TopParken Anmeldelser 329

4,4

Wij hebben Oud en Nieuw doorgebracht op Bospark Ede van TopParken in: Vakantiehuis 4 personen Module. Op het vakantiehuis zelf is niets aan te merken, goed meubulair, prima (opgemaakte) bedden, niets... Se mere

Prima huisje met moderne inrichting. We hadden veel regen en heel onstuimig weer maar dat maakte het binnen extra gezellig. Tussen de buien door nog heerlijk kunnen wandelen met onze hond. Het enige... Se mere

Zeer verzorgd ruim opgezet park van alle gemakken voorzien. Riante schone moderne gezellige vakantie huisjes met heerlijke tuin en welness. Op loopafstand van Lage Vuursche dorp, bos en heide. Electr... Se mere

Onlangs een weekend mogen verblijven in Beekbergen. Zeer vriendelijk ontvangen ook in het restaurant, zelfs onze hondjes mochten ermee naar binnen, dit zie je niet op veel parken. Mooi en schoon park... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een vakantiewoning huren, een vakantiewoning kopen of kamperen? Boek jouw verblijf bij TopParken op één van onze 14 vakantieparken in Nederland.

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Super mooie

Super mooie, moderne en fijne huisjes! Alles zit erop en eraan. De service is ook top! We hebben genoten van de wellness faciliteiten in het huisje.

25. oktober 2025

mooi park zaten op een hele mooie…

mooi park zaten op een hele mooie locatie met de hond lekker dicht bij de bosrand heel goed restaurant heerlijk gegeten en gedronken personeel ook heel vriendelijk jammer dat we heel slecht weer hadden maar komen zeker nog een keer terug

28. oktober 2025

Geweldig park

We hebben genoten van een heerlijke week in een zeer fijn, schoon en vrij nieuwe accommodatie. (Bospark Ede) De speelhal was geweldig en de animatie hebben de kinderen van genoten.
De ligging van het park is helemaal top, midden in de bossen, maar ook dicht bij leuke uitjes. Wij komen graag nog eens terug.

28. oktober 2025

seizoen plaats

wij hadden een seizoen plaats en het verblijf op het park is als prettig ervaren alles netjes en schoon, alleen de ervaring met het restaurant en snackbar is ons niet bevallen, lange wachttijden en regelmatig geen voorraad snacks aanwezig

14. juli 2025

Park met prachtig uitzicht

Door omstandigheden zijn wij een paar keer kort achter elkaar steeds enkele nachten op het park geweest met onze caravan. We werden door Sandra van de receptie goed geholpen en zij was telkens heel behulpzaam. De kampeerplaats met prachtig uitzicht over de Lek was ruim en geweldig

25. oktober 2025

Mooi park met nieuwe huisjes

Mooi park met nieuwe luxere huisjes, alles is wel aanwezig op het park. Het binnen zwembad is wat klein, zeker op een regenachtige dag.
De speelzolder boven het restaurant is fijn.
In een drukke periode is het verstandig om alles te reserveren in de app (eten, broodjes, bowlingbaan, geef ook alvast je kenteken door in de app, handig voor de slagboom). Eten in het restaurant was goed, uitgebreide kaart. Fijn om aan de achterkant van het park zo het bos in te kunnen lopen. Animatie was enthousiast, de avond met de marshmallows roosteren was goed geregeld. De rest van de week hebben niet mee gedaan met de animatie.
Het klimpark aan de overkant hoort niet bij het park, je krijgt in de app wel een kortingscode voor het park, en is zeker een aanrader.
Ik vind het fijn dat de stopcontacten in het huisje genoeg en op de juiste plek zitten en dat was zo.
Het enige nadeel was dat ons huisje naar hond rook

20. oktober 2025

Fijn

Het huisje was schoon en voorzien van de nodige voorzieningen, lekker gegeten in het restaurant, personeel was vriendelijk en de omgeving, bosrijk, beviel ons uitstekend. Kortom heerlijk lang weekend gehad!

22. oktober 2025

Mooi park

Mooi park, mooi huisje, goede faciliteiten, ook voor onze hond en ideaal aan het bos gelegen.

18. oktober 2025

Een heerlijke midweek gehad bij Resort…

Een heerlijke midweek gehad bij Resort Veluwe. Prachtig aangelegde park, hele mooie huisjes, alles is zo netjes verzorgd, mooie aanplant, het is nog echt nieuw en fris. Fijn met een sauna in de tuin. We kwamen een spatel te kort, dit werd meteen geregeld. Bij aankomst een gratis pak pannenkoeken van de molen, heerlijk! We hebben een trick or treat tocht gewandeld s avonds in het donker over het park, dat was heel leuk met veel lekkers voor de kids en warme chocomel toe. Het reptielenbezoek van Herpetofauna was ook heel erg leuk en leerzaam en de boswandeling met gids was super! Leuk als gezin om te doen. Aanbod voor elke leeftijd en een prachtige omgeving om te fietsen, wandelen of rond te rijden. Veel leuke activiteiten in de omgeving en het Speulderbos is prachtig, je loopt er vanaf het park zo in. De service was top! Zowel vooraf, tijdens als achteraf.

15. oktober 2025

Park is lekker rustig

Park is lekker rustig. In het restaurant kun je goed en lekker eten alleen jammer het niet de hele week geopend is. Dat zou je van een vakantiepark wel verwachten. In de zomer is er maar een keer per week muziek. Voor kinderen is er genoeg te doen maar voor volwassenen niet bv een bingoavond.. ook mis ik er een supermarkt. Verder zijn de huisjes goed en de omgeving prachtig.

17. oktober 2025

Twee weken vertoefd op het Esmeer

Twee weken vertoefd op het Esmeer, in een mooi ingericht en schoon huisje.
Het park is keurig onderhouden en het personeel was erg vriendelijk.
Kortom, heb een heerlijke vakantie gehad.

14. oktober 2025

Prachtige vakantiewoning

Prachtige vakantiewoning, luxe met sauna. Mooi park, mooie omgeving. Zwembad en welness
Interieur zeer mooi, ruim en heerlijke open keuken. Kortom we komen zeker terug.

4. oktober 2025