Schoenen TorfsAnmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie Ik ben ook heel tevreden over de goede en vriendelijke bediening van Torfs personeel Ik raad dan ook iedereen o... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik
  2. Taskebutik
  3. Tøjbutik
  4. Ortopædisk skomager

Skrevet af virksomheden

Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

446 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vlot en overzichtelijk

23. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Erwin, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze winkel vlot en overzichtelijk vond. We helpen je graag opnieuw verder. Hopelijk tot snel! Groetjes, Ilina

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer ruime keuze aan schoenen.

Vooral behulpzaam personeel.

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Dirk, dankjewel voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat je onze medewerkers als behulpzaam hebt ervaren. Groetjes, Ilina

Behulpzaam vriendelijk en geduld

Behulpzaam vriendelijk en geduld. Moet je wel hebben dus een top voor schoenwinkel . Ik raad je deze winkel aan

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Kathleen, dankjewel voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat je onze winkel als behulpzaam, vriendelijk en geduldig ervaart. We zijn blij dat je ons aanbeveelt. Groetjes, Ilina

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie
Ik raad dan ook iedereen om bij Torfs te gaan winkelen
Vriendelijke groeten Wim

19. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Wim, dankjewel voor je mooie feedback. Fijn om te lezen dat alles klaar lag op de afgesproken locatie en dat je tevreden bent over onze service en de vriendelijke bediening. Het doet ons deugd dat je Torfs aanbeveelt. Groetjes, Ilina

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Alleen gefocust op smalle voeten

Het is alleen gefocust op smalle voeten waardoor mensen met bredere voeten er niks vinden en hun tijd verspillen door naar de winkel te gaan. De medewerkers zijn ook niet altijd even vriendelijk.

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je feedback. Jammer om te lezen dat je niet vond wat je zocht en dat je onze service niet helemaal positief ervaarde. We nemen je opmerking mee om onze werking verder te verbeteren. Groeten, team Torfs

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Groot aanbod en klantvriendelijke…

Groot aanbod en klantvriendelijke bediening

19. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Jan, dankjewel voor je fijne feedback. Leuk om te lezen dat je ons ruime aanbod en onze vriendelijke service waardeert. We vinden het belangrijk dat elke klant zich welkom en goed geholpen voelt. Groetjes, Ilina

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een ruim aanbod van schoenen en kledij. Een gezellige en ruime winkel om in rond te lopen.

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Viviane, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat je ons personeel als vriendelijk en behulpzaam ervaart en dat je ons ruime aanbod aan schoenen en kledij weet te waarderen. Ook leuk dat je onze winkel als gezellig en ruim beleeft. Dat doet ons veel plezier. Groetjes, Ilina

heel vriendelijk personeel

heel vriendelijk personeel. En er was nog veel keuze

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Birgit, dankjewel voor je fijne feedback. Fijn om te lezen dat je ons personeel als heel vriendelijk hebt ervaren en dat er nog veel keuze was. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant zich goed geholpen voelt en voldoende aanbod heeft. Groetjes Ilina

Eerste bezoek bij Torfs

Heel tevreden en zekker de Dame die mij helpen voor de keuze van mijn schoenen , zij heeft veel gedulden gehad en heel vriendelijk Is ook heel veel keuzen , ik zal zekker nog terug

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat onze dame je met veel geduld en vriendelijkheid heeft geholpen bij het kiezen van je schoenen. Ook leuk dat je ons ruime aanbod waardeert. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen. Groetjes Ilina

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij werden vriendelijk onthaald!

16. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Achille, dankjewel voor je fijne feedback. Wat fijn om te lezen dat jullie vriendelijk onthaald werden. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant zich welkom voelt. Groetjes, Ilina

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vriendelijk en behulpzaam meisje die…

Vriendelijk en behulpzaam meisje die ook afgerekend heeft aan de kassa

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Diane, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk en behulpzaam geholpen werd, ook aan de kassa. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant zich welkom en goed geholpen voelt. Groetjes, Ilina

Medewerkers waa goed.

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Adela, dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden was over onze medewerkers. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant vriendelijk en goed geholpen wordt. Groetjes, Ilina

NODIGE HULP GEKREGEN

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Daniel, dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je de nodige hulp hebt gekregen. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat elke klant goed en vriendelijk geholpen wordt. Groetjes Ilina

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topwinkel waar wij altijd onze schoenen…

Topwinkel waar wij altijd onze schoenen aankopen. Vriendelijke en professionele hulp wordt er aangeboden,waarvoor dank.
Grtjs . Ludo,Lizette

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Ludo en Lizette, dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat jullie al jarenlang bij ons terechtkomen voor jullie schoenen en dat jullie onze vriendelijke en professionele hulp waarderen. Dat doet ons echt deugd. Groetjes, Ilina

16. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Ilse, dankjewel voor je fijne feedback. Wat leuk om te lezen dat je ons personeel als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Bij Torfs vinden we het heel belangrijk dat elke klant zich goed geholpen en welkom voelt. Groetjes Ilina

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke dames en goed verder…

Vriendelijke dames en goed verder geholpen

14. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Heidi, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk en goed geholpen bent. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat je je welkom voelt en met de juiste hulp buiten stapt. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Personeel was niet écht vriendelijk

Winkelpersoneel vond ik in vergelijking met andere Torfswinkels niet echt vriendelijk. Het moest duidelijk snel vooruit gaan toen het mijn beurt was aan de kassa. Ticket snel in de doos gegooid en hop naar de volgende klant. Zelfs “fijn weekend” was te veel gevraagd. In vergelijking met de klant voor en na mij een heel andere winkelervaring. Bediening zou voor iedere klant hetzelfde moeten zijn. Jammer.

13. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je feedback. Jammer om te lezen dat je dit zo ervaren hebt. Bij Torfs vinden we het heel belangrijk dat elke klant op een vriendelijke, respectvolle en gelijke manier geholpen wordt. We nemen je opmerking zeker mee, zodat we hier intern verder op kunnen inzetten en onze service kunnen blijven verbeteren. Groetjes Karen

Onduidelijke koppelverkoop

De koppelverkoop werd geafficheerd in de winkel maar was niet echt duidelijk welke schoenen daarvoor in aanmerking kwamen. Volgens verkoopster waren het degene die een bolletje hadden maar die heb ik niet gezien! Ook de manier waarop je 20% korting (eerst -10% en dan op dat bedrag nog eens -10%) lijkt me niet echt correct. Ze zijn er wel altijd heel vriendelijk!

13. juni 2026

Besvarelse fra Schoenen Torfs

Beste Hilde, dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je vriendelijk geholpen bent. Jammer wel dat de actie niet duidelijk genoeg was voor jou. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen je opmerking zeker mee, zodat we onze communicatie rond acties nog duidelijker kunnen maken.
Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.