Tandlæge Raili Jeppesen Anmeldelser 32

3,2

Jeg har igennem flere år været fast kunde hos Raili Jeppesen og er super tilfreds med både tandplejen og alle behandlingerne. Raili har været god ti at fortælle hvordan status er på mine tænder, så... Se mere

Jeg syntes, at alle skal vide, at tandlæge Raili Jeppesen er noget ud over det almindelige: HUN ER FREMRAGENDE. Raili har check på mennesker, der ligesom jeg har lidt af... Se mere

Hej, Til jer som læser mit Oplevelse.. Vil gøre det så kort som jeg kan,. Jeg kan godt være Ærlig og sige Jeg ik er lige frem den person da går og skriver anmeldelser, men den her den trænger til det... Se mere

1. Tandlæge

Toptand er din lokale tandlæge i Rødovre, der tilbyder høj kvalitet og tryghed. Hos os får du behandling under afslappede forhold og til fornuftige priser. Vi hører fra mange af vores patienter, at de oplever en god stemning på klinikken og er glade for at komme her. Det er et ry, som vi vil gøre alt for til stadighed at leve op til.

3,2

Middel

FANTASTISK tandlæge

FANTASTISK tandlæge. Jeg fik for første gang nogensinde lavet et hul uden bedøvelse og det gik helt smertefrit. Top præssion og omhu.
Jeg er fast patient der nu!

28. august 2017

Lægger bedøvelse helt uden smerter

Glem alt angst for smerter når du vælger Toptand. Det meget proff. tandlæger, de er søde og omhyggelige. Aldrig er der smerter fx når der skal lægges bedøvelse. Der er fokus på, at tandrep. bliver stabile og funktionelle, men også at det bliver et smukt resultat. Har været kunde i en årrække og anbefaler varmt denne tandlæge.

27. januar 2017

Man føler sig altid velkommen - Prima behandling!

Jeg hører til den gruppe personer, der gerne vil passe på mine tænder, og have dem sålænge som muligt. Derfor har jeg hele FIRE aftaler om året, og hver gang lagt i Raili Jeppesens kyndige hænder.
LIgeledes bliver man altid mødt med et stort smil og godt humør fra det øjeblik, man træder ind ad døren, og skulle man tilhøre den del af befolkningen, der lider af "Tandlægeskræk", så er det ikke noget man behøver at bekymre sig om hér!
En helt igennem sober behandling i betryggende omgivelser, godt hjulpet på vej af et kyndigt, venligt og imødekommende personale.
Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale at besøge Raili Jeppesen, såfremt man ønsker det bedste for sine tænder!
Kim Andersen

6. oktober 2016

Sødt personale

Altid sødt, imødekommende og professionelt personale. Har været kunde gennem mange år og har altid været tilfreds med behandlingen.

15. marts 2016

Fantastisk tandlæge!

Toptand i Rødovre får hermed min varmeste anbefaling!
Jeg har haft Raili Jeppesen som tandlæge de sidste 3 år og har ikke oplevet andet end fantastisk service og profesionelle behandlinger. Klinikken er hyggelig og personalet er både imødekommende og venlige. Raili er en virkelig dygtig og professionel tandlæge, som man føler sig utrolig tryg ved. Klinikken giver desuden studierabat, der bestemt gør klinikken ekstra tiltalende for en studerende som mig. Jeg kan derfor ikke andet end at anbefale Raili Jeppesen som tandlæge.

14. marts 2016

Super god klinik og så endda med studierabat!

Vil klart anbefale denne klinik til andre som står og leder efter ny tandlæge. Klinikken er super hyggelig og personalet, tandlæge Raili Jeppesen såvel som klinikassistenter er super søde og meget hjælpsomme og dygtige til at skabe en behagelig oplevelse for os patienter. Endvidere fik jeg her studierabat, hvilket klart er er et plus for os studerende jo! Så alt i alt vil jeg uden tvivl anbefale denne klinik til andre studerende såvel som ikke studerende.

25. februar 2016

Topbehandling

Jeg har været patient hos Raili Jeppesen igennem en del år og har altid været meget tilfreds med de beh., jeg har fået - store ting som små. Man bliver mødt med smil og venlighed og føler sig i trygge hænder. Nu har min mand så også skiftet til Raili, og også han er super tilfreds. Der er i det hele taget en god tone på klinikken, og jeg /vi kan derfor varmt anbefale Raili Jeppesen.

18. november 2015

God oplevelse

For mig er det en tillidssag, hvem der er min tandlæge, og jeg har i mange år rejst til min hjemby i Jylland (bor i Kbh) for at gå til tandlæge pga mit behov for en god tandlæge, jeg kunne stole på. Af praktiske årsager lod jeg mig overtale til at gå hos Raili, og det har jeg ikke fortrudt. Raili respekterer sine patienter og formår samtidig at forklare, hvad hun laver, så man kan forstå det. Hun er utrolig professionel, kan sit håndværk og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Efter at have haft Raili som tandlæge i ca 8 år, kunne jeg ikke forestille mig at skifte tandlæge.
Jeg vil til enhver tid anbefale Raili.
Mvh Merete Rasmussen

3. november 2015

Toptand fin behandling

Raili har check på mennesker, der ligesom jeg har lidt af tandlægeskræk helt fra barnsben.
Uha, tænkte jeg, det bliver svært, men nej, stille og roligt fik Raili fremtryllet en tryghedsfornemmelse inden i mig, så jeg idag kan gå til tandlægekonsultation med tilfredshed og blive serviceret af Railis solide, saglige og faglige funderede dygtighed/ekspertice.
Altså kort og godt............Raili kan varmt anbefales
Birgitte Løvland

1. november 2015

TIP TOP tandlæge Raili Jeppesen

Man skal kunne stole på sin tandlæge, og man kan stole på Raili Jeppesen. Faglighed, hygiejne og ærlighed - der er ikke noget at sætte en finger på. Og alle er søde og venlige på klinikken, hvor der også er gode parkeringsforhold. En helt anden ting ... jeg har tidligere haft mandlige tandlæger, og har aldrig skænket det en tanke at der er forskel på størrelsen af hånden på mandlige hhv kvindelige tandlæger. Det er der! Og på det punkt en kvindelige tandlæge-hånd langt at foretrække.
Jeg kan varmt anbefale Raili Jeppesen som din kommende tandlæge.
Bettina Friese

22. oktober 2015

Professionel behandling og afslappet atmosfære

Jeg har netop skiftet tandlæge til Raili Jeppesen hos Toptand, og det er jeg rigtig glad for, at jeg har gjort.

Raili er meget grundig og professionel, og samtidig er det tydeligt, at de har det rart indbyrdes på klinikken, så straks jeg trådte ind følte jeg mig velkommen og godt tilpas.

Toptand har både tidlige og sene tider, så jeg kan altid finde et tidspunkt uden for arbejdstid, der passer mig, og det synes jeg er fantastisk.

Jeg glæder mig nærmest til at komme til tandlæge igen om 1/2 år :-)

Birgitte Johnsen

14. oktober 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)