen, zodat er naar alle tevredenheid er een heerlijk bed is geleverd.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Super fijn geholpen bij Totaalbed Nijmegen Dukenburg. Bed geleverd in de afgesproken week. Levering en plaatsing ging vlot.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
We hebben een TOP bed, door goed verkregen advies.

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Goede melding gekregen over het later leveren van bed.
Goed meegedacht over nood oplossing.
Was toch niet nodig, bed op tijd en netjes geleverd.
Prima service!!

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Was goed,is goed. Jammer alleen dat ik geen gespecialiseerde rekening kon krijgen voor alle 3 de bedden, alleen 1 rekening waarin alles opgeteld is

Besvarelse fra totaalBED - Nijmegen
Vriendelijk personeel in zowel winkel als bij de thuisbezorging. Alle tijd om te helpen om je de juiste keuze te maken. Meedenkend met opties qua prijs. Uitproberen van materialen. Netjes en efficient in werken