Supper klantenservice, wist niet meteen welk model bij mijn auto past en had heel snel een antwoord. Product is topkwaliteit, echte aanrader !
Se, hvad kunderne siger
Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Giste... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn erg tevreden over onze bestelling bij topledverlichting.nl. De levering was verrassend snel — al binnen één werkdag hadden we alles in huis. Alles netjes verpakt en precies zoals verwacht.... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.
Kontaktoplysninger
Polkampen 10 (geen bezoekadres), 3751JC, Utrecht, Holland
- 0653489555
- info@topledverlichting.nl
- topledverlichting.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het is een TOP bedrijf
Het is een TOP bedrijf, zondags besteld en dinsdag in de brieven bus. En ik had een vraag aan hun ( heb ik gevraagd via Whatsapp) en kreeg binnen 2 minuten reactie terug. Super dit!!
bestelling: [128576-211544-WK]

Gisteren Makkelijk besteld, vandaag bezorgd
Makkelijk besteld, snel verzonden. Gisteren besteld en vanmiddag al bezorgd. Kwaliteit ziet er top uit.

Besvarelse fra Topledverlichting
Van xenon naar led is een groot…
Van xenon naar led is een groot verschil in de zichtbaarheid op de weg. We zijn er erg blij mee en willen niet anders meer.

Goede producten
Goede lampen , goede prijs en snel geleverd ! Zeer tevreden.

Led koplampen bmw
Super snelle levering en goede kwaliteit artikelen (126412-208061-JG. TLV19108252)

Top!
Ik heb de lichten geplaatst bij een vriend van het lichtbeeld is heel mooi en hij ziet veel beter in het donker. Het enigste nadeel vond ik die klemmetjes die ik bij besteld had mochten er iets beter inklikken.

Mistlampen 126941-208913-RV
Mistlampen besteld voor mijn golf 6 werken super goed en zonder foutcodes super blij mee
126941-208913-RV

Besvarelse fra Topledverlichting
Ik heb een wireless motion sensor LED…
Ik heb een wireless motion sensor LED light besteld. Volgende dag was het bezorgd, werkt perfect en de prijs is eerlijk. Voor mij was dit een rap en efficiënt bestelprocedure. Ik heb uiteraard eerst hun reputatie getoetst en bij deze sluit ik mij aan bij het grote aantal tevreden klanten dat zij hebben gemaakt.

Goede site
Goede site. Makkelijk te bestellen en snel in huis.
D3s lampen werken erg goed.

Perfect llichtje
Perfect llichtje , om bijv in het toilet op te hangen, zodat ons zoontje v 4 jaar nu zelf in het donker naar de wc kan en wil!

Besvarelse fra Topledverlichting
Snelle levering en betaalbaar en goed…
Snelle levering en betaalbaar en goed verpakt

Philips H7 5000k
Iets meer lichtopbrengst dan mijn huidige halogeen. daarnaast geeft het een wat luxere uitstraling. Ben tevreden van mijn aankoop.
Levering top! 1 dag wachttijd. juist klein barstje in plastic doos, lampjes zelf waren niet beschadigd.

Besvarelse fra Topledverlichting
Snelle levering en goede retourservice
Ik had eerst de H7 pro line perfect fit besteld, maar de kop van de lamp bleek te breed voor de opening in de koplampunit (16mm daar waar de kop van een normale H7 lamp 12 mm is). Heb ze gemakkelijk kunnen retourneren en heb snel het geld terug ontvangen. Daarna andere besteld, welke wederom snel geleverd werden. Deze passen perfect en geven mooi licht. Kortom: zeer tevreden!

Goede website
Was al enige tijd op zoek naar vervanging van de verouderde d1s xenon lampjes in mijn auto. Via zoekmachines kwam ik op de website van topledverlichting. Na mijn keuze te hebben gemaakt waren de led lampjes vlot in huis. Geïnstalleerd en wow! Ben erg tevreden met de website en de producten die worden geleverd.

Besvarelse fra Topledverlichting
Snel geleverd product ziet goed uit
Snel geleverd product ziet er goed uit en goede communicatie.

Besvarelse fra Topledverlichting
Snel geleverd en perfect product
Snel geleverd en exact wat ik gehoopt had, perfecte led kentekenverlichting.

Super service
Super service. En na het melden van een klein defect gelijk een nieuwe gekregen. Zeer te spreken over zowel service als kwaliteit

Besvarelse fra Topledverlichting
Nette duidelijke site en vlotte…
Nette duidelijke site en vlotte levering! En niet geheel onbelangrijk, de ledlampen zijn top!

Besvarelse fra Topledverlichting
Snelle levering plus goede lampen en…
Snelle levering plus goede lampen en prima verpakt bedankt voor de producten

Besvarelse fra Topledverlichting
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.