Wat is dát een fijne winkel! En uitermate vriendelijk en vakkundig personeel. Heel belangrijk. Er gaat niets boven persoonlijk kontakt in een winkel met prettige mensen om heen die precies aanvoelen... Se mere
Virksomheden har svaret
In de winkel vriendelijk geholpen. Ook de mannen die het bed hebben geïnstalleerd hebben prima werk verricht. Maar een afspraak inplannen is verschrikkelijk. In de mail mag je de datum pas naar 2 da... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijke en begripvolle klantenservice in de winkel, leverings tijdslot was niet te groot en ze hebben zich er aan gehouden. Tijdslot begon wel achterlijk vroeg s’ochtends. Ik werd netjes gebeld 3... Se mere
Virksomheden har svaret
Het gesprek met Wilma over bed, matrassen en beddegoed was super; vriendelijk, meedenkend, en een kopje koffie erbij. Daarna zoals afgesproken, eerst een dag van levering, daarna een tijdblok van l... Se mere
Skrevet af virksomheden
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Doetinchemseweg 89a, 7007 CB, Doetinchem, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel goed geholpen door Manuela!
Ze dacht echt met ons mee en niks was te gek, tevens ook een leuk team dat goed samen werkt in het filiaal heel prettig als klant zijnde. (Gezelligheid)
De bezorging verliep ook vlotjes en wij zijn dus meer dan tevreden!

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Goed advies, nemen de tijd voor je als klant, luisteren naar je wensen, meedenkend

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
In eerste instantie top geholpen in de winkel in Doetinchem, meedenkend en alle moeite om de levering zo snel mogelijk te plannen.
Ruim een week voor levering wilde wij de bestelling iets aanpassen ( ipv 2 persoons onderlakens 1 persoons lakens), nou dit was bijna onmogelijk, we konden alleen nieuw kopen in de winkel en dan de lakens die met de levering mee komen ruilen in de winkel, hierdoor mochten wij 2 maal 35 kilometer extra rijden en uren wachten tot de winkel open was.
De lakens die wij wilde hebben meenemen en betalen in de winkel en later het andere terugbrengen was écht onmogelijk.
De verkoopster klaagde steen en been dat ze allemaal dingen buiten het boekje moest doen en dat het niet anders kan.
Als deze dame in eerste instantie ons het bed had moeten verkopen, waren we echt de winkel uitgerend!
De bezorgafspraak wordt gemaild, tussen 07.00 en 09.30, echt Totaal bed wat een tijden voor particuliere levering! Mensen van 98 en 95 om 06.30 op laten staan om het bestaande bed af te breken en te verwijderen. Om 07.20 werd het bed, na een telefoontje keurig bezorgd en netjes gemonteerd door twee vriendelijke mannen, met daarbij een kratje met het beddengoed!
Het lijkt mij een sterk verhaal dat dit kratje al ruim een week van te voren klaar staat om een week later geladen te worden, echt onwil van de onvriendelijke verkoopster of logistiek een misser van Totaal bed!
De volgende keer denken we écht na voordat we de winkel weer inlopen.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
We hebben een goede uitleg gehad, en daarbij zijn ook onze ervaringen meegenomen in de keuze van de matrassen.

Klantvriendelijk, behulpzaam.
Bezorging verliep ook voorspoedig, aardige jongens.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
We werden erg goed geholpen en geadviseerd in de winkel. Er was goede communicatie wat betreft de levering. Goede telefonische bereikbaarheid. Levering was prima, netjes in elkaar gezet.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Zeer klantvriendelijkheid in de winkel.Zeer goede service om de geplande bezorgafspraak eerder te plannen. Zeer vriendelijke monteurs.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Wilma heeft ons super geholpen om het juiste bed voor ons te vinden en samen te stellen. Door haar eerlijke advies, alle voor- en nadelen goed te belichten en door haar ervaring zijn we super geslaagd. We zijn enorm blij met ons nieuwe bed! Wilma bedankt!

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe matrassen. De verkoopster adviseerde meteen de voor ons juiste type pocketveringmatras Alpina.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Erg tevreden over de service. Het advies was goed en levering snel.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Top advies in de winkel van Doetinchem. Er wordt veel tijd besteedt aan potentiële klanten. Daarnaast is er duidelijke uitleg van alle mogelijkheden.
Houdt zich aan de afspraken. Goede bezorging en keurig plaatsen van boxspring.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
We hebben op 17 oktober de winkel bezocht (voor het eerst) om een nieuwe matras aan te schaffen. Hierbij werden we heel plezierig geholpen door adviseuse Manuela. Begripvol en niet opdringerig. Het aanschaffen van een matras werd aangevuld met een compleet nieuw bed. Een kopje koffie erbij deed wonderen. Als de levering en montage over een aantal weken ook zo verloopt zijn wij tevreden. Manuela nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Uitstekende service bij de aanschaf van ons nieuwe bed en kast. Deskundig en vriendelijk geholpen, en levering verliep soepel en op tijd. Zeer tevreden.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Goede klantenbinding, nakomen van gemaakte afspraken.

Besvarelse fra totaalBED - Doetinchem
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.