Begin februari zijn wij naar de winkel geweest voor een nieuw bed. Ons oude bed was namelijk aan vervanging toe. We zijn heel goed geholpen door een ontzettend aardige medewerkster. We hebben alle mat... Se mere
Virksomheden har svaret
De medewerkers hadden onderling al een hele goede vrolijke stemming. Plaatsen ging vlot en volgens onze wens en er volgde duidelijke uitleg.
Virksomheden har svaret
De medewerkster in de winkel heeft ons erg goed en plezierig geholpen! Ze gaf ons duidelijke uitleg, goed advies en we konden het vrij vlot eens worden. Ook de levering was keurig en mooi op tijd... Se mere
Virksomheden har svaret
Alles is perfect en keurig verlopen. Keurig op tijd werd het bed geleverd en werd het bed etc. netjes en goed gemonteerd. Alle emballage is mooi meegenomen. Zijn uitermate tevreden
Skrevet af virksomheden
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Het Rietveld 26, 7321 CT, Apeldoorn, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Netjes geholpen bed netjes in elkaar gezet alleen jammer dat er nier gevraagd is hoe het bed moest staan

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Een mooi bed voor een schappelijke prijs.
Wel een beetje opdringerige verkoper.
Keurige bezorgers / monteurs.

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Ook de levering was keurig en mooi op tijd, we werden gelukkig vooraf even gebeld hoelaat men op de stoep zou staan.
Het geleverde product voldoet tot op heden ook volledig aan onze verwachtingen en onze dochter slaapt heerlijk in haar grote-mensen-bed!

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
2 jaar geleden had mijn man een bed gekocht waar we heerlijk in slapen plus twee geweldige kussens. Onze dochter had ze onlangs uitgeprobeerd en wilde deze ook graag maar helaas niet meer te vinden op de site of ergens anders op internet. Na een mail naar het hoofdkantoor zijn er alsnog twee kussens opgestuurd die ze nog nieuw hadden liggen, betaald en volgende dag binnen… wat een service!!! Ook onze dochter zal geen last meer van haar nek hebben net zoals wij! Dank voor de service van het team🙏 vooral Frances en Sandra!

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Eerlijk over leveringstijden. Bed snel en goed in elkaar gezet door vriendelijk personeel.

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
De medewerker van TotaalBED Apeldoorn heeft ons vakkundig en uitgebreid geholpen.
De levering duurde ons erg lang, maar op de dag van de levering is het bed keurig en snel (30 minuten) in elkaar gezet.

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
geen klagen vriendelijke jonge mannen netjes geleverd

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Allereerst de vrouw die ons heeft geholpen in jullie filiaal in Apeldoorn, echt super.
Dan de telefonische afspraak voor het bezorgen van het bed was ook vlot en netjes.
En niet vergeten de heren die het bed hebben geleverd en netjes in elkaar hebben gezet ,en duidelijke uitleg hebben gegeven mochten wij het zelf ooit uit elkaar halen

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
alles is netjes verlopen de heren waren erg behulp zaam

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Het overkomt me nog wel eens dat ik een review wil schrijven, maar dat het er niet van komt, om meerdere redenen..Er is bv alweer een geruime tijd verstreken nadat je de aankoop had gedaan.
In dit geval wil ik toch iets geschreven hebben, zou er echt spijt van krijgen als ik het ook nu weer op de lange baan schuif.
Begin maart liepen mijn vriendin en ik in Apeldoorn de vestiging van Totaalbed binnen.
We waren toe aan een nieuw bed, en wilden ons een beetje oriënteren.
Al snel kwam er een zeer hartelijke mevrouw bij ons staan, die ons van de nodige informatie voorzag, op totaal niet opdringerige wijze. Heel vriendelijk en hartelijk legde ze ons voor- en nadelen van diverse soorten bedden en matrassen uit. Dit verliep in een dusdanig ongedwongen en humoristische sfeer dat we voor ons doen best lang in de winkel zijn geweest.
Uiteindelijk een keuze gemaakt en de koop rondgemaakt.
Zijn nu in afwachting van ons bed, hebben er alle vertrouwen in en zijn vol lof over de service, de vriendelijkheid, het geduld, en de uitleg.
Inmiddels al een paar keer in de zaak geweest. Een keer om een dekbedovertrek te kopen voor op het nieuwe bed.
Ook een keer naar binnen gelopen met een technische vraag over ons oude bed, dat we op Marktplaats wilden zetten. Zonder in detail te treden kan ik zeggen dat het een hilarische situatie was.
Elke keer werd er een kop koffie aangeboden, en was de sfeer hartelijk.
Wij kunnen iedereen aanraden een bed aan te schaffen bij Totaalbed in Apeldoorn. Geen opdringerigheid, wel eerlijke uitleg en ronduit gezelligheid.
Wij hebben erg gelachen en vonden het ronduit een leuk uitje!
P.s; Het betrof overigens verkoopster Judith.

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Het bedrijf heeft alle moeite gedaan om het bed eerder te leveren. De mannen die het bed kwamen brengen hebben keurig gewerkt en waren uiterst vriendelijk.

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Bed gekocht in Apeldoorn, vlotte klantvriendelijke hulp in winkel, leuk gesprek met goede heldere info, ze nemen de tijd voor je, geen haast en smijtwerk. Koffie en koekje erbij maakt het af. Vlotte levering, communicatie helder via E mail. Monteurs netjes en vlot, nemen de tijd om het bed rustig in elkaar te zetten, sluiten af met uitleg en betalen. Wij zijn helemaal tevreden!

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Uitstekend advies. Levering volgens afspraak door vakkundige mensen.

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
De verkoper heeft andere dingen gezegd dan uiteindelijk bleek. Bv dat pootjes onder bed uit konden en dat hoofdboard er vanaf kon.
Toen het bed kwam bleek dat het dus niet kon!

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
In december 2023 online een matras gekocht die zeer snel werd geleverd.
Daarna in januari langs geweest in de winkel voor advies, waar ik vriendelijk te woord werd gestaan en de eerder gekochte matras heb geruild. Helaas duurde de levering van die matras iets langer.
Levering vond netjes op tijd plaats volgens de aankondiging.

Besvarelse fra totaalBED - Apeldoorn
Goede informatie gekregen om tot een juiste keuze te komen, ook meegedacht met onze wensen.