Goede service Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie Ik ben ook heel tevreden over de goede en vriendelijke bediening van Torfs personeel Ik raad dan ook iedereen o... Se mere
Virksomheden har svaret
De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Se mere
Virksomheden har svaret
Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk... Se mere
Virksomheden har svaret
Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden.... Se mere
Virksomheden har svaret
Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!
Hoofdkantoor Schoenen Torfs - Afschrijverslaan 2, 9140, Temse, Belgien
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Duidelijke indeling van de winkel en ruime keuze + vriendelijk en behulpzaam personeel.

Besvarelse fra Schoenen Torfs
- Klantvriendelijkheid aan de kassa ok
- Aanschuiven aan de kassa een warboel, geen duidelijke rijen
- Rijen schoenen/doorgang een rommeltje. Beveren is veel ordelijker dan Sint-Niklaas

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Het assortiment is smaller dan wat op de site staat, dat is vervelend

Beste Torfs,
In jullie reacties op Trustpilot wekken jullie de indruk dat jullie klachten grondig onderzoeken en een klantgericht bedrijf zijn. Tot mijn grote teleurstelling is mijn ervaring echter het tegenovergestelde.
In plaats van mijn klacht ernstig te nemen, ontving ik een e-mail met allerlei argumenten om niet te erkennen dat mijn pakket onvolledig was en dat ik mijn bestelling dus niet volledig heb ontvangen. Het is bijzonder jammer dat ik hierdoor niet alleen geld ben kwijtgeraakt, maar ook veel tijd, energie en moeite heb moeten investeren om dit probleem op te volgen.
Klanten die online bestellen, mogen verwachten dat eventuele problemen correct en eerlijk worden behandeld. In mijn geval heb ik echter de indruk dat er alles aan wordt gedaan om verantwoordelijkheid te ontlopen. Zo werd mij meegedeeld dat het afhaalpunt gecontacteerd werd en dat daar alles in orde bleek te zijn. Ik heb zelf voortdurend contact gehad met de medewerker van het afhaalpunt, die bevestigde nooit door Torfs gecontacteerd te zijn geweest. Ook Bpost heeft mij laten weten dat er voor deze zending geen onderzoek door Torfs werd opgestart.
Ik vind het bijzonder teleurstellend dat een bedrijf van jullie omvang dit toelaat. Een klantendienst zou klachten objectief moeten behandelen en streven naar een oplossing, in plaats van argumenten te zoeken om een probleem af te wijzen. Ik hoop dan ook dat er intern wordt geëvalueerd hoe dergelijke dossiers worden behandeld en dat er meer aandacht komt voor klantgerichtheid en transparante communicatie.
Met teleurgestelde groeten,
Mina Dakaeva

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Ik werd vriendelijk ontvangen en de dames hebben mij zeer goed begeleid.Ik vond wat ik zocht en ben dus tevreden buiten gewandeld.

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Ik heb lang moeten wachten aan de kassa. De winkelbedienden waren wel vriendelijk en excuseerden zich voor de lange wachtrij.

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Onlangs bezocht ik de Torfs winkel te Gent, Sint-Denijs-Westrem.
Ik vroeg om een inlichting aangaande de prijs van een schoen waarmee ik twijfelde en ik sprak een verkoopster van Torfs die toevallig bij mij kwam.
Ze antwoordde me op een vrij arrogante manier en verdween. Omdat ik het nog niet goed begreep sprak ik een tweede verkoopster aan die op ongeveer dezelfde arrogante manier antwoordde. Alhoewel ik de schoenen die ik zou kopen heel graag zie en me deze prijs wel kan permitteren ben ik zonder schoenen de winkel uitgestapt !! Klant is koning zeggen ze dan .... ja, een aantal verkoopsters die het voor het zeggen hebben en de klant misschien beoordelen naar hun uiterlijk... ik weet het niet ... Ik had een jeans aan met een blazer en blijkbaar appreciëren ze zoiets niet ... Ik ga er in elk geval niet meer terug. Dan nog liever bij VAN HAREN een paar kopen of zelfs twee paar ...

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Heel vriendelijke medewerkers, oprecht behulpzaam en een toffe winkel

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Ik ben enorm teleurgesteld in mijn ervaring met Torfs en hun klantendienst!
Op 12/12/2025 bestelde ik Adidas-herenschoenen via Torfs. Bij ontvangst zat er echter een volledig ander paar schoenen in de doos, namelijk Guess-schoenen. Ik heb dit onmiddellijk dezelfde dag gemeld via hun klantendienst en kreeg toen gewoon de instructie om het pakket terug te sturen voor onderzoek.
Ik heb alles correct en eerlijk teruggestuurd en duidelijk uitgelegd wat er gebeurd was. Ondanks mijn onmiddellijke melding en volledige medewerking, werd ik uiteindelijk behandeld alsof ik zelf iets verkeerd zou hebben gedaan.
Torfs beweert nu dat het “logistiek uitgesloten” is dat de fout bij hen lag en probeert alle verantwoordelijkheid van zich af te schuiven. Ondertussen:
* heb ik mijn oorspronkelijk bestelde schoenen nooit ontvangen
* kreeg ik de verkeerd ontvangen schoenen niet terug
* en ontving ik ook geen terugbetaling
Met andere woorden: ik betaalde voor een product dat ik nooit gekregen heb, en bleef uiteindelijk met niets achter.
Mensen moeten echt opletten: zolang alles goed verloopt, lijkt de service vriendelijk. Maar eens er een probleem ontstaat, doen ze er blijkbaar alles aan om hun eigen fout weg te duwen en de klant niet te helpen.
Wat mij vooral choqueert, is dat ik vanaf het eerste moment eerlijk ben geweest, alles meteen heb gemeld en volledig heb meegewerkt, maar toch zonder oplossing achterblijf. Ik voel mij absoluut niet serieus genomen als klant.
Voor mij is dit geen eerlijke manier van omgaan met klanten, en ik verwachtte veel meer van een bekende schoenenwinkel zoals Torfs.
Davide Divuolo

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Vriendelijke ontvangst en vakkundige begeleiding

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Super vriendelijk personeel .
Heel behulpzaam
A+

Besvarelse fra Schoenen Torfs
De verkoopsters zijn super vriendelijk en niks is hun teveel om schoenen te halen die ik wou passen. Geven ook goede raad.

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Ik ben vlug en vriendelijk geholpen .
Ik was wel verwonderd dat er wel chaos was wat betreft de uitstalling van de schoenen , vond ik niet goed !

Besvarelse fra Schoenen Torfs
Læs mere om andre typer anmeldelser.