Kære Jonas
En sag har altid 2 sider, korrekt den hoppede og vi fik en anden ventil fra fabrikken og skiftede den, så var det løst, også rigtigt, den sænkede langsomt og langsommere end beskrevet i brochuren, men vi har solgt mange mange af de her stablere og faktisk i mere end 20 år, en enkelt har da for flere år siden nævnt, at de var langsommere end væsentlig dyre stablere. Men det største problem i den her enkelt stående sag, og det kan ikke undgås, når man sælger mange maskiner, er at ikke alle er tilfredse, og Jonas havde fra starten et problem med den her stabler, han havde set sig sur på den, så tror uanset hvad jeg havde gjort, ville han aldrig være blevet tilfreds. Faktisk var det en anden jeg handlede med, solgt stableren til hos dem, selvom han jo nok også var inde over bagved, om han så følte eller fortrød ved jeg ikke, men under alle omstændigheder var han ikke tilfreds og fuldstændig umulig at gøre glad, faktisk tilbød jeg en anden ny, et andet mærke, som for mig var væsentlig dyre i indkøb til samme pris, føler virkelig jeg prøvede og gøre hvad jeg kunne, hvilket han totalt afslog + at han så også havde en onkel med i det hele, som så tilfældigt er ansat hos Toyota gjorde ikke sagen bedre, han ville jo til en hver tid sige, at alt hvad der kommer fra fjern østen ikke dur, så alt i alt var den her enkelte sag ikke bare lige til. Og det skal da retfærdigvis siges, at jeg da ikke ligefrem blev i bedre humør af, at du Jonas ikke var lydhør overfor mine forslag om en anden mv., så blev jeg da en smule træt og sur over det, men igen man kan ikke gøre alle kunder tilfreds, ligegyldigt hvad man gør, desværre.
Mht. Heli står jeg mere end 100% inde for produkterne vi sælger, efter mere end 20 år med Heli, er dette mærke ikke ringere eller bedre end meget andet og vil man købe fornuftig kvalitet til en meget fornuftig pris, er Heli absolut det man skal købe, jeg vil til enhver tid yde 24 mdrs. 100% garanti på de her maskiner og det gør man ikke, hvis ikke man står bag det man sælger.
Jonas du skriver at der er noget der ikke hænger sammen, når jeg bla. tilbød at bytte til en anden uden beregning, hvad er det så jeg ikke står 100% bag, igen du afslog ALLE forslag, uanset hvad jeg foreslog, mine forslag var yderste rimelige og tænker langt bedre end mange andre ville have tilbudt, så jeg har på ingen måder være urimelig, det eneste jeg ikke ville var at tage maskinen tilbage ellers stort set alt andet, og mit tilbud står stadig ved magt, så du kan bare ringe, så der er INTET at komme efter, men lad den ligge ved det, vi kommer ikke videre med en masse skriveri.
Lars Tornvig Christensen